Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Aktuality

Včera 11:27 Skvelý príbeh posledného jazdca Paríž-Roubaix: Je to ako Hunger games. Chcú nás vidieť, ako trpíme.

Austrálčan sa dostal do úniku, ale dostal defekt hneď v prvom sektore pavé. Aby toho nebolo málo, dostal defekty na oboch kolesách aj v sektore Arenberg. Napriek tomu sa nevzdal a do cieľa v Roubauix prišiel ako posledný, ale so zdvihnutou hlavou, necelú hodinu po Mathieu van der Poelovi.

Včera 10:19 Hľadajú ženu, ktorá hodila čiapku do kolesa Mathieu van der Poela na Paríž-Roubaix.

„Tú osobu nájdeme,“ hovorí šéf Asociácie profesionálnych cyklistov (CPA): „Využívame národné cyklistické zväzy, aby sme takéto osoby postavili pred súd. Tie podajú správu miestnym orgánom, ktoré vykonajú vyšetrovanie.“

Včera 09:51 Mads Pedersen po Paríž-Roubaix: Mathieu van der Poel bol o ligu lepší ako všetci ostatní.

Mathieu van der Poel vyhral legendárny monument Paríž-Roubaix po neuveriteľnom 60-kilometrovom sóle a obhájil tak titul z minulého roka. V šprinte vybojoval druhé miesto Van der Poelov tímový kolega Jasper Philipsen a tretí finišoval Mads Pedersen.

08.04.2024 Fotogaléria: 50 krásnych fotografií a skvelých momentov z Paríž-Roubaix 2024.

Naposledy to dokázal Peter Sagan v roku 2018. Mathieu van der Poel sa stal šiestym jazdcom v histórii cyklistiky, ktorý vyhral monument Paríž-Roubaix v dúhovom drese majstra sveta.

07.04.2024 Video: Diváčka ohrozila Mathieu van der Poela na Paríž-Roubaix a do kolesa mu hodila čiapku.

Je smutné, že to nie je vôbec prvý incident neprajných fanúšikov. Čiapka našťastie majstrovi sveta nespôsobila žiadne problémy a svoje 60-kilometrové sólo dotiahol až do cieľa vo velodróme v Roubaix.

Zavrieť reklamu