Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Inzercia

Predné detské sedačky Shotgun od firmy Kids Ride Shotgun

Biker
Predné detské sedačky Shotgun od firmy Kids Ride Shotgun

Novozélandská firma Kids Ride Shotgun prináša detské sedačky pre nadšencov horskej cyklistiky, ktorí chcú jazdiť aj s malými deťmi. Vo firme sa zaoberajú aj ich vývojom a k dispozícii sú dva typy predných sedačiek, ktoré sa montujú na hornú a nad hornú rámovú trubku.

Sedačky Shotgun sú určené pre rodiny s malými deťmi na horských bicykloch a rodičia tak môžu aktívne stráviť čas so svojimi deťmi v prírode.

Sedačka Shotgun

Predná sedačka Shotgun je kompatibilná so širokou škálou moderných horských bicyklov, je vhodná na celoodpružené alebo pevné bicykle a pogumovaný úchyt ochráni Váš rám pred poškodením.

Sedačka má rozsah nastavenia pre horné rámové trubky v šírke 30 – 68 mm a pre spodné rámové trubky v šírke 30 – 100 mm. Sedačka je určená pre deti od 2 do 5 rokov s hmotnostným limitom 22 kg, stúpačky s popruhmi majú fixnú dĺžku.

Montáž je jednoduchá, rýchla a zvládne ju každý, technicky zdatný biker a tí, čo si na montáž netrúfajú si ju môžu nechať namontovať vo svojom miestom bikeshope.  V prípade elektrobicykla alebo gravelového bicykla je dobré zvážiť kúpu sedačky Shotgun Pro, ktorú nie je nutné pripevňovať k rámu.

Sedačka Shotgun Pro

Pre majiteľov elektrobicyklov alebo drahších horských bicyklov je určená detská cyklosedačka Shotgun Pro. Sedačka nemá žiadny kontakt s rámom vďaka prichyteniu o sedlovú trubku a štandardný 1 1⁄8 stĺpik vidlice a dá sa nastaviť tak, aby pasovala na elektrické aj bežné horské bicykle.

Sú dostupné aj adaptéry na neštandardné hlavové zloženia napríklad  Trek Knock Block alebo Scott Syncross. Stúpačky s popruhmi sú výškovo nastaviteľné. Sedačka je takisto určená pre deti od 2 do 5 rokov, ale hmotnostný limit je zvýšený na 27 kg.

Shotgun riadidlá

Ako doplnok ku obidvom sedačkám je možné dokúpiť samostatné riadidlá pre deti. Sú pre ne prispôsobené so šírkou 250 mm, majú gumené madlá a dajú sa namontovať na riadidlá s priemerom 25,4 mm, 31,8 mm a 35 mm.

Rukavice Pogies

V chladnejších dňoch je možné na riadidlá pripevniť rukavice Pogies. Sú vyrobené z tepelnoizolačnej textílie 3M Thinsulate dimenzovanej do mrazov, sú nepremokavé (10 000 mm) a priedušné (5 000 g). Rukavice Pogies sa pripevňujú na detské riadidlá Shotgun alebo priamo na riadidlá Vášho bicykla.

Aktuality

Včera 17:14 Po Cape Epic potvrdzujú Števková s Krahulcovou výbornú formu aj na pretekoch 4 Islands, kde sú priebežne na 3. mieste (+ galéria).

Slovenské duo pretekárok Janka Keseg Števková s Martinou Krahulcovou nastúpili do ďalších etapových pretekov dvojíc, tentokrát v Chorvátsku na podujatí 4 Islands. V pretekoch sa im darí a zatiaľ v každej etape skončili na vynikajúcom 3. mieste!

Včera 16:30 Video: Toto je trať 2. kola svetového pohára XCO v brazílskej Araxá.

Minulý týždeň odštartoval seriál svetového pohára v horskej cyklistike podujatiami XCC a XCO v brazílskej Mairiporã. Pretekári mali niekoľko dní na oddych a doladenie formy a už počas soboty a nedele sa môžeme tešiť na druhé kolo svetového pohára.

Včera 15:58 Juan Pedro López je celkovým víťazom pretekov Okolo Álp, poslednú etapu vyhral Aurélien Paret-Peintre.

26-ročný Španiel si pripísal na talianskych etapových pretekoch svoje prvé profesionálne víťazstvo, keď vyhral tretiu etapu, a zároveň sa stal po prvýkrát víťazom celkovej klasifikácie.

Včera 11:13 Fotogaléria: Ako Peter Sagan jazdil aj varil na tréningovom kempe vo Finale Ligure.

„Takto dobre som sa necítil už asi 10 rokov,“ povedal Peter pri našej poslednej spoločnej večeri. „Som naozaj rád, že sme sa tu stretli takáto skvelá partia a dúfam, že sa takto ešte stretneme.“

Včera 10:49 Lukáš Kubiš vyhral Pardubické kritérium, druhý skončil Štoček.

Kubiš pokračuje v úspešnej sezóne víťazstvom kritéria v Pardubiciach, na ktorom skončil druhý ďalší Slovák Matúš Štoček a tretí finišoval víťazov český tímový kolega z Elkov-Kasper Daniel Mráz.

Zavrieť reklamu