Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Nezavrhujte e-bike a berte to ako úplne iný šport

Hovorí basgitarista z Rage Against the Machine Tim Commerford, ktorý je nadšencom horskej cyklistiky už dlhé roky a výskúšal sj aj jazdu na e-biku Levo od Specialized.
Martin Sarvaš
 Nezavrhujte e-bike a berte to ako úplne iný šport

V novom videu Specialized s názvom Rage Against the Levo hovoria o e-bikoch basgitarista  z Rage Against the Machine Tim Commerford a ambasádor značky Marshall Mullen.

Tim hovorí, že bicykluje viac, ako hrá na gitaru. A odkedy má e-bike, vraj je v najlepšej fyzickej kondícií, akú mal. Tim poznal Marshalla už a malého chlapca, pretože bývali neďaleko od seba v Malibu v Californii.

Tim jedného dňa zatelefonoval Marshallovi, že mu musia zaobstarať e-bike. Spočiatku bol skeptický, no keď naň sadol, povedal: „Trvalo iba asi tak 15 zašliapnutí do pedálov, aby som si uvedomil, že toto je presne to, na čom budem odteraz jazdiť.“

Dodnes stále spolu jazdia a momentálne asi viac na elektrobicykloch ako na normálnych. „Prejdeme dvojnásobnú vzdialenosť, dvakrát tak rýchlo a máme z toho dvojnásobnú zábavu. A stále popritom trénujeme. Po prvom týždni sme boli z e-bikov doslova zničení.“

„Práve elektrobicykle s veľkým odpružením sú podľa mňa budúcnosťou v tejto kategórii. Marshall má 180 mm Turbo Kenevo, s ktorým dokáže vyšliapať aj po stene z kameňov,“ povedal Tim Commerford.

„Ak by sa ma niekto opýtal na názor na elektrobicykle, asi by som mu povedal, aby ich určite nezavrhoval. Práve naopak, treba to brať ako úplne iný šport, dodal basgitarista Rage Against the Machine.

Celé video Rage Against the Levo:

Vaše komentáre

Aktuality

Včera 17:48 Detaily a špecifikácia pretekárskeho špeciálu Trek Madone SLR Madsa Pedersena.

Bicykel s unikátnym dizajnom priniesol Pedersenovi šťastie a pripísal si na ňom víťazstvo na belgickej klasike Gent-Wevelgem.

Včera 17:01 Wout van Aert má za sebou operáciu, na bicykel však tak skoro nevysadne.

Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.

Včera 16:29 Vanesa Petrovská končí v tíme NS Bikes UR Team.

Oznámila to dnes prostredníctvom sociálnej siete Instagram.

Včera 10:17 Wout van Aert aj Jasper Stuyven musia podstúpiť operácie po hrozivom hromadnom páde.

Van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier, zatiaľ čo Stuyven má zlomenú kľúčnu kosť. Obaja sú hospitalizovaný v nemocnici v belgickom Herentals.

27.03.2024 Wout van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier.

Tím Visma – Lease a Bike pôvodne informoval o „zlomeninách niekoľkých rebier a kľúčnej kosti“, no neskôr večer sa objavili správy, že má aj fraktúru hrudnej kosti. Rozsiahle zranenia utrpel pri hromadnom páde na pretekoch Dwars door Vlaanderen. (Domestique)

Zavrieť reklamu