Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Cyklista „nakreslil“ na mape v Paríži hlavu vianočného soba, prešiel 129 km a trvalo mu to vyše 11 hodín

Predchádzajúce roky vyjazdil Anthony Hoyte na Vianoce tiež snehuliaka, hlavu Santa Clausa či nápis Merry Christmas.
Martin Sarvaš
Cyklista „nakreslil“ na mape v Paríži hlavu vianočného soba, prešiel 129 km a trvalo mu to vyše 11 hodín

Britský cyklista Anthony Hoyte sa už dal do vianočnej nálady už začiatkom decembra, keď vybicykloval na mape v Paríži hlavu vianočného soba.

Počas vyše 11-hodinovej jazdy prešiel vzdialenosť 129 km a nastúpal 846 metrov. Pri priemernej rýchlosti 11,4 km/h mu aj s prestávkami celá aktivita trvala takmer 13 a pol hodiny.

Nie je to však vôbec jeho prvé dielo a minulý rok „nakreslil“ na Strave na mape v Paríži hlavu Santa Clausa, pričom prešiel 176 km a trvalo mu to vyše 15 hodín.

V roku 2018 „nakreslil“ na Strave hlavu Santa Clausa v Birminghame a jazdu nazval tématicky „Ho Ho Ho“.

Anthonymu trvalo vytvoriť na mape Birminghamu Santa Clausa 66 kilometrov, štyri a pol hodiny čistého času jazdy resp. necelých 6 hodín aj s pauzami.

Anthony Hoyte a jeho 66-kilometrový Santa Claus.

V roku 2020 vybicykloval na mape v Londýne „Merry Christmas“ – Veselé Vianoce.

Počas vyše 9-hodinovej jazdy prešiel vzdialenosť 126km a nastúpal 557 metrov. Aj s prestávkami mu celá aktivita trvala takmer 12 hodín.

V roku 2019 predviedol Anthony ešte väčšie umenie, keď počas dlhej 9-hodinovej jazdy nakreslil ako symbol Vianoc hlavu soba.

130-kilometrový vianočný Sob.

V decembri roku 2017 vyjazdil na mape počas viac ako 10 hodín s prevýšením vyše 1000 m obrovského 142-km dlhého snehuliaka.

Snehuliak meria 142 km.

V júli 2018 zasa vyjazdil Anthony mačku „Yorkie“ počas 32 km dlhej jazdy v Leedse.

Mačka „Yorkie“ Anthonyho Hoytea.

Okrem Santu, mačky a snehuliaka má Anthony u seba na Strave aj ďalšie umelecké dielo – jazdu s názvom Tri hlavy sú viac ako jedna.

Umelecké dielo Three heads are better than one.

Takže ak by ste mali priveľmi voľného času a chceli by ste vytvoriť niečo kreatívne, tu máte skvelú inšpiráciu. Aj keď to nebude taký pekný Santa Claus, ako vytvoril Anthony, niekedy stačí skutočne málo…

Tu je ešte trochu inšpirácie pre vaše jazdy či behy a prajeme príjemnú zábavu pri plánovaní.

Aktuality

25.04.2024 Kompletne hliníková prehadzovačka? Vivo Cycling ukázali, na čom pracujú.

V súčasnosti dominujú trhu s pohonom a radením dve obrovské spoločnosti Shimano a Sram. To však nebráni menším spoločnostiam pokúsiť sa zabojovať o svojich zákazníkov. S klasickým dizajnom zrejme v tejto konkurencii neuspejete a tak prichádza Vivo Cycling s kompletne hliníkovou prehadzovačkou.

25.04.2024 Canyon predstavil Neuron:ONfly, ide o vôbec prvý ľahký e-bike nemeckej značky.

Na jeho zostavenie využili v Canyon ľahký motor Bosch Performance Line SX, a tento bickykel má hmotnosť 19,1 kg.

24.04.2024 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

24.04.2024 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

24.04.2024 Preteky 1. kola KENNY Slovenského pohára v endure na Baťovych trailoch v Partizánskom sú zrušené.

Organizátori museli k tomuto kroku pristúpiť, kvôli šíreniu sa afrického moru ošípaných v tejto a v priľahlých lokalitách.

Zavrieť reklamu