Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Detský festival zábavy a zdravia

Deťom už skončili prázdniny a školy im otvorili svoje brány. Netreba však zúfať, pretože aj v septembri na nich čaká veľa zábavy.
Biker

Klinika MEDANTE Vás v spolupráci s BE cool Kids Academy pozýva dňa 15. septembra 2015 na námestie pri EUROVEA. Zažite s deťmi najväčší detský festival plný hier, kúziel, zábavy a zdravia. V čase od 11:00 do 17:00 na vás čaká bohatý program, ktorým Vás bude sprevádzať Adela Banášová.

V súčasnosti množstvo detí trpí nedostatkom pohybu a nesprávnym stravovaním. Rodičia získavajú informácie často len za pomoci internetu a majú množstvo nezodpovedaných otázok. Preto sa Klinika celostnej medicíny MEDANTE a BE cool Sport Kids Academy rozhodli usporiadať podujatie, na ktorom rodičom i deťom hravou formou ukážu, ako pripraviť zdravé maškrty a ako správne cvičiť. Deti sa vyšantia v kreatívnych a zábavných cvičeniach pod dohľadom profesionálnych trénerov z BE cool Sport Kids Academy, ktorí pre deti pripravili Školu kotrmelca, Jumping kids, Kreatívne dieľničky, Family challenge a mnoho iných súťaží.

O zábavu sa ďalej postarajú spevák Miro Jaroš, kúzelník s balónovou show, detské divadlo, tanečníci z ASSOS Nelux, majstri bojových umení Nikita Hammer a Roman Volák, pripravená je detská škola varenia, zahráme si Footgolf – najrýchlejšie rastúci šport na svete a mnoho ďalšieho. Nebude chýbať detská módna prehliadka, autogramiáda športovcov a známych osobností a tombola s hlavnou cenou víkendovým pobytom pre celú rodinu v hodnote 450 €.

Rodičia sa od odborníkov dozvedia všetko o zdravom psycho-motorickom vývoji dieťaťa a budú môcť využiť odborné poradenstvo v oboroch ortopédia, podológia a bio-mechanika, fyzioterapia, naturopatia a pediatria. Tieto a ďalšie služby už na Klinike MEDANTE využili aj Adela Banášová, Nela Pocisková, Jaroslav Halák, basketbalový reprezentant Martin Rančík, hráči slovenskej hokejovej a futbalovej reprezentácie, triatlonista a olympionik Jan Čelůstka a mnohí ďalší.

BE cool Sport Kids Academy trénuje a podporuje deti a malých športovcov. Spoločnosť BE cool každoročne organizuje väčšinu bežeckých podujatí na čele s Bratislavským maratónom. V súčasnosti otvára športové centrum pre deti v EUROVEA. Vďaka patrí všetkým partnerom, ktorí akoukoľvek formou prispeli k uskutočneniu Detského festivalu zábavy a zdravia. Neváhajte a príďte stráviť skvelý deň plný hier a súťaží, ktoré deti naučia zdravému životnému štýlu. Zdravá strava a cvičenie nabijú energiou celú vašu rodinu.

Aktuality

Včera 15:42 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

Včera 15:10 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

Včera 11:02 Preteky 1. kola KENNY Slovenského pohára v endure na Baťovych trailoch v Partizánskom sú zrušené.

Organizátori museli k tomuto kroku pristúpiť, kvôli šíreniu sa afrického moru ošípaných v tejto a v priľahlých lokalitách.

23.04.2024 Musíte vidieť: Postapokalyptické freeride rodeo v podaní Jakuba Vencla.

Tak by sa v skratke dalo charakterizovať nové video tohto českého slopestyle jazdca a freeridera. Kulisy bane dodávajú celému projektu poriadnu dávku atmosféry a toto video naozaj stojí za to, aby ste si ho pustili viackrát.

22.04.2024 Fotogaléria: Pozrite si najlepšie zábery z 2. kola svetového pohára XCO v brazílskej Araxá.

Najmä mužské preteky boli mimoriadne napínavé a rozhodlo sa v nich až v záverečnom šprinte štyroch pretekárov. Najrýchlejším v ňom bol dánsky jazdec Simon Andreassen. V ženách preteky ovládla Haley Batten, ktorá o svojom víťazstve rozhodla v poslednom kole.

Zavrieť reklamu