Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Minulý rok vyjazdil na Vianoce hlavu Santa Clausa, tento rok hlavu vianočného soba

Sú všelijaké druhy umenia. Britský cyklista Anthony Hoyte je cyklo-umelcom v aplikácii Strava, kde kreslí jazdením všemožné úkazy.
Martin Sarvaš
Minulý rok vyjazdil na Vianoce hlavu Santa Clausa, tento rok hlavu vianočného soba

Britský cestný cyklista Anthony Hoyte sa dal minulý rok do vianočnej nálady a na počas svojej jazdy vybicykloval na mape v Birmimnghame Santa Clausa.

Jazdu nazval v aplikácii Strava tématicky „Ho Ho Ho“. Anthonymu trvalo vytvoriť na mape obrovského Santa Clausa 66 kilometrov, štyri a pol hodiny čistého času jazdy resp. necelých 6 hodín aj s pauzami, takže vidno, že Anthony si dal na svojom umeleckom diele skutočne záležať.

Anthony Hoyte a jeho 66-kilometrový Santa Claus.

Tento rok predviedol Anthony ešte väčšie umenie, keď počas dlhej 9-hodinovej jazdy nakreslil ako symbol Vianoc hlavu soba.

Kúpte ročné predplatné časopisov Biker a Cyklistika 2020
za výhodnú cenu, iba 18,90 eur!

V decembri roku 2017 vyjazdil na mape počas viac ako 10 hodín s prevýšením vyše 1000 m obrovského 142-km dlhého snehuliaka.

Snehuliak meria 142 km.

V júli tohto roka zasa vyjazdil Anthony mačku „Yorkie“ počas 32 km dlhej jazdy v Leedse.

Mačka „Yorkie“ Anthonyho Hoytea.

Okrem Santu, mačky a snehuliaka má Anthony u seba na Strave ešte jedno umelecké dielo – jazdu s názvom Tvárou v tvár.

Umelecké dielo Face to face

Takže ak by ste mali priveľmi voľného času a chceli by ste vytvoriť niečo kreatívne, tu máte skvelú inšpiráciu. Aj keď to nebude taký pekný Santa Claus, ako vytvoril Anthony, niekedy stačí skutčne málo…

Tu je ešte trochu inšpirácie pre vaše jazdy či behy a prajeme príjemnú zábavu pri plánovaní.

 

Vaše komentáre

Aktuality

16:01 Kompletne hliníková prehadzovačka? Vivo Cycling ukázali, na čom pracujú.

V súčasnosti dominujú trhu s pohonom a radením dve obrovské spoločnosti Shimano a Sram. To však nebráni menším spoločnostiam pokúsiť sa zabojovať o svojich zákazníkov. S klasickým dizajnom zrejme v tejto konkurencii neuspejete a tak prichádza Vivo Cycling s kompletne hliníkovou prehadzovačkou.

15:05 Canyon predstavil Neuron:ONfly, ide o vôbec prvý ľahký e-bike nemeckej značky.

Na jeho zostavenie využili v Canyon ľahký motor Bosch Performance Line SX, a tento bickykel má hmotnosť 19,1 kg.

Včera 15:42 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

Včera 15:10 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

Včera 11:02 Preteky 1. kola KENNY Slovenského pohára v endure na Baťovych trailoch v Partizánskom sú zrušené.

Organizátori museli k tomuto kroku pristúpiť, kvôli šíreniu sa afrického moru ošípaných v tejto a v priľahlých lokalitách.

Zavrieť reklamu