Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Video: Tour de Gnar je výber tých najtechnickejších prekážok v Kanade

Yoann Barelli sa rozhodol po úspechu prvej série zorganizovať aj pokračovanie. Tentokrát si na pomoc prizval ďalších jazdcov a vydali sa za zdolávaním tých najtechnickejších prekážok v Kanade.
Matúš Bušík

Druhé vydanie Tour de Gnar sme chceli spraviť ešte drsnejším a náročnejším ako kedykoľvek predtým, ale zároveň aj oveľa exkluzívnejším s 10 jazdcami na palube.

Pri toľkých ľuďoch je čas strávený skúmaním, analýzou a porozumením každej prekážky dosť krátky, ak sú niektorí jazdci na prekážke neistí, pohrá sa to s vašou mysľou a všetko môže skončiť úplnou katastrofou… Netušili sme, že sa to zvrtne až tak.

Steve bol prvým jazdcom, ktorý sa dostal na prekážku č. 1 a mal obrovský pád. Samozrejme, morálka sa dosť znížila a realita strašidelných dôsledkov pádu na týchto prekážkach bola oveľa zreteľnejšia.

„V ten deň som prišiel domov, vyčerpaný po 16 hodinách v zóne risku, ale úplne naplnený. Bolo úžasné byť svedkom ducha každého jazdca, povzbudenia, podpory, lásky, poslania! Bolo to viac ako úžasné!“ Povedal o podujatí jeho tvorca Yoann Barelli.

Tour de Gnar je undergroundové podujatie, ktoré je oslavou Freeride in the Sea To Sky, spôsob, ako si zaspomínať na všetkých priekopníkov raných MTB dní.

Vzkriesili sme niektoré staré prvky a vytvorili nové, vďaka čomu je táto oblasť perfektným ihriskom pre pokrok.

Vo videu uvidíte jazdcov: Cami Nogueiraa, Steve Vanderhoek, CJ Hauptman, Max Grayson, Ryan Rodriguez, Nate Spitz, Mark Mathews, Peter Salido, Lewis Buchanan, Aven Elsberg, Sergi Massot.

 

Aktuality

17:48 Detaily a špecifikácia pretekárskeho špeciálu Trek Madone SLR Madsa Pedersena.

Bicykel s unikátnym dizajnom priniesol Pedersenovi šťastie a pripísal si na ňom víťazstvo na belgickej klasike Gent-Wevelgem.

17:01 Wout van Aert má za sebou operáciu, na bicykel však tak skoro nevysadne.

Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.

16:29 Vanesa Petrovská končí v tíme NS Bikes UR Team.

Oznámila to dnes prostredníctvom sociálnej siete Instagram.

10:17 Wout van Aert aj Jasper Stuyven musia podstúpiť operácie po hrozivom hromadnom páde.

Van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier, zatiaľ čo Stuyven má zlomenú kľúčnu kosť. Obaja sú hospitalizovaný v nemocnici v belgickom Herentals.

Včera 23:17 Wout van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier.

Tím Visma – Lease a Bike pôvodne informoval o „zlomeninách niekoľkých rebier a kľúčnej kosti“, no neskôr večer sa objavili správy, že má aj fraktúru hrudnej kosti. Rozsiahle zranenia utrpel pri hromadnom páde na pretekoch Dwars door Vlaanderen. (Domestique)

Zavrieť reklamu