Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Tlačové správy

Po sezóne si bicykel zaslúži kontrolu. Nechajte si ho zoservisovať v Ebajk Shimano Service Center

Martin Sarvaš
Po sezóne si bicykel zaslúži kontrolu. Nechajte si ho zoservisovať v Ebajk Shimano Service Center

Ak ste dali svojmu bajku/ebajku túto sezónu zabrať, asi by si zaslúžil malú kontrolu. Doprajte mu to, bude potom spoľahlivo jazdiť naďalej.

Servisujte svoj bicykel i elektrobicykel v servise ebajk Shimano Service Center 1. až 31. októbra a čaká na vás užitočný darček značky Shimano.

Malý servis je zhrnutie prác, ktoré odporúčame pri základnej starostlivosti. Ak si chcete jazdu na bicykli dostatočne užiť, rozhodne by ste takýto servis nemali zanedbávať. Okrem predĺženia životnosti jednotlivých komponentov, je účelom poctivej starostlivosti aj zvýšenie komfortu samotnej jazdy bez rušivého vŕzgania či iných zvukov. Niektoré by mali byť rovnako pevnou súčasťou domáceho servisu a starostlivosti bez ohľadu na počet kilometrov.

ebajk® Shimano Service Center

Dieľňa je vybavená najmodernejším profesionálnym servisným vybavením, ktoré neustále doplňame. Máme certifikovaný, zaškolený personál a dlhoročné skúsenosti z oblasti cyklistiky a elektrocyklistiky.

V súčasnosti sa sústredíme na ebajky vybavené systémom Bosch, Yamaha, Shimano a Bafang. V komponentoch preferujeme Shimano, Yamaha, Bosch, ABUS, Cratoni, SKS, XLC, Fharer, Continental, Schwalbe, Magura a ďalšie.

V čom Malý servis spočíva:
  • Kompletné vyčistenie, následné premazanie a nastavenie všetkých točivých častí servisovaného bicykla.
  • Nastavenie radenia, bŕzd, kontrola a dotiahnutie všetkých spojov a skrutiek bicykla
  • Kontrola funkčnosti vidlice
  • Prípadná výmena materiálu bude vopred vždy konzultovaná so zákazníkom a účtovaná samostatne
  • Naši zákazníci, ktorí majú u nás zakúpené ebajky majú automaticky 10% zľavu zo servisných prác

Ak si od 1. októbra objednáte v našom servise aspoň malý servis, dostanete k tomu malý darček, ktorý vás v profesionálnej starostlivosti podporí.

O ebajk Shimano Service Center

www.ebajk.sk/servis-elektrobicyklov/

www.ebajk.sk

Vaše komentáre

Aktuality

Včera 12:15 Video: Victor Koretzky sa po pretekoch v XCC pustil do tímového kolegu Vidaurre Kossmanna.

Pretekári tímu Specialized Factory Racing si mali po pretekoch v Short Tracku čo vysvetľovať. Úspešnejší z tejto dvojice Martin Vidaurre Kossmann skončil v sobotu na treťom mieste a Victor Koretzky obsadil 4. pozíciu, s ktorou očividne nebol spokojný.

Včera 11:06 Fotogaléria: Najlepšie zábery z úvodného kola Svetového pohára v XCO v brazílskej Mairiporã.

Úvodné kolo v Brazílii bolo ohromne napínavé a plné zvratov. Najrýchlejšími jazdcami sa napokon stali Švédka Jenny Rissveds a Američan Chritopher Blevins.

Včera 10:51 Jenny Rissveds a Chritopher Blevins ovládli v napínavých pretekoch prvé kolo svetového pohára XCO v brazílskej Mairiporã.

Svetový pohár v horskej cyklistike odštartoval svojou prvou zastávkou v brazílskej Mairiporã. Elitní jazdci zvádzali súboje do úplného konca pretekov a o víťazoch sa rozhodovalo až v poslednom kole.

14.04.2024 Tom Pidcock bol v záverečnom šprinte štvorčlennej skupiny Amstel Gold Race najrýchlejší, Van der Poel mimo boja o víťazstvo.

Na druhom mieste v pretekoch skončil švajčiarsky jazdec Marc Hirschi, ktorý bol počas celých pretekov naozaj aktívny, avšak v šprinte na Pidcocka nestačil. Na treťom mieste v pretekoch skončil Tiesj Benoot.

14.04.2024 Video: Marianne Vos vyhrala Amstel Gold Race, potom čo Lorena Wiebes oslavovala víťazstvo predčasne.

O tom, že oslavovať víťazstvo sa má až po prejdení cieľovej čiary sa tentokrát presvedčila Lorena Wiebes, ktorá zdvihla ruky z riadidiel priskoro.

Zavrieť reklamu