Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Tlačové správy

Spoločne a bezpečne: Nové modely detských vozíkov Qeridoo Kidgoo – v čom sa líšia od tých predchádzajúcich?

Biker
Spoločne a bezpečne: Nové modely detských vozíkov Qeridoo Kidgoo – v čom sa líšia od tých predchádzajúcich?

Zháňate univerzálny detský vozík, ktorý vám urobí skvelú službu či už na prechádzkach, na korčuliach, pri behu alebo na bicykli? Očakávate už v základnej výbave kotúčové brzdy alebo predné joggingové koliesko? Potom zamerajte svoju pozornosť na tohtoročné modely Qeridoo Kidgoo.

Nemecké vozíky Qeridoo Kidgoo sa tešia veľkej obľube u aktívnych rodičov. Vďaka svojej univerzálnosti sú totiž skvelými spoločníkmi počas rodinných cyklovýletov, na prechádzkach po meste aj v teréne, pri behu alebo korčuľovaní. Vozík ľahko pripojíte za bicykel aj za elektrobicykel.

Ak sa rozhodnete pre pešiu turistiku či inú aktivitu, bez ťažkostí nasadíte predné koleso. A pretože nemecký výrobca vozíkov Qeridoo vie, že je stále čo zlepšovať, neustále pracuje na inováciách.

Modely 2020 sa oproti tým minuloročným líšia v celom rade vylepšení a bohatšej základnej výbave. Poďme sa na tohtoročné novinky pozrieť bližšie.
V kolekcii 2020 nájdete 4 typy vozíkov Speedkid, Sportrex, Kidgoo a Kidgoo Pro, v 2 farebách: univerzálny antracit a obľúbený Petrol Blue. Všetky typy sú dostupné buď pre 1 dieťa, alebo pre 2 deti.

Základné rozlíšenie

Speedkid – najlacnejší v ponuke, základné funkcie, určený na kratšie a intenzívnejšie vychádzky, konzervatívnejší dizajn
Sportrex – univerzálny vozík, moderný dizajn, kompaktné rozmery a prijateľná cena
Kidgoo – najpopulárnejší a najuniverzálnejší model s priestrannou kabínou a praktickým batožinovým priestorom vhodný aj na dlhé výlety
Kidgoo Pro – model Kidgoo naviac s kotúčovými brzdami a joggingovým kolieskom v základnej výbave

Prepracované dizajny vozíkov s použitím nových tkanín s reflexnými prvkami a vnútorná kovová konštrukcia teraz ponúka vyššiu svetlú výšku, čo zlepšuje ochranu dieťaťa. Nový systém odpruženia a parkovacia brzda sa pohodlne ovláda z madla namiesto pedála za kabínou. Navyše, na všetky modely sa dajú namontovať kotúčové brzdy a joggingové koliesko, alebo ski set pre zimné vychádzky na bežkách.

Kolekcia pre rok 2020 dostala veľa zaujímavých vylepšení. Všetky modely sú pripravené poskytnúť vám aj vašim deťom maximum pohodlia, bezpečnosť a veľa nezabudnuteľných zážitkov na spoločných prechádzkach a výletoch.

Ako to vidíte, už máte vybrané?  www.qeridoo-voziky.sk

Vaše komentáre

Aktuality

15:26 Decathlon dal do predaja repliky bicyklov Van Rysel RCR Pro tímu AG2R. Po pár hodinách boli vypredané.

V utorok pridal Decathlon do ponuky cestné bicykle, na ktorých pretekajú jazdci tímu Decathlon AG2R La Mondiale. S cenou 9000 eur boli vypredané už na ďalší deň.

11:39 Strávil som týždeň s Petrom Saganom na tréningovom kempe vo Finale Ligure.

Keď ma Mišo Kolář oslovil s ponukou ísť do Talianska na týždenné sústredenie, na ktorom bude aj Peter Sagan, nemohol som odmietnuť. Už len možnosť byť v prítomnosti takej legendy ako Peter je niečo, čo sa jednoducho neodmieta.

09:46 Video: Premrznutého Mattiasa Skjelmoseho museli odniesť v rukách pred koncom Valónskeho šípu.

Dánsky pretekár tímu Lidl-Trek odstúpil z ardénskej klasiky 40 km pred cieľom. Preteky poznačilo chladné a daždivé počasie, ktoré vyradilo mnohých favoritov a preteky dokončilo len 44 cyklistov zo 175 štartujúcich.

09:32 Stevie Williams bol najsilnejší v stúpaní Mur de Huy a na Valónskom šípe dosiahol najväčší úspech v kariére.

Britský jazdec tímu Israel-Premier Tech zaútočil 300 metrov pred cieľom a zvíťazil pred druhým Kevinom Vauquelinom (Arkéa-Samsic) a Maximom Van Gilsom (Lotto-Dstny).

Včera 12:11 RockShox predstavil novú vidlicu Psylo, ktorá je postavená na základoch Lyrik a Pike a stojí polovicu.

Táto vidlica je určená na trailové jazdenie, má byť postavená s ohľadom na nižšiu cenu a má novú patrónu DebonAir.

Zavrieť reklamu