Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Tlačové správy

Súťažte o britskú vegánsku kozmetiku Bulldog na fúzy a bradu

Biker

Unikátna a obľúbená značka kozmetických prípravkov Bulldog je konečne aj u nás. Ponúka tie najkvalitnejšie produkty určené na starostlivosť nielen o mužskú pokožku, ale i fúzy. Jedinečné prípravky založené na najlepších a čisto prírodných surovinách uspokoja nároky každého moderného muža, ktorému nie je ľahostajný jeho vzhľad, ale i zdravie.

Výrobky Bulldog nie sú testované na zvieratách, neobsahujú parabény, syntetické vonné látky, umelá farbivá ani zložky živočíšneho pôvodu. Sú teda vhodné pre vegetariánov i vegánov. V Slovenskej republike sú k dispozícii výhradne v sieti dm drogerie markt.

Šampón a kondicionér na fúzy

 

Bol navrhnutý špeciálne na starostlivosť o fúzy, ktoré zanecháva nielen čisté a mäkké, ale navyše ich formuje a vyživuje. Obsahuje výťažky z aloe vera s upokojujúcimi a zvlhčujúcimi účinkami, posilňujúci camelinový olej a zelený čaj s antioxidačnými účinkami, ako aj účinkami proti starnutiu.

 

Odporúčaná cena: 7,80 € za 200 ml balenie

Balzam na fúzy

 

Obsahuje výťažky z aloe vera, camelinového oleja a zeleného čaju.  Balzam nemastí, zmäkčuje, rýchlo sa absorbuje a zanecháva fúzy hebké a vyživené. Neobsahuje žiadne zložky živočíšneho pôvodu, je teda vhodný i pre vegánov.

 

Odporúčaná cena: 9,20 € za 75 ml balenie

Olej na fúzy pre normálnu pleť

 

Je originálny a jedinečný prípravok, ktorý upraví, zjemní a vyformuje mužské fúzy a zároveň ich prevonia, takže zostanú mäkké, lesklé a nesvrbia. Olej určený na denné použitie je vyrobený z najkvalitnejších rastlinných prípravkov. Obsahuje zložku aloe vera s hojivými účinkami, zvlhčujúci a posilňujúci camelinový olej a výťažok zo zeleného čaju s antioxidačnými účinkami.

 

Odporúčaná cena:  7,90 € za 30 ml balenie

O značke Bulldog

Myšlienka na vznik novej a exkluzívnej značky prípravkov starostlivosti o pánsku pokožku Bulldog sa zrodila u jej zakladateľa Brita Simona Duffyho, ktorý si všimol nedostatočné zastúpenie sortimentu v segmente pánskej kozmetiky.

Inicioval preto výskum a vývoj nových produktov pod značkou Bulldog, ktoré uzreli svetlo sveta v Spojenom kráľovstve v roku 2007. Od roku 2010 sa produkty Bulldog vyvážajú do viac ako 15 krajín sveta vrátane USA, Južnej Kórey či Austrálie. Hydratačný krém je najpredávanejším z celého portfólia značky Bulldog. Každých 15 sekúnd sa vo svete predá jeden kus.

Súťaž

Súťažte o balíček exkluzívnej vegánskej kozmetiky Bulldog, ktorý obsahuje produkty určené na starostlivosť o fúzy a bradu

Súťažné zadanie: Napíšte aspoň dve zložky, ktoré obsahuje Bulldog Šampón a kondicionér na fúzy.

Odpovede píšte do komentárov pod post s týmto príspevkom na Facebooku – TU.

Vaše komentáre

Aktuality

Včera 10:46 Fotogaléria: Pozrite si najlepšie zábery z 2. kola svetového pohára XCO v brazílskej Araxá.

Najmä mužské preteky boli mimoriadne napínavé a rozhodlo sa v nich až v záverečnom šprinte štyroch pretekárov. Najrýchlejším v ňom bol dánsky jazdec Simon Andreassen. V ženách preteky ovládla Haley Batten, ktorá o svojom víťazstve rozhodla v poslednom kole.

Včera 10:30 Janka Keseg Števková a Martina Krahulcová skončili v etapových pretekoch Epic Series 4 Islands na vynikajúcom 3. mieste (+video).

Preteky pozostávali z prológu a 4 etáp na štyrpoch rôznych chorvátskych ostrovoch. Slovenským pretekárkam v tíme 8capital sa prológ aj každú z etáp podarilo dokončiť na 3. mieste a celkovo z toho bolo taktiež tretie miesto.

Včera 09:19 Haley Batten a Simon Andreassen vyhrali preteky svetového pohára XCO v brazílskej Araxá (+galéria).

Američanka Haley Batten zaznamenala perfektný víkend, keď sa jej po sobotných pretekov v Short Tracku (XCC) podarilo zvíťaziť aj v disciplíne Cross-Country Olympic (XCO) a víťazku prvého kola Jenny Rissveds zdolala po ich vzájomnom súboji plnom útokov v poslednom kole. Medzi mužmi bol najrýchlejším Simon Andreassen, ktorý využil mechanický problém Victora Koretzkyho, ktorého v záverečnom šprinte porazil.

21.04.2024 Tadej Pogačar vyhral Liège-Bastogne-Liège po 35 km sóle. Van der Poel vybojoval v šprinte tretie miesto.

Pogačar zaútočil v stúpaní Côte de La Redoute, na jeho zrýchlenie nedokázal nikto zareagovať a svoje sólo dotiahol úspešne až do cieľa. Druhý finišoval Romain Bardet, ktorý sa oddelil z vedúcej skupiny a 14 km pred cieľom a v šprinte o tretie miesto bol najrýchlejší Mathieu van der Poel.

20.04.2024 43-ročný Alejandro Valverde suverénne vyhral gravelové preteky Svetového pohára La Indomable.

Valverde zvíťazil na 96-kilometrovej trati s prevýšením 2 400 m v španielskej provincii Almeria. Na druhom mieste skončil francúzsky jazdec Hugo Drechou (Groove Gravel) pred Portugalčanom Tiagom Ferreirom (Vouzela BH).

Zavrieť reklamu