Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Súťaž: Vyhrajte štýlový darček v podobe monitora aktivity!

Fitness náramky, monitory aktivity dokážu merať, sledovať fyzickú aktivitu používateľa počas celého dňa aj noci. Zaznamenané hodnoty sa dajú následne zobraziť a vyhodnocovať priamo na mobilných zariadeniach ako smartfón, tablet alebo notebook. Chceli by ste vyhrať túto skvelú vecičku a potešiť ňou seba, alebo blízkeho na Vianoce? Stačí poslať správnu odpoveď na otázku: Aké tri hodnoty osobnej aktivity dokáže monitor aktivity Misfit Shine sledovať? na mailovú adresu: eshop@fitnessnaramky.sk Súťaž trvá od 15 do 20.12.2014
Biker

Medzi najznámejšie a vo svete najpopulárnejšie monitory aktivity patrí monitor osobnej aktivity a spánku Misfit Shine

 

Ako to vlastne funguje? Pohybový 3D senzor – srdce monitora aktivity sleduje automaticky 24 hodín, 7 dní v týždni pohyby ľudského tela a na základe toho meria a vyhodnocuje hodnoty osobnej aktivity ako sú počet prejdených krokov, celkovo prejdenú vzdialenosť a spálené kalórie počas aktivity. Automaticky detekuje, či beháte, trénujete, hráte futbal, bicyklujete, tancujete alebo dokonca plávate. Shine je vyrobený z pevného leteckého hliníka, je vodotesný, takže s ním môžete aj plávať a nosiť ho po celý deň.

Okrem denných aktivít dokáže Misfit Shine vyhodnotiť a zmerať aj kvalitu spánku tj. ako často sa budíte resp. či spíte hlbokým alebo plytkým spánkom.

Takto získate komplexný prehľad o osobných aktivitách počas celého dňa a vlastne o celkovom životnom štýle.

 

Shine okrem toho, že sleduje vaše aktivity plní aj funkciu osobného trénera, ktorého máte vždy k dispozícii. Spoľahlivo informuje o progrese v plnení osobného cieľa a tým motivuje k činnosti a aktívnemu životnému štýlu. Sami si stanovíte koľko chcete prejsť krokov alebo koľko spáliť kalórií. Dosiahnuté ciele si môžete potom porovnávať s priateľmi a známymi priamo v mobilnej aplikácii.

Misfit Shine automaticky pomocou bluetooth synchronizácie prenesie namerané hodnoty do mobilnej aplikácie, ktorá je dostupná zadarmo pre mobilné zariadenia OS iOS a Android.

Misfit Shine môžete nosiť vo vrecku nohavíc alebo košeli použitím magnetického klipu, na zápästí ruky využitím športového remienka alebo na krku ako efektný náhrdelník. Rozhodnutie je len a len na vás, či z neho spravíte módny doplnok alebo ho ukryjete pred zvedavými očami.

Vyskúšajte ho, nechajte sa motivovať a zlepšite životný štýl.

Viac informácií na :

http://www.fitnessnaramky.sk/misfit-shine-champagne-monitor-aktivity-i45459.html

http://www.fitnessnaramky.sk/misfit-shine-monitor-aktivity-nahrdelnik-i45462.html

 

 

Aktuality

18:17 Peter Sagan sa tesne vyhol hrozivému pádu v šprinte úvodnej etapy Okolo Maďarska.

Sagan dostal v záverečných kilometroch defekt, kvôli ktorému stratil dobrú pozíciu na čele pelotónu a nakoniec skončil na 23. mieste. Skvelý výkon v úniku predviedol český jazdec slovenského tímu Pierre Baguette Cycling Martin Voltr, ktorý dostal ocenenie pre najbojovnejšieho jazdca a vďaka bonusom z prémií je druhý v celkovej klasifikácii.

17:56 Únik „ukradol“ šprintérom piatu etapu na Giro d’Italia. Benjamin Thomas získal prvé víťazstvo pre Cofidis v roku 2024.

Na druhom mieste skončil Michael Valgren a tretí finišoval Andrea Pietrobon. Celkovú klasifikáciu vedie aj naďalej Tadej Pogačar.

15:26 Video: Peter Sagan spadol v úvode prvej etapy Okolo Maďarska, v pretekoch pokračuje.

Len 35 km po štarte došlo k pádu piatich jazdcov, pri ktorom skončil na zemi Peter Sagan a aj ďalší jazdec tímu Pierre Baguette Daniel Vysočan. Zo záznamu pádu to vyzerá, že neutrpeli vážnejšie zranenia v pretekoch pokračujú.

12:48 Video: Najlepšie momenty zo svetového pohára v zjazde vo Fort William zachytené v Sleeper Shreedit.

Už tradične najlepšie zostrihy z pretekov svetového pohára prináša Sleeper, ktorý nevynechal ani prvé kolo zjazdu vo Fort Williame. Toto video baví a je prešpikované skvelými momentmi.

12:03 Detaily 5. etapy Giro d’Italia 2024: Dĺžka, prevýšenie a najväčší favoriti.

V poradí tretia etapa, v ktorej sa očakáva dojazd v hromadnom šprinte, má dĺžku 176 km a prevýšenie 2180 m.

Zavrieť reklamu