Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Inzercia

Zažite akčné leto v Bratislave

Biker
Zažite akčné leto v Bratislave

Už ste počuli o Hangair? Táto multifunkčná športová hala je jediná svojho druhu na Slovensku a prináša najakčnejšie podmienky pre všetkých milovníkov adrenalínových športov.

Olympijské trampolíny pre všetky vekové kategórie, indoor aj outdoor skatepark, gymnastická plocha a pre tých odvážnejších aj 9 metrový kicker s dopadom do penového bazéna. Nezáleží na tom, na akej úrovni sú vaše schopnosti. Stačí, že máte šport v srdci a adrenalín v krvi.

Hangair ponúka skvelú príležitosť v podobe pravidelných kurzov pre začiatočníkov aj pokročilých. Vonkajší areál je ideálnym miestom na večerné grilovačky a opekačky, užijete si tu premietanie filmov ale aj koncerty v skate rampe!

Denné kempy pre deti

Denný kemp v Hangair je zameraný na aktívnu mládež, ktorá chce zažiť akčné leto. Či už sa potrebujú naučiť alebo zlepšiť techniku, zdokonaliť v trikoch – vyškolení inštruktori sú presne tí, ktorí spravia všetko pre to, aby boli deti spokojné a napredovali.

V Hangairi vyrastajú budúci profi bajkeri

Ponuka kempov je široká, na svoje si prídu mladí skejteri, kolobežkári, parkouristi, gymnasti, freestyleisti a samozrejme bajkeri. Pod vedením profi inštruktorov sa počas celého dňa budú učiť nové triky, zlepšovať techniku ale aj kondičku, a to všetko zábavnou formou.

Nebudú chýbať ani športové videá s obľúbenými ridermi, výjazdy do bikeparku či doobedie v areáli Wakelake na Zlatých Pieskoch, kde si vyskúšajú wakeboarding.

V Hangairi si malí bajkeri zatrénujú na olympijských trampolínach, gymnastickej ploche a na bajkoch si zaskáču do penového bazéna zo 6-metrového kickra. Dopad do mäkkého zaručuje bezpečný tréning rotácií a backflipov s pokojným svedomím a bez toho strachu z toho, že sa im niečo stane.

Všetky informácie o letných táboroch nájdete na www.hangair.sk/kempy

Vaše komentáre

Aktuality

17:48 Detaily a špecifikácia pretekárskeho špeciálu Trek Madone SLR Madsa Pedersena.

Bicykel s unikátnym dizajnom priniesol Pedersenovi šťastie a pripísal si na ňom víťazstvo na belgickej klasike Gent-Wevelgem.

17:01 Wout van Aert má za sebou operáciu, na bicykel však tak skoro nevysadne.

Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.

16:29 Vanesa Petrovská končí v tíme NS Bikes UR Team.

Oznámila to dnes prostredníctvom sociálnej siete Instagram.

10:17 Wout van Aert aj Jasper Stuyven musia podstúpiť operácie po hrozivom hromadnom páde.

Van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier, zatiaľ čo Stuyven má zlomenú kľúčnu kosť. Obaja sú hospitalizovaný v nemocnici v belgickom Herentals.

Včera 23:17 Wout van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier.

Tím Visma – Lease a Bike pôvodne informoval o „zlomeninách niekoľkých rebier a kľúčnej kosti“, no neskôr večer sa objavili správy, že má aj fraktúru hrudnej kosti. Rozsiahle zranenia utrpel pri hromadnom páde na pretekoch Dwars door Vlaanderen. (Domestique)

Zavrieť reklamu