Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Colnago predstavilo špeciálnu limitovanú edíciu V3Rs Tour de France

Biker
Colnago predstavilo špeciálnu limitovanú edíciu V3Rs Tour de France

Spoločnosť Colnago predstavuje prvý oficiálny bicykel v histórii Tour de France v spolupráci s organizátorom pretekov ASO (Amaury Sport Organisation). Je vyrobených len 108 kusov, presne ako počet doteraz uskutočnených Tour de France od roku 1903.

Farby bicykla sú čierno-žlté, odkazujú na dres vedúceho pretekára Tour a celkového víťaza na pódiu v Paríži. Na hlavovej trubke je logo Colnago s UCI farbami. Logo Colnago sa nachádza ešte na hornej rámovej trubke a na vidlici.

Obrysy v tvare Francúzska sú umiestnené v zadnej časti rámu. Ďalším jedinečným detailom je pravá žltá páka, žltý pruh na hornej rámovej trubke spolu s logom Tour de France a žlté pätky vidlice s logom TdF.

Rám V3Rs je ultraľahký a aerodynamický, vynikajúci na akýkoľvek typ terénu: po rovine, do kopca a na zmiešaných trasách. Rám v surovej verzii váži iba 790 gramov. Celková integrácia kabeláže, ktorá prechádza dovnútra rámu, dáva celému bicyklu esteticky bezchybný vzhľad.

Komponenty V3Rs TdF sú na rovnakej úrovni, počnúc oficiálnymi držiteľmi licencie Tour de France: Selle Italia s úpravou SLR Boost Carbon Superflow a pneumatikami Continental Grand Prix 5000.

Výbava je Campagnolo Super Record EPS Disc s 12 rýchlosťami, ktorú dokonale dopĺňajú kolesá Bora Ultra WTO DB s povrchovou úpravou C-LUX. Riadidlá sú Deda Elementi ALANERA DCR (s vnútorným vedením káblov Deda) z uhlíkových vlákien. Odporúčaná maloobchodná cena je 13 200 €.

Vaše komentáre

Aktuality

Včera 16:01 Kompletne hliníková prehadzovačka? Vivo Cycling ukázali, na čom pracujú.

V súčasnosti dominujú trhu s pohonom a radením dve obrovské spoločnosti Shimano a Sram. To však nebráni menším spoločnostiam pokúsiť sa zabojovať o svojich zákazníkov. S klasickým dizajnom zrejme v tejto konkurencii neuspejete a tak prichádza Vivo Cycling s kompletne hliníkovou prehadzovačkou.

Včera 15:05 Canyon predstavil Neuron:ONfly, ide o vôbec prvý ľahký e-bike nemeckej značky.

Na jeho zostavenie využili v Canyon ľahký motor Bosch Performance Line SX, a tento bickykel má hmotnosť 19,1 kg.

24.04.2024 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

24.04.2024 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

24.04.2024 Preteky 1. kola KENNY Slovenského pohára v endure na Baťovych trailoch v Partizánskom sú zrušené.

Organizátori museli k tomuto kroku pristúpiť, kvôli šíreniu sa afrického moru ošípaných v tejto a v priľahlých lokalitách.

Zavrieť reklamu