Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Inzercia

Novinka: Oválne prevodníky absoluteBLACK

Biker
Novinka: Oválne prevodníky absoluteBLACK

V cyklistike niekedy rozhodujú na cieľovej páske doslova milimetre, s čím úzko súvisia aj ušetrené watty.

Pokiaľ radi experimentujete, tak určite odporúčame vyskúšať oválne prevodníky absoluteBLACK, pretože aj vďaka nim môžete ušetrené watty použiť do zdrvujúceho finišu.

Oválne prevodníky prinášajú lepšiu efektivitu pedálovania, ktorá je citeľná najmä v strmších stúpaniach, kedy jazdec pociťuje plynulejší záber do pedálov.

Pri klasike ako sú cestné sady Shimano R9100, Ultegra R8000 alebo 105 R7000 odporúčame použiť naše prémiové prevodníky, ktoré sú dostupné v troch farebných prevedeniach a týchto špecifikáciách – 34T (31g), 36T (37g), 38T (41g), 39T (42g), 50T (120g), 52T (137g), 53T(139g). Je možné ich kúpiť v sete alebo samostatne.

Vyrobené sú z vysokokvalitnej zliatiny hliníka 7075, čím je zabezpečená ich dlhá životnosť a ponúkajú aj bezproblémový radiaci výkon. V prípade montáže vonkajšieho prevodníka je nutné zakúpiť dlhšie skrutky.

Cena: 170,90€ s DPH (cena za set 50/34, 52/36 alebo 53/39)

Viac informácií na webe: www.sloger.sk

Vaše komentáre

Aktuality

16:01 Kompletne hliníková prehadzovačka? Vivo Cycling ukázali, na čom pracujú.

V súčasnosti dominujú trhu s pohonom a radením dve obrovské spoločnosti Shimano a Sram. To však nebráni menším spoločnostiam pokúsiť sa zabojovať o svojich zákazníkov. S klasickým dizajnom zrejme v tejto konkurencii neuspejete a tak prichádza Vivo Cycling s kompletne hliníkovou prehadzovačkou.

15:05 Canyon predstavil Neuron:ONfly, ide o vôbec prvý ľahký e-bike nemeckej značky.

Na jeho zostavenie využili v Canyon ľahký motor Bosch Performance Line SX, a tento bickykel má hmotnosť 19,1 kg.

Včera 15:42 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

Včera 15:10 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

Včera 11:02 Preteky 1. kola KENNY Slovenského pohára v endure na Baťovych trailoch v Partizánskom sú zrušené.

Organizátori museli k tomuto kroku pristúpiť, kvôli šíreniu sa afrického moru ošípaných v tejto a v priľahlých lokalitách.

Zavrieť reklamu