Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Inzercia

Kellys predstavil tri úplne nové helmy – Vantage, Outrage a Sharp

Biker
Kellys predstavil tri úplne nové helmy – Vantage, Outrage a Sharp

Pre sezónu 2021 si slovenský Kellys pripravil úplne nový rad prilieb, ktorý pokrýva široké spektrum potrieb a štýlov – rad performance, adventure a gravity.

Úplne nové prilby Vantage, Outrage a Sharp sú vyrobené pomocou najnovšej technológie Triple Inmold s výstužným mostíkom a predĺženou zadnou časťou pre maximálnu ochranu a ľahkosť.

Polstrovanie COOLMAX poskytuje tepelný komfort, zatiaľ čo úplne nový systém nastavenia 3D FIT a magnetická pracka Fidlock zaisťujú pohodlie a ľahké nasadenie.

Kellys Vantage

Ide o úplne novú, výkonnú prilbu. Vďaka technológii Triple Inmold v kombinácii s mostíkom z uhlíkových vlákien je ľahká a poskytuje najvyššiu úroveň bezpečnosti a pohodlia.

Aerodynamicky optimalizovaný tvar znižuje odpor pri zachovaní optimálnej cirkulácie vzduchu, čo v kombinácii s výplňou Coolmax  zaisťuje tepelný komfort. VANTAGE je vybavená novým systémom nastavenia 3D FIT a magnetickou sponou Fidlock pre rýchle a ľahké nasadenie.

Detaily prilby Vantage

  • Nastavovací systém 3d fit – presné nastavenie pre každého jazdca
  • Aero-optimalizovaný tvar
  • Mostík z uhlíkových vlákien
  • In-mold technológia s 3 škrupinami
  • Cena: 139,90 eur
  • Viac informácií
Kellys Outrage

Outrage je gravity prilba pre jazdcov, ktorí očakávajú nekompromisný výkon a ochranu. Gravity kategória vyžaduje špičkovú ochranu – preto bola bezpečnosť pri navrhovaní úplne nového modelu OUTRAGE kľúčovým aspektom.

Trojitá tvarovaná škrupina spolu s predĺženou zadnou časťou a výstužou poskytujú pri jazde najvyššiu ochranu. O celodenný komfort sa postará polstrovanie COOLMAX a efektívny ventilačný systém.

OUTRAGE je vybavená novým systémom nastavenia 3D FIT a magnetickou sponou Fidlock pre ľahké a rýchle nasadenie. Pretože veľa enduro jazdcov používa okuliare, nová gravity prilba KLS je vybavená držiakom remienka na okuliare a nastaviteľným dvojpolohovým štítom s dostatkom priestoru pre okuliare.

Detaily prilby Outrage

  • Triple in-mold technológia s ľahkou konštrukciou s 3 škrupinami
  • Mostík z termoplastu
  • 2 polohový štít
  • Vystužená a predĺžená zadná časť
  • Optimalizovaná pre „goggle“ okuliare s možnosťou uchytenia remienka okuliarov
  • Cena: 109,90 eur
  • Viac informácií
Kellys Sharp

moderná adventure prilba pre najnáročnejších horských jazdcov. Úplne nový SHARP je inšpirovaný enduro prilbami a je vybavený predĺženou zadnou časťou pre lepšiu ochranu hlavy.

Vďaka technológii Triple Inmold v kombinácii s odnímateľným štítom je prilba ľahká a zaisťuje najvyššiu úroveň bezpečnosti a výkonu. Polstrovanie COOLMAX poskytuje maximálne pohodlie. SHARP je vybavený novým systémom nastavenia 3D FIT a magnetickou sponou Fidlock pre ľahké nasadenie.

Detaily prilby Sharp

  • Technológia in-mold – ľahká konštrukcia s 3 škrupinami
  • Predĺžená zadná časť – lepšia ochrana hlavy
  • Vnútorná výstelka – Coolmax pre väčšie pohodlie
  • 3D nastavovací systém a Fidlock pre dokonalé nastavenie pre každého jazdca
  • Cena: 99,90 eur
  • Viac informácií

Aktuality

Včera 17:14 Po Cape Epic potvrdzujú Števková s Krahulcovou výbornú formu aj na pretekoch 4 Islands, kde sú priebežne na 3. mieste (+ galéria).

Slovenské duo pretekárok Janka Keseg Števková s Martinou Krahulcovou nastúpili do ďalších etapových pretekov dvojíc, tentokrát v Chorvátsku na podujatí 4 Islands. V pretekoch sa im darí a zatiaľ v každej etape skončili na vynikajúcom 3. mieste!

Včera 16:30 Video: Toto je trať 2. kola svetového pohára XCO v brazílskej Araxá.

Minulý týždeň odštartoval seriál svetového pohára v horskej cyklistike podujatiami XCC a XCO v brazílskej Mairiporã. Pretekári mali niekoľko dní na oddych a doladenie formy a už počas soboty a nedele sa môžeme tešiť na druhé kolo svetového pohára.

Včera 15:58 Juan Pedro López je celkovým víťazom pretekov Okolo Álp, poslednú etapu vyhral Aurélien Paret-Peintre.

26-ročný Španiel si pripísal na talianskych etapových pretekoch svoje prvé profesionálne víťazstvo, keď vyhral tretiu etapu, a zároveň sa stal po prvýkrát víťazom celkovej klasifikácie.

Včera 11:13 Fotogaléria: Ako Peter Sagan jazdil aj varil na tréningovom kempe vo Finale Ligure.

„Takto dobre som sa necítil už asi 10 rokov,“ povedal Peter pri našej poslednej spoločnej večeri. „Som naozaj rád, že sme sa tu stretli takáto skvelá partia a dúfam, že sa takto ešte stretneme.“

Včera 10:49 Lukáš Kubiš vyhral Pardubické kritérium, druhý skončil Štoček.

Kubiš pokračuje v úspešnej sezóne víťazstvom kritéria v Pardubiciach, na ktorom skončil druhý ďalší Slovák Matúš Štoček a tretí finišoval víťazov český tímový kolega z Elkov-Kasper Daniel Mráz.

Zavrieť reklamu