Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Tlačové správy

Ponuka práce: Cyklospital hľadá senior mechanika

Biker
Ponuka práce: Cyklospital hľadá senior mechanika

Kto chce robiť u nás?

Sme cykloservis novej generácie. Sme najmodernejší a najväčší v Bratislave – sídlime v Petržalke. Bicykle nepredávame. Sústredíme sa iba na kvalitný servis. Otvárame voľné pozície Senior mechanik a Manager servisu. Termín nástupu: ihneď, resp. podľa dohody.

Senior mechanik – požiadavky:

• Špecialista na cestné bicykle
• Špecialista na MTB
• Špecialista na e-bike: Bosch, Shimano, Yamaha, Brose
• Znalosť servisu tlmičov a vidlíc vítaná
• Zmysel pre systém a poriadok
Manager servisu – požiadavky:
• Prax v cyklo servise alebo cyklo predajni min. 2 roky
• Proklientská komunikácia a nastavenie
• Plánovacie a organizačné schopnosti, samostatnosť
• Zmysel pre systém a poriadok

Mzdové podmienky:

Pracujeme s najlepším servisným softvérom, využívame najmodernejšie technológie a máme dobre zásobený sklad – výsledkom čoho je vysoká efektivita a produktivita práce. Tým pádom si u nás zarobíte viac ako inde. Garantujeme.

Ostatné výhody:

Možnosť servisovať bicykle aj priamo u klienta v profi servisnom vozidle, možnosť zúčastňovať sa na rôznych eventoch a bike festivaloch a kvalitných presso káv môžeš u nás vypiť koľko chceš. V Cyklospitali sa nehráme na primára, doktora, sestričky a upratovačky, ale všetci makáme ako team a sme na rovnakej úrovni.

Ak Vás táto ponuka zaujala uvidíme sa u nás na osobnom rozhovore. Napíšte nám pár slov na info@cyklospital.sk a dohodneme si stretnutie.
Ak sa chcete niečo opýtať vojate na 0907 888 555.

Vaše komentáre

Aktuality

Včera 10:46 Fotogaléria: Pozrite si najlepšie zábery z 2. kola svetového pohára XCO v brazílskej Araxá.

Najmä mužské preteky boli mimoriadne napínavé a rozhodlo sa v nich až v záverečnom šprinte štyroch pretekárov. Najrýchlejším v ňom bol dánsky jazdec Simon Andreassen. V ženách preteky ovládla Haley Batten, ktorá o svojom víťazstve rozhodla v poslednom kole.

Včera 10:30 Janka Keseg Števková a Martina Krahulcová skončili v etapových pretekoch Epic Series 4 Islands na vynikajúcom 3. mieste (+video).

Preteky pozostávali z prológu a 4 etáp na štyrpoch rôznych chorvátskych ostrovoch. Slovenským pretekárkam v tíme 8capital sa prológ aj každú z etáp podarilo dokončiť na 3. mieste a celkovo z toho bolo taktiež tretie miesto.

Včera 09:19 Haley Batten a Simon Andreassen vyhrali preteky svetového pohára XCO v brazílskej Araxá (+galéria).

Američanka Haley Batten zaznamenala perfektný víkend, keď sa jej po sobotných pretekov v Short Tracku (XCC) podarilo zvíťaziť aj v disciplíne Cross-Country Olympic (XCO) a víťazku prvého kola Jenny Rissveds zdolala po ich vzájomnom súboji plnom útokov v poslednom kole. Medzi mužmi bol najrýchlejším Simon Andreassen, ktorý využil mechanický problém Victora Koretzkyho, ktorého v záverečnom šprinte porazil.

21.04.2024 Tadej Pogačar vyhral Liège-Bastogne-Liège po 35 km sóle. Van der Poel vybojoval v šprinte tretie miesto.

Pogačar zaútočil v stúpaní Côte de La Redoute, na jeho zrýchlenie nedokázal nikto zareagovať a svoje sólo dotiahol úspešne až do cieľa. Druhý finišoval Romain Bardet, ktorý sa oddelil z vedúcej skupiny a 14 km pred cieľom a v šprinte o tretie miesto bol najrýchlejší Mathieu van der Poel.

20.04.2024 43-ročný Alejandro Valverde suverénne vyhral gravelové preteky Svetového pohára La Indomable.

Valverde zvíťazil na 96-kilometrovej trati s prevýšením 2 400 m v španielskej provincii Almeria. Na druhom mieste skončil francúzsky jazdec Hugo Drechou (Groove Gravel) pred Portugalčanom Tiagom Ferreirom (Vouzela BH).

Zavrieť reklamu