Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Scud cyklokrosová raketa

Vyvážená geometria ponúka dostatok obratnosti, akcelerácie a rýchla jazda je tomuto stroju vlastná.
Biker
Scud cyklokrosová raketa
Rám v neprehliadnuteľnom farebnom prevedení pôsobí sviežim dojmom. Kónická hlavová trubka presne nadväzuje na masívne ramená vidlice. Pri pohľade zhora je krásne vidieť zúženie spodnej trubky za hlavou, ktorá potom plynule prechádza v rozšírenie v stredovom púzdre. Tuhosť tejto partie je zásadná, čo sa odrazilo i v napojení reťazových vzpier čo najbližšie k okrajom stredového púzdra. Kvalitne spracované pätky doplňujú sedlové vzpery kruhového profilu, samozrejme s potrebným esovitým prehnutím kvôli navýšeniu schopnosti pohlcovať nárazy. Čiastočne vnútorné vedenie riadiacich laniek má zvýraznené vstupy do rámov.

Bicykel vyzdvihuje použitie hydraulických kotúčových bŕzd značky Shimano, tuhých kolies DT Swiis s kombináciou so skvelými 32mm plášťami ktoré vás v teréne podržia, či karbónový sedlovka vlastnej komponentovej značky. Výkon je podporený tuhým rámom a pri jazde zo sedla potom masívne ramená vidlice ponúknu kvalitnú oporu. Ovládateľnosť na ceste je bez najmenších problémov. Pokiaľ vás cyklokros oslovuje, alebo len chcete cesťáčik na hydraulických kotúčovkách, na ktorej môžete preletieť poľnú cestu a tuhší rám je pre vás alfa omegou, je cyklokrosová raketa SCUD zaujímavou alternatívou.

Technické špecifikácie

Rám: Al 6061 T6 D.B. Vidlice: Carbon Kliky: FSA Gossamer 36 / 46 Brzdy: Shimano BR-RS785 Riadenie: Shimano Prehazovačka: Shimano Ultegra Presmykač: Shimano Ultegra Kolesá: DT Swiss R24 db Spline Plášte: Maxxis Mud Wrestler, 33C Kazeta: Shimano Ultegra 11– 28 Sedlo: Fi’zi:k Aliante VS Sedlovka: Extend Carbon Riadítka: FSA Gossamer Predstavec: FSA Gossamer Hmotnost: 9,87 kg Cena: 54 999 Kč

Aktuality

16:31 Carapaz vyhral kráľovskú etapu Okolo Romandie, skvelý výkon predviedol aj Egan Bernal.

Richard Carapaz (EF Education – EasyPost) rozhodol útokom 2,1 km pred vrcholom záverečného 13,8 km dlhého stúpania s priemerným sklonom 6 %, ktorým sa končila štvrtá etapa švajčiarskych pretekov. Druhý skončil Florian Lipowitz (Bora-Hansgrohe), tretí finišoval Carlos Rodríguez (Ineos Grenadiers).

25.04.2024 Kompletne hliníková prehadzovačka? Vivo Cycling ukázali, na čom pracujú.

V súčasnosti dominujú trhu s pohonom a radením dve obrovské spoločnosti Shimano a Sram. To však nebráni menším spoločnostiam pokúsiť sa zabojovať o svojich zákazníkov. S klasickým dizajnom zrejme v tejto konkurencii neuspejete a tak prichádza Vivo Cycling s kompletne hliníkovou prehadzovačkou.

25.04.2024 Canyon predstavil Neuron:ONfly, ide o vôbec prvý ľahký e-bike nemeckej značky.

Na jeho zostavenie využili v Canyon ľahký motor Bosch Performance Line SX, a tento bickykel má hmotnosť 19,1 kg.

24.04.2024 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

24.04.2024 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

Zavrieť reklamu