Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Cyklistické okuliare BRIKO

Na náš trh sa po čase opäť dostáva talianska značka okuliarov a oblečenia BRIKO. Okuliare a samozrejme aj iné výrobky BRIKO sú vo svete vysoko cenené pre svoj moderný dizajn a dokonalú funkčnosť. Výrobky BRIKO používali alebo stále používajú napríklad cyklisti ako Mario Cipollini, Marco Pantani alebo lyžiari ako Lindsey Vonn a Bode Miller.
Biker
Cyklistické okuliare BRIKO

BRIKO ponúka na svojich cyklistických ale aj lyžiarskych okuliaroch veľa možností skiel a tvarov rámov tak, aby si športovec vedel zvolit ten daný produkt a prípadne farbu skiel, ktoré práve potrebuje v daných podmienkach. Samozrejmosťou sú fotochromatické sklá dostupné skoro pri všetkých druhoch rámov v ponuke. V zime by Vás mohli osloviť aj lyžiarske helmy a okuliare tej najvyššej kvality a v najmodernejších dizajnoch!

Aktuality

12:09 Ako sledovať naživo Giro d’Italia 2024?

Talianska Grand Tour sa uskutoční od 4. do 26. mája a 176 jazdcov čaká 21 etáp s celkovou dĺžkou 3 408 km a prevýšením 44 650 metrov.

09:10 Detaily 1. etapy Giro d’Italia 2024: Dĺžka, prevýšenie a najväčší favoriti.

Giro sa začne relatívne krátkou 136 km dlhou etapou s kopcovitým profilom a dá sa očakávať súboj favoritov celkovej klasifikácie.

Včera 16:43 Birell Bikefest 2024: Registrácia testovacích bicyklov je spustená!

Na webe bikefest.biker.sk pristáli prvé testovacie bicykle od značiek CTM, Forbidden, Rocky Mountain, či Wilier, no po prvýkrát si môžete rezervovať na testovanie aj cyklistické tretry. Prinesie ich so sebou Shimano.

Včera 16:38 Najhoršia bola prvá polhodina. Wout van Aert opisuje pád, pri ktorom utrpel zlomeniny rebier, kľúčnej aj hrudnej kosti.

Van Aert utrpel najhoršie zranenia zo všetkých pretekárov, ktorí skončili na zemi pri hromadnom páde na klasike Dwars door Vlaandren.

Včera 14:14 Foto: Ako to vyzeralo na prezentácii tímov na Giro d’Italia 2024.

176 jazdcov z 22 tímov má za sebou prezentáciu a najbližšie tri týždne ich čaká 21 etáp s celkovou dĺžkou 3 408 km a prevýšením 44 650 metrov.

Zavrieť reklamu