Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Zerode Bikes rozširujú pôsobenie do Európy

Novozélandská značka Zerode Bikes známa svojím inovatívnym prístupom k pohonu prichádza na európsky trh, s víziou urobiť svoje bicykle dostupnejšie a s kvalitným zákazníckym servisom pre Európanov.
Matúš Bušík
Zerode Bikes rozširujú pôsobenie do Európy

Urobili sme veľký krok v našom pláne posunúť svet horskej cyklistiky smerom k pohonom s integrovanými prevodmi.

Po expanzii do Spojených štátov a Kanady chceme Európanom uľahčiť prístup k našim enduro a trailovým platformám s prevodovkou.

Hugo Wals, vedúci európskej distribúcie so sídlom v holandskom Heerlene očakáva stabilný rast na európskom trhu. Konkurencia dominantných značiek bude vyvážená presvedčivým argumentom systému integrovanej prevodovky.

„Vieme, že presadiť sa na európskom trhu nebude jednoduché, ale prišli sme sem na dlhé obdobie a vzhľadom na úspech v predaji a tisíce spokojných jazdcov po celom svete vieme, že aj Európania budú reagovať na pozitívne zmeny, ktoré prinášme. Tými sú najmä vyššia odolnosť a výrazne znížená údržba, ktorá vedie k oveľa nižším servisným nákladom, počas životnosti bicykla.“

Bradley Lauder na EWS.

Naša distribúcia sídli v Holandsku a naším cieľom je dodávať bicykle zákazníkom v Európe bez zbytočného zdržania a dodatočných daní.

„Budeme schopní riešiť objednávky veľmi rýchlo a zabezpečiť skvelú zákaznícku podporu v rovnakom časovom pásme,“ dodal Wals.

„Našou filozofiou je, že ak si kúpite bicykel, mal by vám vydržať dlhšie než len pár rokov, kým ho vymeníte za iný a musíte sa naň vedieť spoľahnúť. To isté aplikujeme aj na náš zákaznícky servis pred a po kúpe. Môžete sa na nás spoľahnúť.“

Technológia Pinion a remeňový pohon.

Spojenie Zerode Bikes s Európu začalo už v roku 2012, keď sme sa spojili s nemeckým výrobcom prevodoviek Pinion aby sme integrovali technológiu do ich jazdných platforiem.

Prevodovky Pinion C-Line boli vždy správnou voľbou pre naše bicykle. Pohon Pinion C-Line sme vylepšili, odstránili z neho reťaz a nahradili ju remeňom Gates Carbon Drive.

„Naše biky sú doma v tom najdrsnejšom teréne, takže spoľahlivosť osvedčenej európskej technológie Pinion a vysoká odolnosť remeňového pohonu Gates je pre nás mimoriadne dôležitá,“ hovorí Wals.

Zerode Bikes založil Rob Metz v roku 2001 so sídlom na Novom Zélande. Spoločnosť sa venuje vývoju a výrobe enduro a trail bicyklov s integrovanými prevodovkami.

Viac informácii a špecifikácie konkrétnych modelov nájdete na stránke www.zerode.eu.

Aktuality

11:02 Preteky 1. kola KENNY Slovenského pohára v endure na Baťovych trailoch v Partizánskom sú zrušené.

Organizátori museli k tomuto kroku pristúpiť, kvôli šíreniu sa afrického moru ošípaných v tejto a v priľahlých lokalitách.

Včera 17:07 Musíte vidieť: Postapokalyptické freeride rodeo v podaní Jakuba Vencla.

Tak by sa v skratke dalo charakterizovať nové video tohto českého slopestyle jazdca a freeridera. Kulisy bane dodávajú celému projektu poriadnu dávku atmosféry a toto video naozaj stojí za to, aby ste si ho pustili viackrát.

22.04.2024 Fotogaléria: Pozrite si najlepšie zábery z 2. kola svetového pohára XCO v brazílskej Araxá.

Najmä mužské preteky boli mimoriadne napínavé a rozhodlo sa v nich až v záverečnom šprinte štyroch pretekárov. Najrýchlejším v ňom bol dánsky jazdec Simon Andreassen. V ženách preteky ovládla Haley Batten, ktorá o svojom víťazstve rozhodla v poslednom kole.

22.04.2024 Janka Keseg Števková a Martina Krahulcová skončili v etapových pretekoch Epic Series 4 Islands na vynikajúcom 3. mieste (+video).

Preteky pozostávali z prológu a 4 etáp na štyrpoch rôznych chorvátskych ostrovoch. Slovenským pretekárkam v tíme 8capital sa prológ aj každú z etáp podarilo dokončiť na 3. mieste a celkovo z toho bolo taktiež tretie miesto.

22.04.2024 Haley Batten a Simon Andreassen vyhrali preteky svetového pohára XCO v brazílskej Araxá (+galéria).

Američanka Haley Batten zaznamenala perfektný víkend, keď sa jej po sobotných pretekov v Short Tracku (XCC) podarilo zvíťaziť aj v disciplíne Cross-Country Olympic (XCO) a víťazku prvého kola Jenny Rissveds zdolala po ich vzájomnom súboji plnom útokov v poslednom kole. Medzi mužmi bol najrýchlejším Simon Andreassen, ktorý využil mechanický problém Victora Koretzkyho, ktorého v záverečnom šprinte porazil.

Zavrieť reklamu