Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Tlačové správy

Výživový doplnok Energit Dextróza šport – pre život plný energie

Biker

Máte náročnú prácu, celú radu aktivít a k tomu si často a radi zašportujete? Ste stále v jednom kole a potrebujete dobiť energiu? Prepnúť na vyšší výkon vám pomôže nový Energit – Dextróza šport. Legendárna značka nabitá novou energiou.

Čo je to dextróza a ako pôsobí? Predstavuje najrýchlejšie vstrebateľný zdroj energie po záťaži i počas nej, kedy trávenie neprebieha v bežnom režime. Monosacharid dextróza sa dostáva do krvného riečišťa v rekordnej dobe, tj. do 3 minút od okamžiku použitia. Vďaka tomu dokáže človeka prakticky okamžite vytiahnuť z krízy a dočasne zvýšiť jeho nasadenie a výkon. Po intenzívnej záťaži nahradzuje stratu energie, pomôže prekonať vysílenie a krízu.

Energit Dextróza šport existuje v 2 variantách. Príchuť tropického ovocia má Energit obohatený o magnézium a nepostrádateľné vitamíny B a C, zvýšenú dávku vitamínu C potom ponúka Energit Dextróza s príchuťou pomaranča. Energetické tablety pre rýchle doplnenie energie sú určené predovšetkým pre dospelých. Bežnou dávkou je 1 pastilka.

Dostupné sú v obchodných sieťach TESCO, CARREFOUR a drogériách TETA alebo na e-shope www.nasevitaminy.sk za cenu  0,99 €.

Energit je legendárna značka s 21 ročnou tradíciou. Od začiatku je spojená s ochutenými vitamínovými tabletami rozpustnými v ústach. Ponúka VITAR SLOVAKIA, výhradný distrobútor vitamínov a výživových doplnkov, ktoré na Slovensku už 17 rokov pomáhajú ľuďom viesť zdravší život.

Viac informácii nájdete na webe www.vitar.sk

Vaše komentáre

Aktuality

Včera 15:42 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

Včera 15:10 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

Včera 11:02 Preteky 1. kola KENNY Slovenského pohára v endure na Baťovych trailoch v Partizánskom sú zrušené.

Organizátori museli k tomuto kroku pristúpiť, kvôli šíreniu sa afrického moru ošípaných v tejto a v priľahlých lokalitách.

23.04.2024 Musíte vidieť: Postapokalyptické freeride rodeo v podaní Jakuba Vencla.

Tak by sa v skratke dalo charakterizovať nové video tohto českého slopestyle jazdca a freeridera. Kulisy bane dodávajú celému projektu poriadnu dávku atmosféry a toto video naozaj stojí za to, aby ste si ho pustili viackrát.

22.04.2024 Fotogaléria: Pozrite si najlepšie zábery z 2. kola svetového pohára XCO v brazílskej Araxá.

Najmä mužské preteky boli mimoriadne napínavé a rozhodlo sa v nich až v záverečnom šprinte štyroch pretekárov. Najrýchlejším v ňom bol dánsky jazdec Simon Andreassen. V ženách preteky ovládla Haley Batten, ktorá o svojom víťazstve rozhodla v poslednom kole.

Zavrieť reklamu