Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Pozrite si nový prototyp Brendogovho bicykla #MYRIDE

Podarilo sa nám získať niekoľko super exkluzívnych záberov nového prototypu, ktorý priletel priamo z továrne Scott na prekrásny ostrov Mali-Losinj, dejisko otvárača novej sezóny.
Biker
Máme pre vás jednu prísne tajnú lahôdku z prvého kola Svetového pohára v Chorvátsku, ktorú si sem nechal priviezť britský rider Brendan Fairclough. Počas nášho rozhovoru v boxoch prvého svetového poháru tohtoročnej sezóny sa nám podarilo získať niekoľko super exkluzívnych záberov nového prototypu, ktorý priletel priamo z továrne Scott na prekrásny ostrov Mali-Losinj, dejisko otvárača novej sezóny.

Brendan si dával pauzu po celoročnom nakrúcaní jeho filmu Deathgrip, ktorý sa práve dostal na Netflix a iTunes. Poctivo trénoval doma v britskom Surrey a tvrdí, že je psychicky aj fyzicky pripravený stretnúť sa s najlepšou svetovou špičkou.

„Veľa času som trávil doma, kde som nemal downhillový bike, ani žiadne povinnosti s natáčaním a hľadaním lokácií. Trávil som veľa času v posilňovni a na trail biku.“ Brendan sa už teší na štart sezóny v rámci historicky prvých pretekov svetového pohára v Chorvátsku; „Prešiel som si celú trať a som príjemne prekvapený. Uvidíme, ako zajtra prehovorí nový bike.“

Nový bike od SCOTTu tu už všetci preberajú; s lakom hliníkovej farby a parádnym polepom je tak najzaujímavejším kúskom v boxoch. „Koncom minulej sezóny sme chceli skúsiť niečo nové. Zobrali sme naše poznatky z uplynulého roka a trošku sa posunuli dopredu a teraz konečne uvidíme, ako to dopadne…“

SCOTT Gambler je prvá verzia nového prototypu, ktorý Brendan a tím SCOTT-Velosolutions práve testujú: „Máme tu na víkend jeden veľmi ranný prototyp. Je to veľký pokrok, čo sa týka rýchlosti, takže som s ním veľmi spokojný.“

„Najväčšou tohtoročné zmenou sú tlmiče; máme tu pekný nový tlmič od Bos.“ Brendan má pre tohtoročnú sezónu nového sponzora a nadšene menia niektoré súčiastky.

Gripy Deathgrip sú jasný víťaz. „Mám tu zaujímavé gripy, riadidlá i pedále – všetky sú z mojej signature série.“

„Som nadšený, nech už to vypukne! Mám nový bike a cítim sa výborne, teraz už zostáva postaviť sa na štart!“

Aktuality

Včera 16:43 Birell Bikefest 2024: Registrácia testovacích bicyklov je spustená!

Na webe bikefest.biker.sk pristáli prvé testovacie bicykle od značiek CTM, Forbidden, Rocky Mountain, či Wilier, no po prvýkrát si môžete rezervovať na testovanie aj cyklistické tretry. Prinesie ich so sebou Shimano.

Včera 16:38 Najhoršia bola prvá polhodina. Wout van Aert opisuje pád, pri ktorom utrpel zlomeniny rebier, kľúčnej aj hrudnej kosti.

Van Aert utrpel najhoršie zranenia zo všetkých pretekárov, ktorí skončili na zemi pri hromadnom páde na klasike Dwars door Vlaandren.

Včera 14:14 Foto: Ako to vyzeralo na prezentácii tímov na Giro d’Italia 2024.

176 jazdcov z 22 tímov má za sebou prezentáciu a najbližšie tri týždne ich čaká 21 etáp s celkovou dĺžkou 3 408 km a prevýšením 44 650 metrov.

Včera 13:49 Foto: Tím EF Education musel na Giro d’Italia vymeniť ružové dresy za čierne.

Keďže ružový dres symbolizuje lídra na Gire, americký tím musel zmeniť farbu dresov, aby sa nemýlili s vedúcim jazdcom celkovej klasifikácie.

Včera 11:37 Slovenská polícia spustila absurdnú kampaň: Buď cyklista, nie egoista.

Minulý rok zomrelo na Slovensku 13 cyklistov a došlo k stovkám nehôd. Napriek tomu polícia nevyzýva k ohľaduplnosti vodičov áut voči cyklistom, ale naopak, cyklistov kritizuje už v slogane kampane.

Zavrieť reklamu