Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Inzercia

Dochádzanie do školy alebo do práce nie je s výbavou Thule žiadny problém

Thule je synonymom pre kvalitné výrobky uľahčujúce športovcom život.
Matúš Bušík
Dochádzanie do školy alebo do práce nie je s výbavou Thule žiadny problém

Leto je nenávratne preč a návrat k šedej každodennej rutine môže byť niekedy veľmi náročný. Premeňte obyčajné dochádzanie do práce alebo do školy na príjemnú záležitosť.

Či už potrebujete bezpečne prepraviť váš notebook alebo dochádzate s deťmi, s vybavením od značky Thule vás na ceste nič neprekvapí.

Šliapnite do pedálov

Pre niektorých z nás sa rýchly a moderný spôsob život obmedzil na premiestňovanie sa medzi vyhriatými miestami (domov-dopravný prostriedok-práca/škola).

Avšak začať deň na čerstvom vzduchu je rozhodne dobrý spôsob ako zvýšiť svoju každodennú produktivitu.

Oprášte svoj bicykel a vydajte sa za každodennými povinnosťami na ňom. Nezabúdajte, že neexistuje zlé počasie, iba zle oblečený cyklista.

Uloženie výbavy

Mnoho z nás so sebou nosí do práce alebo do školy notebook. Aj pri dochádzaní na bicykli môžete počítač udržať v suchu a bezpečí.

Riešením, ktoré využijete nielen na bicykli je odolný batoh, prispôsobený na prevoz elektroniky a iných potrebných vecí.

Veľmi dôležitým v tomto smere je vnútorné usporiadanie priehradok batohu. Každá vec potrebuje vlastné a bezpečné miesto, kde ju vždy bez problémov nájdete.

Sieťované vrecká na druhej strane umožňujú rýchlu kontrolu vecí a jednoduchú manipuláciu.

Vonkajšie vrecká na zips zase obsiahnu veci, ktoré potrebujete mať po ruke a vďaka pružnému vonkajšiemu priečinku máte vždy na dosah fľašu s vodou.

Pracovný batoh sa dnes stal aj módnym doplnkom. Nová rada batohov Thule Back to Campus je ako stvorená na nosenie a organizovanie dennej výbavy a je dostupná v pestrej palete farieb.

Batoh určený priamo na dochádzanie na bicykli je Thule Paramount Commuter. Jeho veľkou výhodou sú nepremokavé zipsy, ktoré oceníte pri zlom počasí.

Pre extrémny dážď je batoh vybavený aj pláštenkou a nachádzajú sa na ňom reflexné prvky, ktoré sú viditeľné zo všetkých uhlov.

Pri nepriaznivom počasí, môžete svoj bicykel vybaviť aj nepremokavými postrannými brašnami s krytím IPX4. Tie majú zabudovanú vystuženú priehradku na notebook alebo tablet.

Tiež sa na nich nachádza popruh, aby ste tašky mohli jednoducho prenášať. Ich veľkou devízou je aj to, že sa vám pri jazde nepotí chrbát, ako je tomu v prípade nosenia batohov.

Enviromentálny aspekt

Pri výbere batožiny by sme nemali zabúdať na ekologickú stopu výrobkov. Rada výrobkov spoločnosti Thule je vyrobená zo 100% recyklovaných materiálov s certifikáciou bluesign®.

Thule Tact je produktová rada s týmto certifikátom prispôsobená pre mestské využitie.

Ponúka radu smart riešení, ktoré chránia batožinu pred odcudzením (ramenné popruhy sa dajú ovinúť okolo objektov, skryté zipsy, skryté vrecko s prístupom od chrbta alebo vrecko odrážajúce RFID, ktoré ochráni vaše osobné údaje).

Výrobky sú veľmi odolné, čo im dodáva dlhú životnosť a nie je potrebné ich tak často obmieňať.

Deti so sebou

Deťom musíme ukazovať svet okolo nás bez ohľadu na počasie. Voda, ktorá dopadá na vozík s integrovanou pláštenkou môže byť pre malého cestovateľa veľkým zážitkom.

Pre vás je to naopak ďalšia chvíľa strávená so svojou rodinou. Vozík Thule Courier viete následne preskladať do módu vhodného na prevoz vášho vybavenia, nákupu alebo napríklad na cestovanie so psom.

Ďalšou skvelou možnosťou na dochádzanie s deťmi sú cyklosedačky. Sú veľmi ľahké, absorbujú nárazy a dobre sa s nimi manévruje.

Zadné cyklosedačky sa montujú na nosič alebo rám bicykla, zatiaľ čo tie predné na predstavec.

S vhodným riešením pre vaše potreby vám ochotne pomôže zákaznický servis Thule alebo najbližší predajca.

Aktuality

Včera 17:48 Detaily a špecifikácia pretekárskeho špeciálu Trek Madone SLR Madsa Pedersena.

Bicykel s unikátnym dizajnom priniesol Pedersenovi šťastie a pripísal si na ňom víťazstvo na belgickej klasike Gent-Wevelgem.

Včera 17:01 Wout van Aert má za sebou operáciu, na bicykel však tak skoro nevysadne.

Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.

Včera 16:29 Vanesa Petrovská končí v tíme NS Bikes UR Team.

Oznámila to dnes prostredníctvom sociálnej siete Instagram.

Včera 10:17 Wout van Aert aj Jasper Stuyven musia podstúpiť operácie po hrozivom hromadnom páde.

Van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier, zatiaľ čo Stuyven má zlomenú kľúčnu kosť. Obaja sú hospitalizovaný v nemocnici v belgickom Herentals.

27.03.2024 Wout van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier.

Tím Visma – Lease a Bike pôvodne informoval o „zlomeninách niekoľkých rebier a kľúčnej kosti“, no neskôr večer sa objavili správy, že má aj fraktúru hrudnej kosti. Rozsiahle zranenia utrpel pri hromadnom páde na pretekoch Dwars door Vlaanderen. (Domestique)

Zavrieť reklamu