Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

„Days Of My Youth“ čaká slovenská premiéra

Najočakávanejšie freeski video roku 2014 sa dočká dvoch premiér aj na Slovensku.
Biker
„Days Of My Youth“ čaká slovenská premiéra

Film Days Of My Youth z dielne Matchstick Prodcutions a Red Bull Media House, prináša to najlepšie zo sveta freeride a freeski lyžovania a posúva hranice tohto športu opäť na ďalší level.

Tento filmový skvost, ako už názov napovedá, ponúka jedinečný pohľad na cestu sebapoznávania, ktorú prežíva každý freeski – rider a freeridový nadšenec pri objavovaní nepoznaných spotov a prekonávaní svojich limitov ako aj nádherné zábery nepoškvrnenej prírody, ktoré k tomu neoddeliteľne patria. Očakávaj freeski náklad od najlepších jazdcov na svete ako: Richard Permin, Mark Abma, Bobby Brown, James Heim, Cody Townsend, PK Hunder, Russ Henshaw, Michelle Parker, Gus Kenworthy, Markus Eder, Sam Anthamatten. A jazdenie v lokalitách: British Columbia, Alaska, Peru a Kalifornia.
Days Of My Youth sa natáčal dva roky s použitím najmodernejšej kamerovej techniky a už si odniesol aj titul v kategórii „Best Big Mountain Film“ z prestížneho iF3 Movie Awards 2014. A teraz si ho môžeš v Bratislave alebo Liptovskom Mikuláši vychutnať s kamarátmi aj ty!

Nezisková organizácia Freeride LM v spolupráci s redbull.sk ti prináša dve slovenské premiéry4. december KC Dunaj, Bratislava a 6. december DK Liptovský Mikuláš – ktoré tak štýlovo odpália otvorenie freeride sezóny.

Okrem skvelého filmového zážitku sa môžete tešiť aj na sprievodný program, do ktorého bude okrem iného patriť prezentácia freeski a freeride lyží pre sezónu 2014/15, prezentácia najnovšej technológie od Oakley, ktorá Vám umožní vidieť aj v hmle.

O afterparty sa v KC Dunaj 4. decembra postará DJ Yanko Kráľ. O dva dni neskôr, 6. decembra sa dočkajú aj fanúšikovia v Liptovskom Mikuláši kde sa premietanie zopakuje v Dome Kultúry.

Viac informácii o filme a predpredaji lístkov nájdeš na www.redbull.sk/domy

Kapacita premietacej sály v Bratislave a v Liptovskom Mikuláší je obmedzená, tak si nezabudni svoj lístok zakúpiť už v predpredaji. S afterkou však už tento problém nebude 🙂

Ak sa neviete rozhodnúť, či sa skutočne zúčastniť tejto akcie, odporúčame pozrieť si tento našlapaný trailer:
 

Aktuality

Včera 12:09 Ako sledovať naživo Giro d’Italia 2024?

Talianska Grand Tour sa uskutoční od 4. do 26. mája a 176 jazdcov čaká 21 etáp s celkovou dĺžkou 3 408 km a prevýšením 44 650 metrov.

Včera 09:10 Detaily 1. etapy Giro d’Italia 2024: Dĺžka, prevýšenie a najväčší favoriti.

Giro sa začne relatívne krátkou 136 km dlhou etapou s kopcovitým profilom a dá sa očakávať súboj favoritov celkovej klasifikácie.

03.05.2024 Birell Bikefest 2024: Registrácia testovacích bicyklov je spustená!

Na webe bikefest.biker.sk pristáli prvé testovacie bicykle od značiek CTM, Forbidden, Rocky Mountain, či Wilier, no po prvýkrát si môžete rezervovať na testovanie aj cyklistické tretry. Prinesie ich so sebou Shimano.

03.05.2024 Najhoršia bola prvá polhodina. Wout van Aert opisuje pád, pri ktorom utrpel zlomeniny rebier, kľúčnej aj hrudnej kosti.

Van Aert utrpel najhoršie zranenia zo všetkých pretekárov, ktorí skončili na zemi pri hromadnom páde na klasike Dwars door Vlaandren.

03.05.2024 Foto: Ako to vyzeralo na prezentácii tímov na Giro d’Italia 2024.

176 jazdcov z 22 tímov má za sebou prezentáciu a najbližšie tri týždne ich čaká 21 etáp s celkovou dĺžkou 3 408 km a prevýšením 44 650 metrov.

Zavrieť reklamu