Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Majster sveta Julian Alaphilippe sa objavil na záberoch Google Street View

Dvojnásobného majstra sveta zachytilo auto Google Street View v stúpaní neďaleko španielskej Granady.
Martin Sarvaš
Majster sveta Julian Alaphilippe sa objavil na záberoch Google Street View

Útoky francúzskeho cyklistu Juliana Alaphilippa síce nedokázal zachytiť nikto na posledných dvoch majstrovstvách sveta v cestnej cyklistike, avšak v dúhovom drese ho zachytila kamera na aute Google Street View, ktorá mapovala cesty v južnom Španielsku.

Dvadsaťdeväťročného pretekára, ktorý vlani už po tretíkrát v kariére vyhral Valónsky šíp a triumfoval aj v úvodnej etape Tour de France zjavne zachytila nielen kamera Google Street View, ale aj fotograf na motorke. Alaphilippe bol v tom čase totiž aj na fotení pre sponzorov.

Tesne pred Alaphilippom išiel horský cyklista, ktorého o kúsok ďalej na ceste predbehol jazdec tímu Quick Step Alpha Vinyl, čo musel byť celkom zážitok, aj keď iba krátky. Koľko z nás si predsa môže povedať, že nás predbehol majster sveta?

Snímka bola zachytená v máji 2021 – v mesiaci, v ktorom Alaphilippe dokončil sériu pretekov na adenských klasikách druhým miestom za Tadejom Pogacarom na monumente Liège-Bastogne-Liège a na juh Španielska si išiel na chvíľu oddýchnuť od pretekov.

Francúz nie je prvým hviezdnym jazdcom z Quick Stepu, ktorý sa objavil na Google Street View – táto pocta patrí Tomovi Boonenovi, bývalému držiteľovi dúhového dresu, hoci vo svojom vystúpení v mapovacej aplikácii mal na sebe dres belgického cestného šampióna.

Alaphilippa si nájdete na Google Street View tu – goo.gl/maps/c3nbaGmVScBmpiAV9

Poznáte víťazov cyklistických monumentov v roku 2021?

0%

Kto vyhral Miláno - San Remo 2021?

Správna odpoveď! Nesprávna odpoveď

Kto vyhral Okolo Flámska 2021?

Správna odpoveď! Nesprávna odpoveď

Kto vyhral Liège - Bastogne - Liège 2021?

Správna odpoveď! Nesprávna odpoveď

Kto vyhral Okolo Lombardie 2021?

Správna odpoveď! Nesprávna odpoveď

Kto vyhral Paríž - Roubaix 2021?

Správna odpoveď! Nesprávna odpoveď

Poznáte víťazov cyklistických monumentov v roku 2021?

Zdieľajte svoje výsledky s priateľmi

 

 

Aktuality

10:49 Lukáš Kubiš vyhral Pardubické kritérium, druhý skončil Štoček.

Kubiš pokračuje v úspešnej sezóne víťazstvom kritéria v Pardubiciach, na ktorom skončil druhý ďalší Slovák Matúš Štoček a tretí finišoval víťazov český tímový kolega z Elkov-Kasper Daniel Mráz.

10:32 Trek predstavil šesť nových plášťov pre XC, trail a gravel.

Každý plášť nesie meno ikonického miesta, ktoré svojím charakterom zodpovedá jeho určeniu – Girona, Betasso, Vallnord, Sainte-Anne, Montrose a Gunnison.

Včera 15:26 Decathlon dal do predaja repliky bicyklov Van Rysel RCR Pro tímu AG2R. Po pár hodinách boli vypredané.

V utorok pridal Decathlon do ponuky cestné bicykle, na ktorých pretekajú jazdci tímu Decathlon AG2R La Mondiale. S cenou 9000 eur boli vypredané už na ďalší deň.

Včera 11:39 Strávil som týždeň s Petrom Saganom na tréningovom kempe vo Finale Ligure.

Keď ma Mišo Kolář oslovil s ponukou ísť do Talianska na týždenné sústredenie, na ktorom bude aj Peter Sagan, nemohol som odmietnuť. Už len možnosť byť v prítomnosti takej legendy ako Peter je niečo, čo sa jednoducho neodmieta.

Včera 09:46 Video: Premrznutého Mattiasa Skjelmoseho museli odniesť v rukách pred koncom Valónskeho šípu.

Dánsky pretekár tímu Lidl-Trek odstúpil z ardénskej klasiky 40 km pred cieľom. Preteky poznačilo chladné a daždivé počasie, ktoré vyradilo mnohých favoritov a preteky dokončilo len 44 cyklistov zo 175 štartujúcich.

Zavrieť reklamu