Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Musíte vidieť: Vanderham, Storch a Gauvin na novom Slayeri v skvelom freeride / trail videu Oscilation

Thomas Vanderham, Carson Storch a Rémi Gauvin predviedli, čoho všetkého je schopný nový Rocky Mountain Slayer.
Martin Sarvaš

Thomas Vanderham
Rémi Gauvin

Carson Storch

Nový Rocky Mountain Slayer:

Otestujte sa: Spoznáte podľa fotiek najlepších zjazdárov na svete?

0%

Foto: © Predrag Vuckovic/Red Bull
Správna odpoveď! Nesprávna odpoveď

Anglický zjazdár Gee Atherton je dvojnásobný majster sveta v zjazde, 7-krát vyhral preteky svetového pohára a v roku 2010 bol celkovým víťazom svetového pohára v zjazde. Na fotke je na pretekoch v Maribore v roku 2008, kde skončil šiesty.

Foto: Bartek Wolinski/Red Bull Content Pool
Správna odpoveď! Nesprávna odpoveď

25-ročný Francúz je už trojnásobným víťazom majstrovstiev sveta v zjazde a tento rok má už na konte tri výhry z pretekov svetového pohára.

Foto: © Geoff Waugh / Red Bull
Správna odpoveď! Nesprávna odpoveď

Momentálne 50-ročný Američan sa venoval okrem zjazdu na horskom bicykli snowboardingu, lyžovaniu aj motokrosu. V roku 1996 získal na Majstrovstvách sveta v zjazde v Cairns striebornú medailu.

Správna odpoveď! Nesprávna odpoveď

Francúz Nicolas Vouilloz (43) je zjazdovou legendou a je 7-násobným majstrom sveta v zjazde, pričom vyhral 16 pretekov svetového pohára a 5-krát bol celkovým víťazom svetového pohára v zjazde.

Správna odpoveď! Nesprávna odpoveď

Rodák z Juhoafrickej republiky má síce 37 rokov, no stále konkuruje tým najlepším. Je trojnásobným majstrom sveta a rovnako trojnásobným celkovým víťazom svetového pohára a na pódiu na sveťáku bol až šialených 75-krát.

Správna odpoveď! Nesprávna odpoveď

Steve Smith bohužiaľ už nie je medzi nami, zostane však navždy v našej pamäti. V roku 2013 sa stal celkovým víťazom svetového pohára, pričom štyrikrát vyhral preteky svetového pohára a bol aj majstrom Kanady v zjazde. V roku 2016 zomrel po nehode na motorke.

Správna odpoveď! Nesprávna odpoveď

27-ročný Angličan patrí jednoznačne medzi tých najlešpích zjazdárov na svete. Má na konte nespočetne veľa pódiových umiestnení na svetových pohároch a v roku 2011 sa zapísal v zjazdovej komunite ako riadny šialenec, keď vyhral majstrovstvá sveta Champery na extrémne blatovej trati s 11-sekundovým náskokom pred Damienom Spagnolom.

Správna odpoveď! Nesprávna odpoveď

Anglický zjazdár Steve Peat vyhral majstrovstvá sveta v zjazde v Canberre v roku 2009. Mimo toho má na konte 17 víťazstiev z pretekov svetového pohára, z čoho vyťažil tri celkové víťazstvá svetového pohára v zjazde. Majtrovstvá Británie v zjazde vyhral dokonca 8-krát.

Správna odpoveď! Nesprávna odpoveď

Trojnásobný majster sveta v zjazde, dvakrát vyhral celkovo svetový pohár v zjazde. V rokoch 2017 a 2018 bol celkovým víťazom svetovej enduro série EWS. 33-ročný Austrálčan Sam Hill ukazuje svoje schopnosti zjazdára aj na enduro tratiach.

Správna odpoveď! Nesprávna odpoveď

23-ročný Francúz Amaury Pierron vlani vyhral celkové hodnotenie svetového pohára a vyhral troje preteky sveťáku za sebou. Túto sezónu sa mu síce nedarí tak, ako vlani, no vyhral preteky svetového pohára v Les Gets a je priebežne štvrtý v celkovom poradí.

Správna odpoveď! Nesprávna odpoveď

31-ročný Američan je 5-násobným celkovým víťazom svetového pohára a má na konte 20 výhier zo svetového pohára a 45-krát bol na pódiu. Chýba mu však titul z majstrovstiev sveta.

Spoznáte podľa fotiek najlepších zjazdárov na svete?

Aktuality

17:48 Detaily a špecifikácia pretekárskeho špeciálu Trek Madone SLR Madsa Pedersena.

Bicykel s unikátnym dizajnom priniesol Pedersenovi šťastie a pripísal si na ňom víťazstvo na belgickej klasike Gent-Wevelgem.

17:01 Wout van Aert má za sebou operáciu, na bicykel však tak skoro nevysadne.

Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.

16:29 Vanesa Petrovská končí v tíme NS Bikes UR Team.

Oznámila to dnes prostredníctvom sociálnej siete Instagram.

10:17 Wout van Aert aj Jasper Stuyven musia podstúpiť operácie po hrozivom hromadnom páde.

Van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier, zatiaľ čo Stuyven má zlomenú kľúčnu kosť. Obaja sú hospitalizovaný v nemocnici v belgickom Herentals.

Včera 23:17 Wout van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier.

Tím Visma – Lease a Bike pôvodne informoval o „zlomeninách niekoľkých rebier a kľúčnej kosti“, no neskôr večer sa objavili správy, že má aj fraktúru hrudnej kosti. Rozsiahle zranenia utrpel pri hromadnom páde na pretekoch Dwars door Vlaanderen. (Domestique)

Zavrieť reklamu