Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Pomsta fanúšikov Mathieu van der Poela: Hotel v Austrálii zaplavili negatívnými recenziami

"Deti celú noc klopú na dvere. Keď pôjdem nabudúce do Austrálie, radšej spím pod mostom," píšu fanúšikovia v ironických komentároch.
Martin Sarvaš
Pomsta fanúšikov Mathieu van der Poela: Hotel v Austrálii zaplavili negatívnými recenziami

Mathieu van der Poel bol jedným z najväčších favoritov na Majstrovstvách sveta v Austrálii, no z pretekov odstúpil už po úvodnej hodine.

Noc pred majstrovstvami totiž namiesto bol namiesto spánku na policajnej stanici po údajnom rušení hlukom a následnej hádke v jeho hoteli.

Podľa polície sa dostal Van der Poel do verbálneho konfliktu s dvoma dievčatami, ktoré mali 13 a 14 rokov. 27-ročný Holanďan napokon dostal pokutu za napadnutie, no obvinenia poprel.

„Išiel som skoro spať a viacero detí na chodbe mojej izby malo potrebu nepretržite klopať na moje dvere. Po chvíli som mal toho už dosť. Nežiadal som ich pekne, aby prestali. Potom prišla polícia a zobrali ma,“ opísal Mathieu van der Poel. Viac informácií o incidente sa dočítate tu.

Pomsta faúšikov

Fanúšikovia Mathieu van der Poela mali potrebu pomstiť sa za svojho obľúbeného cyklistu a 4-hviezdičkovému hotelu Novotel Brighton-Le-Sands na pobreží Sydney začali na Google zanechávať ostré negatívne recenzie.

„Aspoňže má váš hotel celosvetovú pozornosť. Voláte políciu, lebo váš hosť nemôže spať. Verím, že ste mu ponúkli vrátiť peniaze,“ píše komentujúci.

„Veľmi hlučný hotel, hrozná bezpečnosť. Keď sem pôjdete, uistite sa, že si so sebou vezmete nejakých nepočujúcich, aby ste nedostali pokutu 1500 dolárov. Keď pôjdem nabudúce do Austrálie, radšej spím pod mostom,“ píše sa v ďalšom komentári.

„Deti klopú na dvere celú noc.“

Vidno, že Mathieu van der Poel je veľmi populárny cyklista, pretože komentárov neustále pribúda.

Aktuality

Včera 17:40 Pogačar útočil na šprintérov, ale napokon bol v tretej etape Giro d’Italia najrýchlejší Tim Merlier.

Merlier zvíťazil v hromadnom šprinte pred Jonathanom Milanom a Biniamom Girmayom.

Včera 15:02 Skvelú formu v úvode sezóny potvrdil Denis Kohút, ktorý vyhral prvé kolo Slovenského pohára v zjazde na Košútke.

Prvý pretekársky víkend majú za sebou aj slovenskí zjazdári. V bikeparku Košútka neďaleko Hriňovej sa cez víkend odjazdilo prvé kolo slovenského pohára v zjazde. V ženskej kategórii bola najrýchlejšou pretekárkou Vanesa Petrovská.

Včera 12:37 Fotogaléria: Najlepšie zábery z prvého kola Svetového pohára v zjazde v škótskom Fort William.

Preteky vyhrali úradujúci víťazi svetového pohára z roku 2023 Vali Höll a Loic Bruni.

Včera 12:19 Vali Höll a Loic Bruni zahájili sezónu svetového pohára v zjazde víťazstvom na trati vo Fort William.

Víťazi celkového hodnotenia svetového pohára v roku 2023 Vali Höll a Loic Bruni vstúpili do zjazdovej sezóny víťazne na tradičnej trati v škótskom Fort William. Zatiaľ čo v ženskej elitnej kategórii to bol tesný súboj, Bruni deklasoval konkurenciu takmer o 2 sekundy.

Včera 10:33 Držať tempo s Tadejom Pogačarom sa nevyplatí. Ben O’Connor to skúsil a doplatil na to veľkou stratou.

Ben O’Connor bol jediný, kto sa pokúsil udržať tempo s Tadejom Pogačarom po jeho útoku v závere 2. etapy Giro d’Italia. Už po 300 metroch však zaostal a nakoniec prišiel do cieľa s minútovou stratou.

Zavrieť reklamu