Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

MET predstavili limitovanú edíciu prilby Trenta Carbon 3K Tadej Pogačar

Tadej Pogačar je v súčasnosti jeden z najpopulárnejších cestných cyklistov na planéte. V spolupráci s ním vytvorila značka MET jedinečnú prilbu, ktorá bude dostupná len v limitovanej edícii. Vďaka technológii "living liquid" (živá tekutina) nebudú žiadne dve prilby rovnaké a každý kus bude úplne unikátny.
Matúš Bušík
MET predstavili limitovanú edíciu prilby Trenta Carbon 3K Tadej Pogačar

Vďaka priekopníckemu výrobnému procesu, ktorý vytvorila spoločnosť MET, je každá prilba iná. Podobný trblietavý vzor sa líši od jednej prilby k druhej, vďaka čomu je vaša prilba skutočne unikátna.

Dizajn Trenta 3K Carbon sa skladá z kombinácie oddelených polykarbonátových škrupín s neobmedzenou kombináciou farieb, ktoré vytvárajúce jedinečné dizajnové kúsky.

Všetci si vieme predstaviť charakteristický obraz Tadejových chumáčov vlasov, ktoré vykúkajú z hornej časti jeho prilby. Je to súčasť jeho image. Ale čo keby sme vám povedali, že sú vytvorené výkonným dizajnom prilby? Je to spôsobené obtekaním vzduchu a jeho vedením z vnútra – nahor cez vetracie otvory.

Oficiálne logo Tadej Pogačar bolo navrhnuté interne v MET. Logo je výsledkom pomenovania a monogramu, ktorým je
ústredným prvkom vizuálneho komunikačného systému športovca. Iniciály názvu „T“ a „P“ sú zjednodušené svižnosťou a dynamikou tvar, ktorý ho identifikuje a symbolicky stelesňuje jeho aktivity, úspechy a ciele.

3K Carbon Technology

Konštrukcia MET Trenta 3K Carbon Mips® je najvyššia úroveň ochrany na trhu.

Výskumný a vývojový tím MET využil výhody karbónu, modul pružnosti vlákien, ktorý umožnil znížiť hustotu EPS peny o 20% bez ovplyvnenia schopnosti prilby absorbovať energiu.

Výsledkom je ľahká, no výkonnejšia škrupina, ktorá nastavuje nový štandard pre dizajn ventilovanej prilby.

MET nikdy nerobí kompromisy v oblasti bezpečnosti alebo výkonu. Pridaním technológie Mips AIR® sa do výplne integrovala najľahší a najpokročilejší rotačný riadiaci systém.

Mips AIR® bol špeciálne vyvinutý a navrhnutý tak, aby bol čo najľahším systémom a znižoval rotačné sily prenášané na hlavu počas špecifických nárazov.

Na rozdiel od tradičných technológií Mips je Mips AIR® integrovaný do výplne Trenta 3k Carbon a umožňuje 10-15 mm relatívny pohyb medzi vrstvou absorbujúcou energiu a výplňou.

Nastavovací systém prilby sa nazýva Safe-T Orbital a umožňuje prilbu nastaviť v rôznych oblastiach. K dispozícii sú 4 vertikálne možnosti a dve horizontálne.

Prilba je dostupná v troch veľkostiach S (52-56) s hmotnosťou 220 g, M (56-58) váži 225 gramov a L (58-61) vážiaca 265 g.

Distribútorom značky MET na Slovensku a v Čechách je spoločnosť ZOOKEE.

Aktuality

Včera 18:03 Demi Vollering bola najsilnejšia v dojazde do kopca a vyhrala 5. etapu Vuelta España Femenina.

Etapa sa končila 3,2 km dlhým stúpaním Alto del Fuerte Rapitán s priemerným sklonom 8,1 %. Vollering zaútočila necelý kilometer pred koncom a do cieľa prišla sama pred Yarou Kastelijn a Elisou Longo Borghini.

Včera 12:04 Peter Sagan na Giro d’Italia: Jeden z najlepších výkonov v kariére a honba za cyklámenovým dresom.

„Keď sa to konečne upokojilo, začal som hrať mŕtveho chrobáka. Cítil som, že sa mi ide dobre a chcel som sa trochu pohrať s ich hlavami, aby si mysleli, že nevládzem,“ opisuje Peter Sagan desiatu etapu na Gire v roku 2020, ktorú vyhral po 133 km v úniku a 12-kilometrovom sóle.

Včera 11:03 Fox chystá aero kombinézu pre zjazd. Čo sa píše o zjazdovom oblečení v pravidlách UCI?

V pravidlách UCI sa píše, že kombinézy v zjazde nie sú povolené, takže je otázne, či pretekárky a pretekári sponzorovaný Foxom budú môcť používať tieto kombinézy aj na pretekoch.

Včera 10:28 Kristen Faulkner vyhrala po záverečnom úniku 4. etapu Vuelta España Femenina.

Američanka zaútočila 5,8 km pred cieľom a svoje sólo dotiahla úspešne až do cieľa. V šprinte o druhé miesto bola najrýchlejšia Georgia Baker pred dvojicou Marianne Vos a Blanka Vas. Do vedenia celkovej klasifikácie sa posunula Marianne Vos.

Včera 09:09 Maxim Van Gils vyhral v šprinte klasiku Eschborn-Frankfurt.

Na druhom mieste skončil Alex Aranburu a tretí finišoval Riley Sheehan.

Zavrieť reklamu