Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Fashion kolekcia leto 2015 – UKÁŽ SVOJE PRAVÉ JA. VONKU!

Biker

Americká značka MERRELL obúva už viac ako tridsať rokov outdoorových a trekingových nadšencov po celom svete. Jedinečný štýl, pohodlie a najrôznejšie technické vychytávky oceňujú milióny ľudí na celom svete. Atrakívny design, kvalita a neustále inovácie sú totiž tými najväčšími zbraňami značky MERRELL. Nie nadarmo pravý outdoorový nadšenci hovoria, že neexistuje zlé počasie, existuje len nevhodné oblečenie a najmä zle zvolená obuv!

Najnovšie trendy a funkčné technológie.

Čím sa líši značka MERRELL od konkurencie? Najväčší priaznivci značky hovoria, že MERRELL sú prvé outdoorové topánky, ktoré nepodcenili design. Je to tak. MERRELL je dôkazom, že outdoorová obuv môže byť maximálne funkčná a zároveň aj štýlová. Aké technológie MERRELL pri outdorových topánkach používa?

Vybrať si môžete z modelov s membránou Gore-Tex, vodeodolnou úpravou M-Select DRY, antibakteriálnym ošetrením M-Select FRESH, odpružením M-Select MOVE, či so špeciálnou technológiou M-Select GRIP, ktorá zaručuje vynikajúcu priľnavosť k terénu. Zoznam vychytáviek je naozaj veľmi dlhý. MERRELL ponúka outdoorové topánky mužom aj ženám. V poslednej dobe sa však zameriava na našich najmenších. Vyraziť von s topánkami značky Merrell, už môže naozaj každý.

Merrell CAPRA

Obuv vhodná pre multi-športové outdoorové aktivity a bežné nosenie. Vylepšený model Capra si poradí aj s veľmi náročným terénom vďaka technológií Unifly, ktorá rozptyľuje nárazy a napomáha stabilite pri odraze. Podošva Vibram umožňuje pevný a istý krok na strmom a zmiešanom povrchu či už suchom, alebo mokrom. Určite oceníte atraktívny design a zvršok z kvalitnej kože.

Materiál:

  • Syntetická koža a materiál Mesh
  • M-Select FRESH – nechemická antibakteriálna úprava eliminujúce zápach
  • EVA vyberateľná stielka
  • Skladacia manžeta všitá k jazyku zabraňuje prenikaniu nečistôt cez šnurovaciu časť
  • Materiál Merrell Stratafuse ™, ktorý je ľahký, odolný a umožňuje úplne prirodzený pohyb nohy
  • Medzipodošva Uni-Fly ™ zaisťuje absorbciu nárazov
  • Odpruženie Air Cushion ®
  • Váha: 411g

Podošva:

  • 3,5 mm hĺbka vzoru podošvy
  • Vibram® MegaGrip podošva

Cena: 115 €

Kompletnú kolekciu a aj e-shop nájdete na www.merrell.sk.

Aktuality

Včera 15:26 Decathlon dal do predaja repliky bicyklov Van Rysel RCR Pro tímu AG2R. Po pár hodinách boli vypredané.

V utorok pridal Decathlon do ponuky cestné bicykle, na ktorých pretekajú jazdci tímu Decathlon AG2R La Mondiale. S cenou 9000 eur boli vypredané už na ďalší deň.

Včera 11:39 Strávil som týždeň s Petrom Saganom na tréningovom kempe vo Finale Ligure.

Keď ma Mišo Kolář oslovil s ponukou ísť do Talianska na týždenné sústredenie, na ktorom bude aj Peter Sagan, nemohol som odmietnuť. Už len možnosť byť v prítomnosti takej legendy ako Peter je niečo, čo sa jednoducho neodmieta.

Včera 09:46 Video: Premrznutého Mattiasa Skjelmoseho museli odniesť v rukách pred koncom Valónskeho šípu.

Dánsky pretekár tímu Lidl-Trek odstúpil z ardénskej klasiky 40 km pred cieľom. Preteky poznačilo chladné a daždivé počasie, ktoré vyradilo mnohých favoritov a preteky dokončilo len 44 cyklistov zo 175 štartujúcich.

Včera 09:32 Stevie Williams bol najsilnejší v stúpaní Mur de Huy a na Valónskom šípe dosiahol najväčší úspech v kariére.

Britský jazdec tímu Israel-Premier Tech zaútočil 300 metrov pred cieľom a zvíťazil pred druhým Kevinom Vauquelinom (Arkéa-Samsic) a Maximom Van Gilsom (Lotto-Dstny).

17.04.2024 RockShox predstavil novú vidlicu Psylo, ktorá je postavená na základoch Lyrik a Pike a stojí polovicu.

Táto vidlica je určená na trailové jazdenie, má byť postavená s ohľadom na nižšiu cenu a má novú patrónu DebonAir.

Zavrieť reklamu