Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Inzercia

Lapierre Spicy – veľmi korenené enduro

Biker
Lapierre Spicy – veľmi korenené enduro

Spojením 70-ročnej tradície s chuťou inovovať a citom pre detail, vznikajú kolesá, ktoré sú nielen pekné ale aj výkonné. Posledný Spicy je toho dôkazom. V Lapierre proste vedia, ako okoreniť bicykel, aby si ho vychutnal každý vyznávač divokých zjazdov.

Enduro monštrum

Ostrieľanú enduro mašinu Spicy netreba moc dlho predstavovať. Na vývoji tohto modelu sa od začiatku podieľajú profesionálni jazdci a je to na ňom poznať. Vďaka osvedčenej štvorčapovej zadnej stavbe sa Spicy pýši skvelou stabilitou a výnimočnými jazdnými vlastnosťami nielen v zjazdoch. Výborná je navyše aj jeho stúpavosť.

Nový model Spicy CF 6.9 2021 je osadený vidlicou FOX 38 Float Performance Boost a tlmičom FOX DHX2 Performance. Oproti minulému roku vyrástol predný i zadný zdvih na 170 mm, čo v kombinácii s 29″ kolesami robí z novej „spajsiny “ ozajstné enduro monštrum.

Pohon zabezpečuje SRAM NEW GX Lunar Eagle 1×12 s prevodníkom veľkosti 32 zubov a kazetou Eagle s rozsahom 11-50 zubov. Z kopca to potom istia výkonné štvorpiestikové brzdy SRAM G2 R.

4 špecifikácie, 4 veľkosti

Pre rok 2021 pripravil Lapierre model Spicy v 4 špecifikáciách vždy v 4 veľkostiach (S, M, L, XL). Okrem najnižšieho modelu stoja všetky verzie na karbónových rámoch. Tento rok bude k zakúpeniu aj rámová sada.

Vaše komentáre

Aktuality

16:01 Kompletne hliníková prehadzovačka? Vivo Cycling ukázali, na čom pracujú.

V súčasnosti dominujú trhu s pohonom a radením dve obrovské spoločnosti Shimano a Sram. To však nebráni menším spoločnostiam pokúsiť sa zabojovať o svojich zákazníkov. S klasickým dizajnom zrejme v tejto konkurencii neuspejete a tak prichádza Vivo Cycling s kompletne hliníkovou prehadzovačkou.

15:05 Canyon predstavil Neuron:ONfly, ide o vôbec prvý ľahký e-bike nemeckej značky.

Na jeho zostavenie využili v Canyon ľahký motor Bosch Performance Line SX, a tento bickykel má hmotnosť 19,1 kg.

Včera 15:42 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

Včera 15:10 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

Včera 11:02 Preteky 1. kola KENNY Slovenského pohára v endure na Baťovych trailoch v Partizánskom sú zrušené.

Organizátori museli k tomuto kroku pristúpiť, kvôli šíreniu sa afrického moru ošípaných v tejto a v priľahlých lokalitách.

Zavrieť reklamu