Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Uvex G.GL 9 CX

Ak ste sa vždy chceli cítiť ako tajný agent, či pilot stíhačky, alebo jednoducho potrebujete nové okuliare na board či lyže, Uvex vám splní oba sny. S novými okuliarmi na freeride a freestyle budete nielen vyzerať skvele, ale užijete si aj prídavný mini LCD displej, ktorý vám všetky informácie o rýchlosti, elevácii, či výške skoku dodá priamo pred oči - doslova.
Biker

Štýl a funkčnosť – to sú core range okuliare G.GL 9 CX recon ready

Značka uvex prichádza na slovenský trh s novou radou lyžiarskych prilieb a okuliarov „core range“ určených pre freeride a freestyle jazdcov. Novým hrdinom je nepochybne model G.GL 9 CX recon ready.

Masívna nadmerná optika a progresívny tvar. Ich bezrámová konštrukcia je absolútne bezkonkurenčná – sneh sa nezachytí na rámoch okuliarov a nebude prekážať vo výhľade, čo oceníte najmä v prašane. Vysoko funkčné vymeniteľné zorníky disponujú uvex supravision a anti-fog technológiou, vďaka čomu sú extrémne odolné voči poškriabaniu, ponúkajú 100% ochranu pred UV lúčmi a nezahmlia sa Vám. Vďaka velúrovému polstrovaniu sa okuliare prispôsobia kontúram tváre a zaručujú pohodlné nosenie.


Core range okuliare uvex G.GL 9 cx recon ready sú vždy pripravené podať najvyšší výkon. Do okuliarov možno integrovať multimediálny GPS systém MOD alebo MOD Live od spoločnosti recon. Prostredníctvom mini LCD displeja na spodnom okraji okuliarov máte možnosť sledovať aktuálnu rýchlosť, vzdialenosť a nadmorskú výšku, alebo výšku skoku. Zároveň môžete sledovať aktuálne štatistiky jednotlivých jázd, ako aj priíjmať hovory z vášho Android telefónu alebo za jazdy kontrolovať hudbu, ktorú počúvate.

K dostaniu výhradne na www.k2shop.sk a u vybraných predajcov.

Aktuality

14:26 Video: Lyžiar a lyžiarka preskočili cez Tadeja Pogačara pred cieľom kráľovskej etapy Giro d’Italia.

Súrodenci Flora a Miro Tabanelli preleteli ponad Pogačarom tesne pred vrcholom stúpania Mottolino, kde sa Slovinec tešil už zo štvrtého etapového víťazstva na Gire.

10:48 Video: Julian Alaphilippe daroval Mircovi Maestrimu dres z víťaznej etapy na Giro d’Italia.

Alaphilippe vyhral dvanástu etapu po 130 km v úniku a 11-kilometrovom sóle, pričom veľkú časť trasy prešiel v úniku len vo dvojici s Talianom Mircom Maestrim, a práve vďaka nemu dokázal ušetriť dostatok síl na záverečný víťazný útok.

10:22 Michael Kolář: Preteky ma už netrápia. Jazdím pre radosť, baví ma zdokonaľovať sa.

Manažér slovenského enduro tímu OKOEVERYWHERE a bývalý profesionálny cestný cyklista chce odovzdať svoje skúsenosti svojim zverencom a mladšej generácii.

09:30 Demi Vollering vyhrala dve zo štyroch etáp aj celkovú klasifikáciu pretekov Okolo Burgosu.

27-ročná Holanďanka pokračuje v skvelých výkonoch a po víťazstve celkového hodnotenia pretekov Vuelta España Femenina a Okolo Baskicka, si pripísala ďalšiu výhru na pretekoch Okolo Burgosu.

09:16 Sam Bennett vyhral štyri etapy aj celkové hodnotenie na pretekoch Štyri dni Dunkerque.

Okrem dvoch víťazstiev bol Bennett raz druhý a raz tretí. Na druhom mieste skončil celkovo len 22-ročný Francúz Paul Penhoët a tretí bol o rok starší Belgičan Jenno Berckmoes.

Zavrieť reklamu