Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Video: Strašidelný pád anglického bikera z obrovskej výšky. Zázrakom prežil a už začal aj behať

"Keď som ležal na zemi, myslel som si, že prišiel môj čas. Rozdrvil som si obe päty, zlomená stehenná kosť prešla okolo kolena, odlomila vrch oboch holenných kostí. Druhé koleno ma trafilo do tváre, rozdrvilo mi sánku na veľa častí a aj kosti okolo očí."
Biker
 Video: Strašidelný pád anglického bikera z obrovskej výšky. Zázrakom prežil a už začal aj behať

Kúpte si predplatné časopisov Biker a Cyklistika na rok 2020  v zľave iba za 18,90 eur!

Upozornenie: Video (na konci príspevku) nie je vhodné pre slabšie povahy.

Angličan Tom Walker utrpel v júni 2019 v Kanade nepríjemný úraz, keď sa pokúsil preskočiť koľajnice, nedoletel na dopad a z vysokej výšky padol na vlakovú trať.

Pri tomto si polámal veľa kostí – stehno, holene, sánku či očné kosti. Nejakým zázrakom si však nezlomil žiadne stavce, pád prežil a v decembri dokonca zverejnil video, v ktorom beží na bežiacom páse.

Tom Walker zverejnil video pádu aj s popisom, čo sa stalo:

„Chcel som sa tohto bremena zbaviť už dlhšie a veľmi som sa bál pozrieť si toto video. Môj život sa tu navždy zmenil. Bohužiaľ, toto sa mi stalo v júni v Kanade.“

„Doktor, ktorý zavolal mojej mame jej povedal, že ma mal poslať domov v škatuli a pochovať, a že som mal neuveriteľné šťastie, že som to prežil.“

„Rozdrvil som si obe päty, zlomená stehenná kosť prešla okolo kolena, odlomila vrch oboch holenných kostí. Druhé koleno ma trafilo do tváre, rozdrvilo mi sánku na veľa častí a aj kosti okolo očí.“

„Keď som ležal na zemi, myslel som si, že prišiel môj čas.“

„Niekto na mňa v ten deň dával pozor. Úprimne sa mi nechce veriť, že opäť chodím, síce nie veľmi dobre, ale to príde. A som odhodlaný sa z toho dostať, aby som znovu mohol robiť to, čo milujem.“

„Dúfam, že pre niekoho to bude motiváciou. Nikdy sa nevzdávajte!“

„Ďakujem všetkým, ktorí boli so mnou počas tohto hrozného obdobia v mojom živote. Prichádzajú lepšie dni.“

Video z pádu Toma Walkera:

https://www.instagram.com/p/B7YJdEcHfv-/

Vaše komentáre

Aktuality

Včera 16:01 Kompletne hliníková prehadzovačka? Vivo Cycling ukázali, na čom pracujú.

V súčasnosti dominujú trhu s pohonom a radením dve obrovské spoločnosti Shimano a Sram. To však nebráni menším spoločnostiam pokúsiť sa zabojovať o svojich zákazníkov. S klasickým dizajnom zrejme v tejto konkurencii neuspejete a tak prichádza Vivo Cycling s kompletne hliníkovou prehadzovačkou.

Včera 15:05 Canyon predstavil Neuron:ONfly, ide o vôbec prvý ľahký e-bike nemeckej značky.

Na jeho zostavenie využili v Canyon ľahký motor Bosch Performance Line SX, a tento bickykel má hmotnosť 19,1 kg.

24.04.2024 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

24.04.2024 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

24.04.2024 Preteky 1. kola KENNY Slovenského pohára v endure na Baťovych trailoch v Partizánskom sú zrušené.

Organizátori museli k tomuto kroku pristúpiť, kvôli šíreniu sa afrického moru ošípaných v tejto a v priľahlých lokalitách.

Zavrieť reklamu