Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Inzercia

Novinka Sappé Aloe Vera s  obľúbenou príchuťou jahôd

Biker
Novinka Sappé Aloe Vera s  obľúbenou príchuťou jahôd

Obľúbenosť a popularita nápoja Sappé Aloe Vera u konzumentov vo svete neustále narastá. S ňou rastie aj dopyt po ďalších zaujímavých  príchutiach. Na základe výberu spotrebiteľov spoločnosť Sappe Europe predstavuje novinku Sappé Aloe Vera Jahoda.

Veľké, šťavnaté kúsky dužiny liečivej rastliny Aloe Vera ponorené v osviežujúcom, lahodnom nápoji, plné chuti hádam najvoňavejších jahôd. Toto spojenie tvorí ideálnu kombináciu pre spotrebiteľa, ktorý hľadá na uhasenie smädu osviežujúci, chutný a zároveň aj funkčný nápoj.

Aloe Vera je momentálne na svete čoraz populárnejšia rastlina, ktorá má mnoho blahodarných liečivých účinkov na naše telo zvonku i z vnútra. Jej listy sú zásobárňou vitality, lebo obsahujú veľké množstvo živín a zdraviu prospešných látok.

Zbavuje ľudský organizmus škodlivých látok, podporuje imunitu, má protizápalové a protialergické účinky. Ničí vírusy a baktérie, urýchľuje hojenie rán, podporuje koncentráciu a sústredenie v náročných situáciách.

Výťažky z Aloe Vera obsahujú celú škálu vitamínov(A, B1, B2, B6, B12, C, E), minerálov  ako vápnik, fosfor, draslík, zinok, chróm, mangán,  proteíny teda jednoduché bielkoviny,   dôležité aminokyseliny, či enzýmy, ale aj cukry-sacharidy.

Tak napomáha udržať normálnu hladinu cukru v krvi. Obsahuje dôležité mastné kyseliny, saponíny (čistiace a antiseptické látky), liguín – drevitú látku so schopnosťou prieniku cez pokožku sliznice a antrachinóny (analgetické, antibakteriálne, proti plesňové a virucídne účinky).

Sappé Aloe Vera sa vyrába priamo na Slovensku, podľa tradičnej receptúry s použitím najmodernejších technológii. Certifikovaná Aseptická výrobná linka spĺňa tie najnáročnejšie hygienické normy a zároveň ponúka aj najvyššiu úroveň ochrany proti prítomnosti nežiaducich látok a mikroorganizmov.

Tak zaručuje najvyššiu kvalitu nápojov pri zachovaní prirodzených vôní a chutí bez umelých aróm, zachovaní nutričných vlastností nápojov bez akéhokoľvek použitia konzervačných látok.

Sappé Aloe Vera jahoda sa predáva v PET fľaši s objemom 300 ml  s novou vizuálne ladnou a zaujímavou etiketou. Najlepšie chutí vychladená.

Dostupné príchute Sappé Aloe Vera nápoja: Jablko, Hrozno, Limeta, Broskyňa a Jahoda.

www.sappeeurope.sk

Distribútor pre SR: www.italmarket.sk

Vaše komentáre

Aktuality

15:26 Decathlon dal do predaja repliky bicyklov Van Rysel RCR Pro tímu AG2R. Po pár hodinách boli vypredané.

V utorok pridal Decathlon do ponuky cestné bicykle, na ktorých pretekajú jazdci tímu Decathlon AG2R La Mondiale. S cenou 9000 eur boli vypredané už na ďalší deň.

11:39 Strávil som týždeň s Petrom Saganom na tréningovom kempe vo Finale Ligure.

Keď ma Mišo Kolář oslovil s ponukou ísť do Talianska na týždenné sústredenie, na ktorom bude aj Peter Sagan, nemohol som odmietnuť. Už len možnosť byť v prítomnosti takej legendy ako Peter je niečo, čo sa jednoducho neodmieta.

09:46 Video: Premrznutého Mattiasa Skjelmoseho museli odniesť v rukách pred koncom Valónskeho šípu.

Dánsky pretekár tímu Lidl-Trek odstúpil z ardénskej klasiky 40 km pred cieľom. Preteky poznačilo chladné a daždivé počasie, ktoré vyradilo mnohých favoritov a preteky dokončilo len 44 cyklistov zo 175 štartujúcich.

09:32 Stevie Williams bol najsilnejší v stúpaní Mur de Huy a na Valónskom šípe dosiahol najväčší úspech v kariére.

Britský jazdec tímu Israel-Premier Tech zaútočil 300 metrov pred cieľom a zvíťazil pred druhým Kevinom Vauquelinom (Arkéa-Samsic) a Maximom Van Gilsom (Lotto-Dstny).

Včera 12:11 RockShox predstavil novú vidlicu Psylo, ktorá je postavená na základoch Lyrik a Pike a stojí polovicu.

Táto vidlica je určená na trailové jazdenie, má byť postavená s ohľadom na nižšiu cenu a má novú patrónu DebonAir.

Zavrieť reklamu