Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Birell BikeFest 2020: Registrácia na testovacie bicykle je spustená!

Koronavírusová edícia Birell BikeFestu sa uskutoční 29. a 30. augusta.
Martin Sarvaš
Birell BikeFest 2020: Registrácia na testovacie bicykle je spustená!

Koronavírusová edícia Birell BikeFestu sa uskutoční na konci augusta, a to počas posledného víkendu 29. a 30. augusta.

Od dnešného dňa sa spúšťa registrácia testovacích bicyklov, ktoré si môžete rezervovať online na webe bikefest.sk.

V sobotu 29. augusta sa bude testovať od 9:00 do 19:00, takže na jedného človeka je maximálne 5 bicyklov, v nedeľu od 9:00 do 17:00, takže 4 bicykle.

K aktuálnej ponuke testovacích bicyklov budú postupne pribúdať ďalšie značky, napríklad CTM, Trek či Commencal.

Keďže tento ročník mal byť jubilejný desiaty, no kvôli obmedzeniam nebude možné zorganizovať ho v takom rozsahu a s takým programom, ako bolo pôvodne v pláne, pôjde o špeciálny koronavírusový BikeFest.

Oslava 10. narodenín najväčšieho bicyklového festivalu na Slovensku sa tak odloží na rok 2021.

REZERVUJTE SI TESTOVACÍ BICYKEL

Počas dvoch dní sa môžu účastníci tešiť nielen na testovanie, ale aj na preteky CTM Enduro Race a BikeFest Maratón. Počet účastníkov však bude limitovaný a registrácia možná len online. Na CTM Enduro Race je limitovaný počet pretekárov na 250 a na BikeFest Maratóne je limit 450 pretekárov.

Ako si rezervovať testovací bicykel?

1. Vytvorte si účet

Najskôr je potrebné sa zaregistrovať a vytvoriť si vlastný účet na stránke bikefest.sk. Po vyplnení vášho e-mailu a kliknutí na tlačidlo TESTOVANIE vám na zadanú e-mailovú adresu príde aktivačný odkaz.

Tento jednorazový link treba aktivovať. Systém vás potom automaticky prihlási a zobrazí vám užívateľský formulár, kde si môžete nastaviť vaše prihlasovacie heslo.

2. Rezervácia bicykla

Potom ako si vytvoríte účet a prihlásite sa na stránku bikefest.sk, kliknite si v hornom menu na tlačidlo BIKE TESTY. Zobrazí sa vám zoznam bicyklov podľa kategórií. Pre ich filtrovanie môžete využiť filter nad zoznamom.

Pre viac informácií o konkrétnom modeli – kliknite na názov modelu. Následne sa vám zobrazia detailné informácie o bicykli a tiež sekcia REZERVÁCIA TOHTO BICYKLA, kde uvidíte časový rozvrh daného modelu.

Vybrať si môžete len z termínov, ktoré budú pri konkrétnom modeli uvedené ako voľné. Stačí kliknúť na tlačidlo REZERVOVAŤ. Následne vás systém presmeruje na stránku, kde svoj výber potvrdíte. Tu budete mať tiež možnosť doobjednať vývoz vlekom.

Ak ste už rozhodnutý pre istý model bicykla, môžete využiť zrýchlenú rezerváciu. Stačí využiť link REZERVOVAŤ priamo v zozname bicyklov, kedy sa vám časový rozvrh zobrazí priamo pod názvom modelu.

Ak chcete rezervovať bicykel ďalšiemu členovi rodiny (napr. pre dieťa), treba si vytvoriť druhý účet. Systém totižto nepovoľuje rezerváciu 2 bicyklov v tom istom čase.

Až do konca trvania možnosti online rezervovať bicykle (cca 2 dni pred začiatkom BikeFestu) si rezervácie bicyklov v rámci už zaplateného dňa môžete ľubovoľne meniť. Tieto zmeny netreba zvlášť potvrdiť. Automaticky platia rezervácie, ktoré vidíte v sekcii MOJE BICYKLE NA TESTOVANIE.

UPOZORNENIE: Za testovanie bicyklov sa platí vždy za celý deň. V rámci jedného dňa možno testovať maximálne 5 bicyklov. Ak si zarezervujete bicykel na deň, ktorý ešte nemáte zaplatený, zobrazí sa Vám v pravom hornom rohu červené tlačidlo pre potvrdenie rezervácie. Ak rezerváciu nepotvrdíte a nezapatíte, vami zadaná rezervácia bude automaticky za hodinu zrušená a bicykle budú uvoľnené pre ďalších záujemcov.

3. Platba

POZOR, vybraný model a termín máte rezervovaný až potom, ako prejdete krokmi kontrola, odoslanie objednávky a platba! Platba za objednávku prebieha online platobnou kartou, prostredníctvom zabezpečenej brány ČSOB WebPay.

Faktúry systém automaticky posiela na e-mail, s ktorým ste sa registrovali. Tiež ich môžete nájsť v klientskej zóne v sekcii MOJE OBJEDNÁVKY, kde máte prehľad všetkých objednávok spolu s faktúrami. Faktúry, ktoré sú daňovým dokladom sa zobrazia až po zaplatení!

4. Zmena rezervovaného bicykla

Do 20. mája 2019 si môžete bezplatne vymeniť ktorýkoľvek z vybraných bicyklov za iný. Ak však urobíte zmenu, ktorá zmení výslednú cenu za testovanie (napr. pridáte ďalší deň) treba objednávku opäť potvrdiť a systém vám vygeneruje objednávku nanovo. Tú treba zaplatiť prostredníctvom platobnej brány.

Ak robíte zmeny, ktoré nemenia cenu, netreba objednávku nanovo potvrdzovať.

Systém tiež umožňuje robiť doobjednávky. Ak sa rozhodnete si namiesto jedného dňa rezervovať bicykle na viac dní, jednoducho si ich doobjednáte, potvrdíte objednávku a doplatíte už len rozdiel v sume.

Rovnako si môžete doobjednať k jednotlivým dňom aj vývoz vlekom, to však len v prípade, že spolu s ním podáte aspoň jednu novú rezerváciu bicykla. V prípade, že už máte všetky termíny pre daný deň obsadené, odporúčame si jeden bicykel zrušiť a následne ho opäť rezervovať aj s doplnenými službami.

Vaše komentáre

Aktuality

16:01 Kompletne hliníková prehadzovačka? Vivo Cycling ukázali, na čom pracujú.

V súčasnosti dominujú trhu s pohonom a radením dve obrovské spoločnosti Shimano a Sram. To však nebráni menším spoločnostiam pokúsiť sa zabojovať o svojich zákazníkov. S klasickým dizajnom zrejme v tejto konkurencii neuspejete a tak prichádza Vivo Cycling s kompletne hliníkovou prehadzovačkou.

15:05 Canyon predstavil Neuron:ONfly, ide o vôbec prvý ľahký e-bike nemeckej značky.

Na jeho zostavenie využili v Canyon ľahký motor Bosch Performance Line SX, a tento bickykel má hmotnosť 19,1 kg.

Včera 15:42 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

Včera 15:10 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

Včera 11:02 Preteky 1. kola KENNY Slovenského pohára v endure na Baťovych trailoch v Partizánskom sú zrušené.

Organizátori museli k tomuto kroku pristúpiť, kvôli šíreniu sa afrického moru ošípaných v tejto a v priľahlých lokalitách.

Zavrieť reklamu