Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Inzercia

Objavte športovú eleganciu s KALLYS: kvalita, štýl a komfort v jednom

Zoznámte sa s novou športovou slovenskou značkou.
Matúš Bušík
Objavte športovú eleganciu s KALLYS: kvalita, štýl a komfort v jednom

Kallys prišiel na trh len prednedávnom a už svojim zákazníkom prostredníctvom špičkových produktov s inovatívnymi materiálmi prináša najvyššiu kvalitu, eleganciu a pohodlie.

V Kallys sú odhodlaní splniť vaše očakávania a poskytnúť vám len to najlepšie. Zameriavajú sa na používanie kvalitných materiálov, čo im umožňuje vytvárať oblečenie, ktoré je skutočne výnimočné. Pripojte sa k nim a objavte svet Kallys.

Kallys: záväzok ku kvalite a štýlu

„V Kallys sa zaväzujeme k neustálemu dosahovaniu kvality a štýlu vo všetkých našich produktoch. Každý kúsok oblečenia je starostlivo navrhnutý a vyrobený s ohľadom na najvyššie štandardy. Naším cieľom je, aby ste sa vo svojom oblečení cítili sebavedomo a štýlovo, a preto sa neustále snažíme prinášať trendy v dizajne a inovatívne riešenia. Veríme, že zdravý životný štýl a moderný vzhľad sa môžu vzájomne dopĺňať. Preto vám ponúkame oblečenie, ktoré je praktické, pohodlné a štýlové zároveň,“ hovorí spoluzakladateľka Kallys Kristína.

Slovenský dizajn a zodpovednosť s vášňou pre merino

Sme hrdí na to, že navrhujeme produkty u nás na Slovensku. Cítime voči zákazníkom zodpovednosť a sme odhodlaní dodávať im kvalitu.

S vášňou pre merino sme vytvorili kolekciu oblečenia, ktorá spája slovenskú remeselnú precíznosť s moderným dizajnom.

Naši odborníci sa starajú o každý detail, aby sme vám priniesli produkty najvyššej kvality. Nezáleží na tom, či ste vášnivým športovcom, pracujete v kancelárii alebo si užívate pokojné chvíle doma – naše merino oblečenie je stvorené pre každého, kto oceňuje kvalitu, štýl a dokonalý pocit na koži.

Užite si výkonnosť a pohodlie pri športových aktivitách, zvoľte si štýlové a praktické oblečenie na každodenné nosenie a relaxujte maximálne komfortne aj v pohodlí domova.

Merino – prírodný materiál na dokonalé športové oblečenie

Ako hlavný materiál na naše oblečenie sme si z mnohých dôvodov vybrali merino. Merino je prírodné vlákno pochádzajúce z vlny oviec, ktoré sa vyznačuje vynikajúcimi vlastnosťami.

Jeho jemnosť, pružnosť, UV ochrana a termoregulačné vlastnosti robia z neho ideálny materiál na športové oblečenie.

Merino vlákna sú schopné absorbovať vlhkosť a udržiavať teplo, čo vám poskytuje maximálny komfort počas fyzickej aktivity.

Okrem toho je merino antibakteriálne, čo znamená, že zabraňuje vzniku nepríjemného zápachu aj po dlhšom používaní. Je to prírodný materiál, ktorý rešpektuje pokožku a vytvára ideálne prostredie pre váš aktívny životný štýl.

Unikátna kombinácia merina a tencelu pre maximálny komfort

„V Kallys sme sa rozhodli aj pre unikátnu kombináciu merina a tencelu, aby sme vytvorili oblečenie, ktoré vyniká nielen svojou kvalitou, ale aj neustálym pohodlím.

Tencel je prírodné vlákno získané z eukalyptového dreva, ktoré sa vyznačuje jemnosťou, hebkosťou ako hodváb a vysokou absorpčnou schopnosťou.

Spojením týchto dvoch materiálov sme dosiahli dokonalú rovnováhu medzi mäkkosťou, priedušnosťou a funkčnosťou,“ hovorí spoluzakladateľ Kallys Ľuboš.

Naše merino oblečenie s tencelom vám prináša niekoľko výhod.

● Po prvé, táto kombinácia materiálov je mimoriadne jemná a príjemná na dotyk, čo zaručuje neustále pohodlie počas nosenia.

● Po druhé, vďaka dobrým absorpčným vlastnostiam tencelu dokáže oblečenie rýchlo absorbovať vlhkosť a udržiavať vás suchých a v pohodlí počas fyzickej aktivity.

● Navyše, merino s tencelom poskytuje vynikajúcu priedušnosť, čo umožňuje prirodzené cirkulovanie vzduchu a reguláciu telesnej teploty. To je obzvlášť dôležité pri náročných tréningoch.

● Okrem toho je táto kombinácia materiálov aj ekologicky prijateľnejšia. Tencel sa získava z obnoviteľných zdrojov dreva
a spracovávaním sa minimalizuje negatívny vplyv na životné prostredie.

Kallys okrem svojej outdoor merino kolekcie ponúka aj kolekciu športového oblečenia z recyklovaných materiálov.

Ako activewear značke nám záleží na našom okolí a chceme ísť príkladom.

Zameriavame sa na vytváranie najlepších štýlov pre vás a životné prostredie tým, že obmedzujeme používanie nových textílií a používame viac recyklovaných materiálov najmä recykláciou PET fliaš, rybárskych sietí a morského odpadu.

Zaujíma vás, aké sú legíny vyrobené recyklovaných plastových fliaš? Už sa nemusíte len zamýšľať, vďaka čisteniu oceánov inovatívnymi udržateľnými postupmi môžeme recyklovaný materiál konečne nosiť.

Znečistenie neovplyvňuje len to, čo vidíme na súši, ale aj pod vodou. Odhaduje sa, že v našich oceánoch zostane ročne 640 000 ton rybárskych sietí, ktoré sú najväčším znečisťovateľom oceánov.

Predstavte si svet, v ktorom by sa všetko oblečenie vyrábalo z recyklovaných materiálov, ako sú odpadové rybárske siete.

Naším cieľom je vybudovať Kallys komunitu, ktorá bude pozostávať z ľudí inšpirovaných prírodou, ktorí budú nosiť oblečenie symbolizujúce starostlivosť o planétu.

Sme hrdí na to, že môžeme ponúknuť oblečenie, ktoré spája luxusný komfort s ohľadom na prírodu.

V Kallys sme presvedčení, že naše kolekcie sú tou najlepšou voľbou pre všetkých športovcov a milovníkov aktívneho životného štýlu.

www.kallys.sk

Aktuality

09:31 Red Bull-Bora-Hansgrohe bude nový názov nemeckého tímu od Tour de France 2024.

„S príchodom Red Bullu máme veľké, veľké ciele a Tour de France nie je jediným cieľom,“ hovorí šéf tímu Ralph Denk, pričom cieľom je stať sa najlepším tímom na svete.

Včera 18:03 Demi Vollering bola najsilnejšia v dojazde do kopca a vyhrala 5. etapu Vuelta España Femenina.

Etapa sa končila 3,2 km dlhým stúpaním Alto del Fuerte Rapitán s priemerným sklonom 8,1 %. Vollering zaútočila necelý kilometer pred koncom a do cieľa prišla sama pred Yarou Kastelijn a Elisou Longo Borghini.

Včera 12:04 Peter Sagan na Giro d’Italia: Jeden z najlepších výkonov v kariére a honba za cyklámenovým dresom.

„Keď sa to konečne upokojilo, začal som hrať mŕtveho chrobáka. Cítil som, že sa mi ide dobre a chcel som sa trochu pohrať s ich hlavami, aby si mysleli, že nevládzem,“ opisuje Peter Sagan desiatu etapu na Gire v roku 2020, ktorú vyhral po 133 km v úniku a 12-kilometrovom sóle.

Včera 11:03 Fox chystá aero kombinézu pre zjazd. Čo sa píše o zjazdovom oblečení v pravidlách UCI?

V pravidlách UCI sa píše, že kombinézy v zjazde nie sú povolené, takže je otázne, či pretekárky a pretekári sponzorovaný Foxom budú môcť používať tieto kombinézy aj na pretekoch.

Včera 10:28 Kristen Faulkner vyhrala po záverečnom úniku 4. etapu Vuelta España Femenina.

Američanka zaútočila 5,8 km pred cieľom a svoje sólo dotiahla úspešne až do cieľa. V šprinte o druhé miesto bola najrýchlejšia Georgia Baker pred dvojicou Marianne Vos a Blanka Vas. Do vedenia celkovej klasifikácie sa posunula Marianne Vos.

Zavrieť reklamu