Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Jesenný BIKER je už v predaji!

Biker

https://www.facebook.com/bikermag/videos/1933343703419754/?__xts__[0]=68.ARBTvJYwt2N91O3x8P1YpHPfweiAISNleJ2MLblXM5X1QJ6h1GlX-zxM8uVZhcqsYwcIW3Y2qm2Hwtk-74lca0e2SbEcRI4lrqoHcZ85FKlMS1nA3K86qe0nLExk085SvYfLXIjo7pv35W9rBTGD7HsWL97hetlOm2zGku_VlhMNsWqxjCdnnGc&__tn__=-R

Babie leto je ideálne obdobie na bike. Inšpirujte sa na záver sezóny predposledným tohtoročným vydaním časopisu BIKER. Nájdete ho vo všetkých predajniach tlače.

Najzaujímavejšie články z nového BIKERa:

  1. Ako sa jazdí na najnovšej generácii e-bikov? Otestovali sme 4 vysokozdvihové e-biky.
  2. V megateste sme si posvietili na 15 jednoprevodníkových kľúk.
  3. Rozprávali sme sa s trojnásobnou olympioničkou a úspešnou XC pretekárkou Jankou Števkovou.
  4. Vyskúšali sme, ako sa dá prežiť sedemdňové enduro v Kanade.
  5. Dopuje sa v endure?
  6. Prinášame aj druhú časť noviniek z výstavy Eurobike, predstavenie Giant & Liv 2019, Marzocchi 2019 a mnoho ďalších noviniek na sezónu 2019.
  7. Objavte KE.CY – cyklotraily v okolí Košíc.

BIKER si teraz môžeš predplatiť na našom novom webe TU. Len za 10,50 € na celý rok najnovší BIKER až domov. Vrátane cyklomáp a nástenného kalendára.

Vaše komentáre

Aktuality

17:14 Po Cape Epic potvrdzujú Števková s Krahulcovou výbornú formu aj na pretekoch 4 Islands, kde sú priebežne na 3. mieste (+ galéria).

Slovenské duo pretekárok Janka Keseg Števková s Martinou Krahulcovou nastúpili do ďalších etapových pretekov dvojíc, tentokrát v Chorvátsku na podujatí 4 Islands. V pretekoch sa im darí a zatiaľ v každej etape skončili na vynikajúcom 3. mieste!

16:30 Video: Toto je trať 2. kola svetového pohára XCO v brazílskej Araxá.

Minulý týždeň odštartoval seriál svetového pohára v horskej cyklistike podujatiami XCC a XCO v brazílskej Mairiporã. Pretekári mali niekoľko dní na oddych a doladenie formy a už počas soboty a nedele sa môžeme tešiť na druhé kolo svetového pohára.

15:58 Juan Pedro López je celkovým víťazom pretekov Okolo Álp, poslednú etapu vyhral Aurélien Paret-Peintre.

26-ročný Španiel si pripísal na talianskych etapových pretekoch svoje prvé profesionálne víťazstvo, keď vyhral tretiu etapu, a zároveň sa stal po prvýkrát víťazom celkovej klasifikácie.

11:13 Fotogaléria: Ako Peter Sagan jazdil aj varil na tréningovom kempe vo Finale Ligure.

„Takto dobre som sa necítil už asi 10 rokov,“ povedal Peter pri našej poslednej spoločnej večeri. „Som naozaj rád, že sme sa tu stretli takáto skvelá partia a dúfam, že sa takto ešte stretneme.“

10:49 Lukáš Kubiš vyhral Pardubické kritérium, druhý skončil Štoček.

Kubiš pokračuje v úspešnej sezóne víťazstvom kritéria v Pardubiciach, na ktorom skončil druhý ďalší Slovák Matúš Štoček a tretí finišoval víťazov český tímový kolega z Elkov-Kasper Daniel Mráz.

Zavrieť reklamu