Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Bikemagazin riders s podporou značky Rock Machine

Tím Bikemagazin riders sa v sezóne 2013 posúva už do svojej štvrtej sezóny - v novej zostave, s novými partnermi aj s novými víziami.  
Biker

Popredný Slovenský tím Bikemagazin riders  podpísal v uplynulých mesiacoch zmluvu so spoločnosťou Bike Fun International, producentom bicyklov značky Rock Machine. Spoločnosť tak rozšírila svoje aktivity na podporu značky v Slovenskej republike, kedy k bikeparku Malinô Brdo pridala aj spoluprácu s vybraným zoskupením jazdcov.

Tím Bikemagazin riders prichádza túto sezónu s obmenenou zostavou, kedy talentovaného Ľuboša Staňa (druhý najlepší juniorský Slovák v celkovom hodnotení SPDH 2012) dopĺňa legendárny Matej Vitko. Ten sa po krátkej prestávke opäť v plnej sile vracia na závodnú scénu a jeho návrat vzbudzuje u súperov zaslúžený rešpekt. Z dievčat tentokrát vo farbách tímu nastúpi Sára Štěpitová, ktorej nielen úsmev bude ozdobou tímu.


A tím so zjazdovým modelom Whizz 90


Pretekári A tímu zostavy Bikemagazin riders sa tento rok zamerajú nielen na domáci najvyšší zjazdový seriál Slovenský pohár ale zúčastnia sa aj vybraných závodov v endure. Okrem pretekov menšieho významu majú Bikemagazin riders a Rock Machine namierené aj do Enduro World series, kde budú čerpať skúsenosti vo Francúzku a Taliansku. Doplnkovo sa pretekári zúčastnia aj ďalších vybraných eventov.


A tím s bikom na enduro eventy – Rock Machine Blizzard 90


Na pokrytie takto širokej palety disciplín bude zostava Bikemagazin riders vyzbrojená tromi rozdielnymi typmi bicyklov značky Rock Machine. Zjazdové preteky absolvujú na bicykloch Whizz 90, enduro spolu s  allmountain eventami na najvyššom modeli Blizzard 90, pre pumptrack a tréningy budú testovať nové, ešte horúce prototypy rámov Whizz 4X.
 

Viktor Bolek,  Bike fun International: “Strategie značky se již dlouhodobě ubírá směrem bikeparků a freeride ježdění. Pro sezónu 2013 jsme se rozhodli zviditelnit Rock Machine nejen v oblasti downhillu, ale i v enduro disciplíně, která zažívá obrovský boom. Proto jsme oslovili všechny naše distributory s prosbou doporučit nám jezdce, kteří mají chuť závodit a zárověn chtějí ochutnat i polední EnduroMenu J. Firma Sloger, dealer kol RockMachine pro slovenský trh, nám doporučila tým Bikemagazin riders, se kterým uzavřela pro závodní sezónu 2013 partnerskou smlouvu a to pro nás byl impulz k ideální spolupráci. Jezdce týmu Bikemagazin riders bychom chtěli využít nejen k závodnímu nasazení, ale i pro naše prezentace. Líbí se mi jejich styl  „skvěle závodit a skvěle při tom vypadat“.

 

Peter Jakubík, Bikemagazin riders: “Značku Rock Machine si pamätám ešte z čias, kedy som sa po prvý krát dostal ako divák na zjazd a dual slalom. Petr Joch a Adam Vágner boli legendárna zostava. Verím, že s novou zostavou nášho tímu nadviažeme na úspechy z predchádzajúcich rokov a podporíme aktivity značky v maximálnom rozsahu. Veľmi sme zvedaví na enduro a AM závody, ktoré budú pre nás taktiež niečim úplne novým.”

 

Viac informácií o značke Rock Machine nájdete na http://www.rockmachine.us/
Stránky Slovenského zástupcu značky Rock Machine nájdete na http://www.esloger.sk/


 

 

Partneri Bikemagazin riders:
Akzent media, Bajkula, Bikemagazin.sk, Bikepark Bachledova, Giant Bikepark Jasná Nízke Tatry, Panaracer, PosAm, Re-solution, Rock Machine, Rock Machine bikepark Malinô Brdo, Spoke, Suspension Clinic

O Bikemagazin riders:
OZ Bikemagazin riders  pôsobí ako samostatná organizácia zameraná na podporu a rozvoj talentov v oblasti horskej cyklistiky. Počas predchádzajúcich sezón získali jazdci tímu množstvo pódiových umiestnení aj titulov majstrov a vicemajstrov Slovenska. V celkovom hodnotení klubov skončil tím ako druhý najúspešnejší slovenský tím už niekoľko rokov v rade.
Bikemagazin riders si kladie okrem podpory vybraných jazdcov za cieľ aj aktívnu prácu s mládežou s ohľadom na ďalší možný rast a prípravu. V súčasnosti združuje takmer 100 členov z celého územia Slovenska. Viac informácií nájdete na http://riders.bikemagazin.sk.

Aktuality

Včera 12:11 RockShox predstavil novú vidlicu Psylo, ktorá je postavená na základoch Lyrik a Pike a stojí polovicu.

Táto vidlica je určená na trailové jazdenie, má byť postavená s ohľadom na nižšiu cenu a má novú patrónu DebonAir.

Včera 10:42 FMBA, Crankworx a jazdci sa dohodli na spoločných podmienkach ako zachovať najvyššiu úroveň slopestyle pretekov.

Po tom čo elitní slopestyle jazdci nenastúpili do pretekov v rámci Crankworx Rotorua sa začalo rokovať o tom, ako najvyššiu úroveň zachovať. Jazdci boli frustrovaní z podmienok, za ktorých ďalej neboli ochotní zúčastňovať sa pretekov.

16.04.2024 Peter Sagan sa z Brazílie vrátil naspäť do Európy (+galéria).

Peter Sagan bol so svojím tímom Specialized Factory Racing na úvodnom kole Svetového pohára v horskej cyklistike v brazílskej Mairiporã. Vzhľadom na svoju formu a predchádzajúce zdravotné problémy sa rozhodol v pretekoch neštartovať. Nenastúpi ani do druhého kola svetového pohára, ktoré sa uskutoční už tento víkend, taktiež v Brazílii.

16.04.2024 Dusty Days v Kálnici s účasťou svetových jazdcov!

V kálnickom bikeparku to bude v najbližších dňoch žiť a to poriadne. Uskutoční sa totoiž freeride akcia s názvom Dusty Days, na ktorú sú pozvaní tí najlepší svetoví jazdci!

15.04.2024 Video: Victor Koretzky sa po pretekoch v XCC pustil do tímového kolegu Vidaurre Kossmanna.

Pretekári tímu Specialized Factory Racing si mali po pretekoch v Short Tracku čo vysvetľovať. Úspešnejší z tejto dvojice Martin Vidaurre Kossmann skončil v sobotu na treťom mieste a Victor Koretzky obsadil 4. pozíciu, s ktorou očividne nebol spokojný.

Zavrieť reklamu