Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Biker magazín a Slowatch sa spojili a vytvorili unikátnu kolekciu oblečenia

Nové oblečenie si môžete kúpiť v bratislavskom obchode Slowatch a bude dostupné aj na bicyklovom festivale Birell BikeFest v Kálnici.
Martin Sarvaš
Kolekcia oblečenia Biker x Slowatch. Foto: Erik Zeman

Slovenský magazín Biker sa spojil so značkou a obchodom s oblečením Slowatch a spolu sme vytvorili zaujímavú kolekciu oblečenia, ktorá obsahuje tričká, mikiny a čiapky s unikátnym dizajnom.

Nové oblečenie bude dostupné v bratislavskom obchode Slowatch a tiež na bicyklovom festivale Birell BikeFest v Kálnici, ktorý sa uskutoční od 31. mája do 2. júna.

„Slowatch sme si vybrali, pretože sa nám páči filozofia ich značky, minimalistické dizajny i komunita ľudí, ktorá sa okolo tejto značky vytvorila,“ povedal Jakub Smoliga, jeden z majiteľov vydavateľstva Sportmedia, ktoré vydáva aj magazín Biker. „Už dlho sme rozmýšľali nad tým, že spravíme konečne poriadny merch, takže som veľmi rád, že sa nám to podarilo v takejto skvelej forme.“

Za unikátnymi ilustráciami na kolekcii oblečenia Biker x Slowatch stojí Peter Kalavský, ktorý sa už 15 rokov venuje grafike oblečenia v oblasti snowboardingu a skateboardingu. Pracoval napríklad pre Meatfly, Nugget či Horsefeathers, a spolu s kamošmi založili značku Holeshot Punx, ktorá je zameraná na MTB oblečenie, ktoré sa vyrába na Slovensku.

„Slowatch sme založili vo dvojici ešte v roku 2013 ako obchod s oblečením. Popri tom sme prerábali bicykle, stavali fixky a cestné mestské bicykle. Robili sme aj vlastný merch a postupne sme pridávali do ponuky aj iné značky. Okolo Slowatchu sa za tých 11 rokov vytvorila komunita skvelých ľudí,“ opísal jeden zo zakladateľov Slowatchu, Martin Rajniak.

„Do spolupráce s Bikerom sme sa dali, pretože zdieľame rovnaké záujmy a radi sa vozíme na bicykloch, horských, mestských… S Jakubom [Smoligom] sa tiež už dlho poznáme, takže keď nás s ponukou oslovil, veľmi radi sme do toho išli,“ dodal Martin Rajniak.

Aktuality

10:26 Sledujte naživo: Preteky v disciplíne slopestyle v rámci festivalu Crankworx v Innsbrucku.

Najväčšie svetové hviezdy disciplíny slopestyle sa na trať pustia už o 11:00.

Včera 18:45 Tahnee Seagrave vyhrala svetový pohár v zjazde vo Val di Sole, v mužoch dominoval Amaury Pierron (+video).

Tahnee Seagrave a Amaury Pierron dokazujú, že ich forma sa dostáva opäť na vrchol. Tahnee Seagrave vyhrala preteky svetového pohára po troch rokoch a Amaury sa z víťazstva tešil po prvýkrát po návrate medzi pásky po zranení.

14.06.2024 Video: CTM Racing tím na pretekoch svetového pohára v endure v rakúskom Leogagnu.

Na sveťáku (EDR) v Leogangu to bola tento rok čistá šmýkačka. Ako sa s tým vysporiadali jazdci továrenského tímu CTM si pozriete vo vlogu.

14.06.2024 Jasper Philipsen vyhral v šprinte tretiu etapu Okolo Belgicka.

Na druhom mieste skončil Olav Kooij a tretí finišoval Gerben Thijssen pred Timom Merlierom.

14.06.2024 Giovanni Aleotti vyhral po záverečnom sóle 3. etapu Okolo Slovinska.

Aleotti zaútočil z vedúcej skupiny v zjazde po stúpaní Ravnica, 8 km pred cieľom kopcovitej etapy, svoje sólo úspešne priviedol až do cieľa a dostal sa aj do vedenia celkovej klasifikácie. Na druhom mieste skončil Jhonatan Narváez a tretí finišoval Jordan Jegat.

Zavrieť reklamu