Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Gripy

Test: Gripy CTM Gunmo

Hodnotenie: 4/5
7,99
Biker

Ak ste fanúšikom minimalistických tenkých gripov (napríklad populárnych ODI Ruffian), nebudú pre vás. Zvyšku však sadnú perfektne.

Hrúbkou a mäkkou zmesou gumy ponúkajú ideálny kompromis – sú veľmi pohodlné, no pritom neznižujú cit pre prácu s bikom. Napriek tomu, že majú len jednu objímku sa nepretáčajú ani keď ich neutiahnete na moment „čo svaly predlaktia dali“. Práve vďaka tomu ich zvlášť ocenia tí, ktorí rajdy držia za samotné konce.

Pozor však na ich dĺžku. Majú 131 mm, a tak, ak ich držíte za samotný koniec, vám nemusia dosiahnuť brzdy s krátkou páčkou. Zmerajte si preto svoje aktuálne.

Keďže nemajú kovové koncovky, sú tiež náchylnejšie na poškodenie v prípade pádu. Nakoniec je tu však cena, ktorá je tak nízka, že už tak dobrému hodnoteniu môže len pomôcť.

Cena: 7,99 eur

Viac informácií nájdete na webe www.ctm.sk

Vaše komentáre

Aktuality

Včera 12:15 Video: Victor Koretzky sa po pretekoch v XCC pustil do tímového kolegu Vidaurre Kossmanna.

Pretekári tímu Specialized Factory Racing si mali po pretekoch v Short Tracku čo vysvetľovať. Úspešnejší z tejto dvojice Martin Vidaurre Kossmann skončil v sobotu na treťom mieste a Victor Koretzky obsadil 4. pozíciu, s ktorou očividne nebol spokojný.

Včera 11:06 Fotogaléria: Najlepšie zábery z úvodného kola Svetového pohára v XCO v brazílskej Mairiporã.

Úvodné kolo v Brazílii bolo ohromne napínavé a plné zvratov. Najrýchlejšími jazdcami sa napokon stali Švédka Jenny Rissveds a Američan Chritopher Blevins.

Včera 10:51 Jenny Rissveds a Chritopher Blevins ovládli v napínavých pretekoch prvé kolo svetového pohára XCO v brazílskej Mairiporã.

Svetový pohár v horskej cyklistike odštartoval svojou prvou zastávkou v brazílskej Mairiporã. Elitní jazdci zvádzali súboje do úplného konca pretekov a o víťazoch sa rozhodovalo až v poslednom kole.

14.04.2024 Tom Pidcock bol v záverečnom šprinte štvorčlennej skupiny Amstel Gold Race najrýchlejší, Van der Poel mimo boja o víťazstvo.

Na druhom mieste v pretekoch skončil švajčiarsky jazdec Marc Hirschi, ktorý bol počas celých pretekov naozaj aktívny, avšak v šprinte na Pidcocka nestačil. Na treťom mieste v pretekoch skončil Tiesj Benoot.

14.04.2024 Video: Marianne Vos vyhrala Amstel Gold Race, potom čo Lorena Wiebes oslavovala víťazstvo predčasne.

O tom, že oslavovať víťazstvo sa má až po prejdení cieľovej čiary sa tentokrát presvedčila Lorena Wiebes, ktorá zdvihla ruky z riadidiel priskoro.

Biker hodnotenie

Skvelý: jednoznačne najlepší vo svojej triede
Veľmi dobrý: jeden z najlepších na trhu
Dobrý: odvedie si svoju prácu
Priemerný: ničím výnimočný
Podpriemerný: istým spôsobom nevhodný
Slabý: radšej si nájdite niečo iné
Nebezpečný, hlúpy alebo oboje dokopy
Zavrieť reklamu