Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Dámsky dres CTM Aurae je novinkou v kolekcii oblečenia CTM

CTM rozširuje ponuku oblečenia o dámske dresy s nápaditým dizajnom a výborným materiálom.
Biker
Dámsky dres CTM Aurae je novinkou v kolekcii oblečenia CTM

Rozširujeme sortiment cyklo oblečenia o dámske dresy a predstavujeme Vám našu novinku, ktorá svojim farebným prevedením a úžasne ľahkým a vzdušným materiálom spríjemní Vaše bicyklové výjazdy.

Vyberte si z troch nápaditých variácí tohto modelu a vyrazte za dobrodružstvom.

Dámsky dres Aurae má kompresný strih, s krátkymi rukávmi. Použili sme kvalitné talianske recyklované materiály – rýchloschnúca zmes polyesteru s elastanom, ktoré zabezpečujú funkčnosť a príjemný kontakt s pokožkou.

Okrem moderného dizajnu vás zviditeľnia aj reflexné pásiky po bokoch zadného vrecka. Na chrbte a bokoch extra priedušné odvetrávacie panely z jemného materiálu.

V zadnej časti je všité trojdielne vrecko s reflexnými prvkami po stranách, ktoré slúži na uloženie drobných vecí potrebných mať so sebou – či už smartfón, alebo rýchly snack.

Spodný lem je elastický a na vnútornej strane potiahnutý silikónom, aby dres počas jazdy držal na mieste. Dres je so zapínaním na zips s priliehavým nízkym stojačikom. Štruktúrovaný materiál na rukávoch výborne odvádza pot.

  • Vyrobené na Slovensku
  • Dostupné vo veľkostiach S-XL.
  • Farba: tyrkysový abstrakt, čierny piktogram, ružová džungľa

MOC: 49,99 €

Dres nájdete u Vášho lokálneho predajcu CTM. Kompletný zoznam predajcov a viac informácii je dostupných na webe CTM – www.ctm.sk

Aktuality

17:18 Tadej Pogačar suverénne vyhral druhú etapu Giro d’Italia aj napriek defektu a pádu pred rozhodujúcim stúpaním.

Na druhom mieste skončil Daniel Martinez a tretí finišoval Geraint Thomas. Pogačar sa po premiérovom víťazstve na Gire oblečie do ružového dresu.

14:10 Viktória Chladoňová skončila celkovo druhá po skvelých výkonoch na juniorskom etapáku vo Francúzsku.

Chladoňová vybojovala na pretekoch Tour du Gévaudan Occitanie femmes druhé miesto v prvej etape a v druhej etape skončila šiesta. Výborný výsledok dosiahla aj Sofia Ungerová, ktorá skončila celkovo siedma po siedmom a ôsmom mieste v etapách.

08:52 Detaily 2. etapy Giro d’Italia 2024: Dĺžka, prevýšenie a najväčší favoriti.

150 km dlhá trasa má prevýšenie 2250 m, pričom väčšina stúpaní je v závere. V cieľovom stúpaní Santuario di Oropa očakávame zaujímavý súboj favoritov celkovej klasifikácie.

Včera 12:09 Ako sledovať naživo Giro d’Italia 2024?

Talianska Grand Tour sa uskutoční od 4. do 26. mája a 176 jazdcov čaká 21 etáp s celkovou dĺžkou 3 408 km a prevýšením 44 650 metrov.

Včera 09:10 Detaily 1. etapy Giro d’Italia 2024: Dĺžka, prevýšenie a najväčší favoriti.

Giro sa začne relatívne krátkou 136 km dlhou etapou s kopcovitým profilom a dá sa očakávať súboj favoritov celkovej klasifikácie.

Zavrieť reklamu