Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Inzercia

Detské sedačky Urban Iki

Biker
Detské sedačky Urban Iki

Značka Urban Iki je spätá s Japonskom a je predovšetkým o funkčnom dizajne. Pri Urban Iki sa východ stretáva so západom – spája sa holandský dizajn a japonská technológia spoločnosti OGK. Holandskí dizajnéri vytvárajú nekonvenčný, minimalistický, kreatívny, trochu odvážny dizajn, pričom stále ide o funkčnosť a cenovú dostupnosť výrobkov.

Prednosťou detských sedačiek je aj široká paleta farebných kombinácií a jednoduchá montáž, ktorú zvládne každý za 5 minút. A ak vyrazíte na výlet bez svojho dieťatka, môžete sedačku v priebehu niekoľkých sekúnd odňať vďaka systému Click & Go.

Ak máte viac ako jeden bicykel, môžete si zakúpiť dodatočný adaptér, aby ste mohli sedačky medzi bicyklami ľahko vymieňať, čo prinesie aj úsporu peňazí.

Zadná sedačka Urban Iki s adaptérom na sedlovú trubku

Zadná sedačka s elegantným a funkčným tvarom je určená pre malé aj väčšie deti od 9 mesiacov do 6 rokov, maximálna nosnosť sedačky je 22kg. Je komfortná, polohovateľná, bezpečná vďaka 5 bodovému bezpečnostnému pásu a aj vďaka úchytkám nôh. Mäkké polstrovanie na ramenách, vodoodpudivý vankúš sedadla zabezpečujú vynikajúce pohodlie za akéhokoľvek počasia.

Všetky sedačky na bicykel Urban Iki sú s súlade s bezpečnostnými požiadavkami a normami, spĺňajú európsku normu EN14344. Okrem toho, sedačky sú testované a schválené nezávisle v nemeckom bezpečnostnom inštitúte TÜV.

Zadná sedačka Urban Iki s adaptérom na nosič

Zadná sedačka na bicykel je vhodná pre každý štandardný typ bicykla so zadným nosičom, ktorý má nosnosť minimálne 22kg a má šírku 120 – 175 mm. Sedačka je vhodná na montáž aj na e-bicykel ak je batéria umiestnená pod nosičom batožiny. Cyklosedačka je určená pre deti od 9 mesiacov do 6 rokov, maximálna nosnosť sedačky je 22kg. Je komfortná, polohovateľná, bezpečná vďaka 5 bodovému bezpečnostnému pásu a aj vďaka úchytkám nôh.

Mäkké polstrovanie na ramenách, vodoodpudivý vankúš sedadla zabezpečujú vynikajúce pohodlie za akéhokoľvek počasia. Všetky sedačky na bicykel Urban Iki sú s súlade s bezpečnostnými požiadavkami a normami, spĺňajú európsku normu EN14344. Okrem toho, sedačky sú testované a schválené nezávisle v nemeckom bezpečnostnom inštitúte TÜV.

Predná sedačka Urban Iki

Predná sedačka Urban Iki je kompatibilná s bicyklami s klasickým predstavcom o priemere 22-28 mm, na horské bicykle je možnosť montáže pomocou MTB adaptéra, ktorý sa dá objednať. Cyklosedačka je určená pre deti od 9 mesiacov do 3 rokov, maximálna nosnosť sedačky je 15 kg, je komfortná, polohovateľná, bezpečná vďaka 5 bodovému bezpečnostnému pásu a aj vďaka úchytkám nôh.

K sedačke je možné objednať predné sklo s UV filtrom, ktoré ochráni dieťa pred vetrom, hmyzom i slnkom, a taktiež príjemným doplnkom pre dieťa je aj držadlo. Sedačka spĺňa normu EN14344 a tiež je nezávisle testovaná Nemeckým inštitútom TÜV.

Zadné sedadlo Urban Iki Junior na zadný nosič

Sedadlo Junior je určené pre staršie deti od 5 do 10 rokov (max. 35 kg) a dá sa nainštalovať na každý štandardný nosič batožiny, ktorý má vyššiu nosnosť so šírkou 120 – 175 mm. Táto skladateľná sedačka umožňuje spoločné jazdy na bicykli a rýchlo ju zložíte dole, keď idete bez spolujazdca.

Pod mäkkým a odolným vankúšom určeným na sedenie sa nachádza skrytý bedrový bezpečnostný pás. Pevné, protišmykové opierky nôh uľahčujú naskakovanie a zostupovanie a poskytujú oporu počas jazdy.

 

Aktuality

15:42 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

15:10 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

11:02 Preteky 1. kola KENNY Slovenského pohára v endure na Baťovych trailoch v Partizánskom sú zrušené.

Organizátori museli k tomuto kroku pristúpiť, kvôli šíreniu sa afrického moru ošípaných v tejto a v priľahlých lokalitách.

Včera 17:07 Musíte vidieť: Postapokalyptické freeride rodeo v podaní Jakuba Vencla.

Tak by sa v skratke dalo charakterizovať nové video tohto českého slopestyle jazdca a freeridera. Kulisy bane dodávajú celému projektu poriadnu dávku atmosféry a toto video naozaj stojí za to, aby ste si ho pustili viackrát.

22.04.2024 Fotogaléria: Pozrite si najlepšie zábery z 2. kola svetového pohára XCO v brazílskej Araxá.

Najmä mužské preteky boli mimoriadne napínavé a rozhodlo sa v nich až v záverečnom šprinte štyroch pretekárov. Najrýchlejším v ňom bol dánsky jazdec Simon Andreassen. V ženách preteky ovládla Haley Batten, ktorá o svojom víťazstve rozhodla v poslednom kole.

Zavrieť reklamu