Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Tašky

Test: Kapsička na rám BBB TopTank

Hodnotenie: 3/5
29,95
Biker
Test: Kapsička na rám BBB TopTank

V posledných rokoch sa jazdci snažia čoraz viac vecí presunúť z chrbta na bike. Tu môže prísť do hry kapsička BBB, ktorá sa montuje na hornú rámovú trubku. Má tuhú konštrukciu, vďaka ktorej aj poloprázdna dobre drží tvar a je vyrobená z kvalitných a odolných materiálov.

Okrem hlavného oddelenia, ktoré môžete zazipsovať alebo len zaklopiť a zaistiť na suchým zipsom, sú tu aj dve bočné sieťovinové vrecká, do ktorých sa akurát vojdú nejaké tyčinky. Dovnútra sa nám podarilo dostať dušu, montpáky, krátku minipumpu aj multikľúč.

Najzaujímavejším prvkom je ale priehľadné veko, do ktorého sa dá vložiť smartfón. Cez plastový film sa dá dotykový displej stále ovládať, no ak chcete dovnútra dostať plusové modely, budete ich musieť vybrať z akéhokoľvek krytu.

Telefón je chránený pred vodou a do istej miery vodoodolná je aj celá kapsička. Telefón je tiež lepšie chránený v prípade pádu, ako keby bol namontovaný na rajdoch. Spodok kapsičky je potiahnutý gumou a popruhy za suchý zips majú mäkký povrch, aby nepoškodili rám.

Dávajte však pozor na akékoľvek nečistoty, ktoré sa pod ňu dostanú. Guma na ráme tiež trochu vŕzga pri otáčaní rajdami. Na montáž budete potrebovať aspoň 3 4 polcentimetrové podložky pod predstavcom.

Potenciálnym problémom je samotná šírka kapsičky vyplývajúca z možnosti vložiť dnu smartfón – kým na cesťáku či XC biku s pretekárskejším posedom to problém predstavovať nemusí, na trailbiku sme o ňu občas pri jazde zavadili, najmä s kolenačkami. Cena je tiež trochu vysoká, hoci kvalita konštrukcie jej zodpovedá. 

 

Aktuality

Včera 17:48 Detaily a špecifikácia pretekárskeho špeciálu Trek Madone SLR Madsa Pedersena.

Bicykel s unikátnym dizajnom priniesol Pedersenovi šťastie a pripísal si na ňom víťazstvo na belgickej klasike Gent-Wevelgem.

Včera 17:01 Wout van Aert má za sebou operáciu, na bicykel však tak skoro nevysadne.

Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.

Včera 16:29 Vanesa Petrovská končí v tíme NS Bikes UR Team.

Oznámila to dnes prostredníctvom sociálnej siete Instagram.

Včera 10:17 Wout van Aert aj Jasper Stuyven musia podstúpiť operácie po hrozivom hromadnom páde.

Van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier, zatiaľ čo Stuyven má zlomenú kľúčnu kosť. Obaja sú hospitalizovaný v nemocnici v belgickom Herentals.

27.03.2024 Wout van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier.

Tím Visma – Lease a Bike pôvodne informoval o „zlomeninách niekoľkých rebier a kľúčnej kosti“, no neskôr večer sa objavili správy, že má aj fraktúru hrudnej kosti. Rozsiahle zranenia utrpel pri hromadnom páde na pretekoch Dwars door Vlaanderen. (Domestique)

Biker hodnotenie

Skvelý: jednoznačne najlepší vo svojej triede
Veľmi dobrý: jeden z najlepších na trhu
Dobrý: odvedie si svoju prácu
Priemerný: ničím výnimočný
Podpriemerný: istým spôsobom nevhodný
Slabý: radšej si nájdite niečo iné
Nebezpečný, hlúpy alebo oboje dokopy
Zavrieť reklamu