Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Video: V novom diele Simpsonovcov si poriadne uťahujú z cestných cyklistov

"Tu podávame iba energetické gély a kyslík. Ak sa vám to nepáči, tak vypadnite!," hovorí barman v bare s názvom Mastná reťaz.
Martin Sarvaš
Foto: The Simpsons / Fox

A máme tu ďalší dôkaz, že cyklistika momentálne dosahuje vrchol popularity na celom svete.

Populárny animovaný seriál Simpsonovci si už od svojho vzniku robil srandu z mnohých celebrít či komunít. Teraz prišli na radu cestní cyklisti.

V ôsmom dieli 32. série s názvom „The Road to Cincinnati“ cestuje riaditeľ školy Skinner a inšpektor Chalmers do Cincinnati, kde má mať inšpektor Chalmers hlavný prejav na konferencii.

Po ceste sa zastavia v biker bare s názvom Mastná reťaz. Biker bary sú však v USA známe ako bary pre motorkárov. Keď vojdú dnu, zistia, že v skutočnosti ide o cyklistický bar.

Počas dvoch minút si autori Simpsonovcov pripravili viacero veľmi dobrých vtipov o cestných cyklistoch.

Foto: The Simpsons / Fox

„Tu podávame iba energetické gély a kyslík. Ak sa vám to nepáči, tak vypadnite!,“ hovorí barman.

Jeden z cyklistov má na sebe dres Sons of Shimano, ktorý odkazuje na motorkársky televízny seriál Sons of Anarchy. Ďalší cyklista má na drese nápis Aerogants.

Najlepší vtip však príde, keď inšpektor Chalmers drgne do stola, pričom zhodí a rozbije cyklopočítače cyklistov v bare. „Mali sme tam údaje z jazdy! A ešte sa nesynchronizovali!,“ kričia zúfalí cyklisti. Vtedy sa začne naháňačka cyklistov za autom dvojice Skinner, Chalmers.

Foto: The Simpsons / Fox

„Vyzerá to, akoby sa na nich nevzťahovali cestné pravidlá,“ hovorí Skinner. „Ste chodci alebo vozidlá? Vyberte si!,“ kričí z auta na cyklistov Chalmers.

Keď sa naháňačka skončí, cyklisti sa zľaknú vojenských veteránov na invalidných vozíkoch, ktorí „majú väčšie bicepsy ako oni stehná“.

„Rýchlo, utekajme do podpornej dodávky,“ kričia na záver scény cyklisti.

Treba uznať, že autori odviedli dobrú prácu pri prieskume života cestných cyklistov, pretože vtipy boli skutočne vydarené.

Scéna zo Simpsonovcov s cyklistami:

Psst, celú epizódu si môžete pozrieť tu.

Vaše komentáre

Aktuality

13:01 Mathieu van der Poel je bez Van Aerta suverénnym favoritom monumentu Okolo Flámska.

Mads Pedersen síce na pretekoch odštartuje, ale po tvrdom páde na Dwars door Vlaandren, pri ktorom utrpel početné pomliaždeniny a odreniny, sú jeho šance na výhru určite nižšie.

Včera 17:48 Detaily a špecifikácia pretekárskeho špeciálu Trek Madone SLR Madsa Pedersena.

Bicykel s unikátnym dizajnom priniesol Pedersenovi šťastie a pripísal si na ňom víťazstvo na belgickej klasike Gent-Wevelgem.

Včera 17:01 Wout van Aert má za sebou operáciu, na bicykel však tak skoro nevysadne.

Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.

Včera 16:29 Vanesa Petrovská končí v tíme NS Bikes UR Team.

Oznámila to dnes prostredníctvom sociálnej siete Instagram.

Včera 10:17 Wout van Aert aj Jasper Stuyven musia podstúpiť operácie po hrozivom hromadnom páde.

Van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier, zatiaľ čo Stuyven má zlomenú kľúčnu kosť. Obaja sú hospitalizovaný v nemocnici v belgickom Herentals.

Zavrieť reklamu