Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Teleskopická sedlovka Wolf Tooth Resolve má hladký chod a automatické odvzdušňovanie

Americká spoločnosť Wolf Tooth prichádza na trh so svojou vlastnou teleskopickou sedlovkou Resolve.
Matúš Bušík
Teleskopická sedlovka Wolf Tooth Resolve má hladký chod a automatické odvzdušňovanie

Nová teleskopická sedlovka Wolf Tooth Resolve má unikátny funkčný dizajn. Jeho hlavným prvkom je otvorený olejový kúpeľ, ktorý zabezpečuje ten najhladší chod.

Američania vymysleli a následne si patentovali aj automatické odvzdušňovanie sedlovky. Všetok vzduch, ktorý sa dostane dnu do komory je automaticky vytlačený s každým stlačením alebo vysunutím sedlovky.

To znamená, že sedlovka nikdy neklesne a vysúvať sa bude rýchlo a hladko.

Wolf Tooth Resolve má aj najnižšiu výšku zámku spomedzi dostupných teleskopických sedloviek na trhu a to len 32 mm a patrí aj k najľahším sedlovkám na trhu, keď do úvahy berieme pomer gramov k milimetrom zdvihu.

Vzhľadom k precíznosti a vysoko presnému strojárskemu spracovaniu je aj vakel do strán minimálny.

K dispozícii budú aj podložky, ktorými môžete meniť zdvih do vopred zvolených polôh.

Obrovskou výhodou tejto sedlovky je aj fakt, že servis dokáže vyriešiť skúsenejší domáci mechanik s potrebným náradím.

Teleskopická sedlovka Wolf Tooth Resolve bude dostupná v priemeroch 30,9 a 31,6 mm a so zdvihmi 125, 160 a 200 mm.

Podložky na úpravu zdvihu sa dajú kúpiť samostatne alebo v balení. Taktiež je na vás či si sedlovku kúpite s ovládaním Wolf Tooth ReMote alebo bez neho.

Výrobcom uvádzaná cena sa pohybuje v rozmedzí od 350 do 440 $, v závislosti od toho, akú veľkosť zvolíte a či budete objednávať aj s ovládaním.

Český importér značky Wolf Tooth zookee.cz uvádza cenu v rozmedzí 12 000 – 13 000 Kč a sedlovky by mali byť na stránke dostupné už v tomto mesiaci.

Aktuality

17:07 Musíte vidieť: Postapokalyptické freeride rodeo v podaní Jakuba Vencla.

Tak by sa v skratke dalo charakterizovať nové video tohto českého slopestyle jazdca a freeridera. Kulisy bane dodávajú celému projektu poriadnu dávku atmosféry a toto video naozaj stojí za to, aby ste si ho pustili viackrát.

Včera 10:46 Fotogaléria: Pozrite si najlepšie zábery z 2. kola svetového pohára XCO v brazílskej Araxá.

Najmä mužské preteky boli mimoriadne napínavé a rozhodlo sa v nich až v záverečnom šprinte štyroch pretekárov. Najrýchlejším v ňom bol dánsky jazdec Simon Andreassen. V ženách preteky ovládla Haley Batten, ktorá o svojom víťazstve rozhodla v poslednom kole.

Včera 10:30 Janka Keseg Števková a Martina Krahulcová skončili v etapových pretekoch Epic Series 4 Islands na vynikajúcom 3. mieste (+video).

Preteky pozostávali z prológu a 4 etáp na štyrpoch rôznych chorvátskych ostrovoch. Slovenským pretekárkam v tíme 8capital sa prológ aj každú z etáp podarilo dokončiť na 3. mieste a celkovo z toho bolo taktiež tretie miesto.

Včera 09:19 Haley Batten a Simon Andreassen vyhrali preteky svetového pohára XCO v brazílskej Araxá (+galéria).

Američanka Haley Batten zaznamenala perfektný víkend, keď sa jej po sobotných pretekov v Short Tracku (XCC) podarilo zvíťaziť aj v disciplíne Cross-Country Olympic (XCO) a víťazku prvého kola Jenny Rissveds zdolala po ich vzájomnom súboji plnom útokov v poslednom kole. Medzi mužmi bol najrýchlejším Simon Andreassen, ktorý využil mechanický problém Victora Koretzkyho, ktorého v záverečnom šprinte porazil.

21.04.2024 Tadej Pogačar vyhral Liège-Bastogne-Liège po 35 km sóle. Van der Poel vybojoval v šprinte tretie miesto.

Pogačar zaútočil v stúpaní Côte de La Redoute, na jeho zrýchlenie nedokázal nikto zareagovať a svoje sólo dotiahol úspešne až do cieľa. Druhý finišoval Romain Bardet, ktorý sa oddelil z vedúcej skupiny a 14 km pred cieľom a v šprinte o tretie miesto bol najrýchlejší Mathieu van der Poel.

Zavrieť reklamu