Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Tlačové správy

Súťažte o britskú vegánsku kozmetiku Bulldog na fúzy a bradu

Biker

Unikátna a obľúbená značka kozmetických prípravkov Bulldog je konečne aj u nás. Ponúka tie najkvalitnejšie produkty určené na starostlivosť nielen o mužskú pokožku, ale i fúzy. Jedinečné prípravky založené na najlepších a čisto prírodných surovinách uspokoja nároky každého moderného muža, ktorému nie je ľahostajný jeho vzhľad, ale i zdravie.

Výrobky Bulldog nie sú testované na zvieratách, neobsahujú parabény, syntetické vonné látky, umelá farbivá ani zložky živočíšneho pôvodu. Sú teda vhodné pre vegetariánov i vegánov. V Slovenskej republike sú k dispozícii výhradne v sieti dm drogerie markt.

Šampón a kondicionér na fúzy

 

Bol navrhnutý špeciálne na starostlivosť o fúzy, ktoré zanecháva nielen čisté a mäkké, ale navyše ich formuje a vyživuje. Obsahuje výťažky z aloe vera s upokojujúcimi a zvlhčujúcimi účinkami, posilňujúci camelinový olej a zelený čaj s antioxidačnými účinkami, ako aj účinkami proti starnutiu.

 

Odporúčaná cena: 7,80 € za 200 ml balenie

Balzam na fúzy

 

Obsahuje výťažky z aloe vera, camelinového oleja a zeleného čaju.  Balzam nemastí, zmäkčuje, rýchlo sa absorbuje a zanecháva fúzy hebké a vyživené. Neobsahuje žiadne zložky živočíšneho pôvodu, je teda vhodný i pre vegánov.

 

Odporúčaná cena: 9,20 € za 75 ml balenie

Olej na fúzy pre normálnu pleť

 

Je originálny a jedinečný prípravok, ktorý upraví, zjemní a vyformuje mužské fúzy a zároveň ich prevonia, takže zostanú mäkké, lesklé a nesvrbia. Olej určený na denné použitie je vyrobený z najkvalitnejších rastlinných prípravkov. Obsahuje zložku aloe vera s hojivými účinkami, zvlhčujúci a posilňujúci camelinový olej a výťažok zo zeleného čaju s antioxidačnými účinkami.

 

Odporúčaná cena:  7,90 € za 30 ml balenie

O značke Bulldog

Myšlienka na vznik novej a exkluzívnej značky prípravkov starostlivosti o pánsku pokožku Bulldog sa zrodila u jej zakladateľa Brita Simona Duffyho, ktorý si všimol nedostatočné zastúpenie sortimentu v segmente pánskej kozmetiky.

Inicioval preto výskum a vývoj nových produktov pod značkou Bulldog, ktoré uzreli svetlo sveta v Spojenom kráľovstve v roku 2007. Od roku 2010 sa produkty Bulldog vyvážajú do viac ako 15 krajín sveta vrátane USA, Južnej Kórey či Austrálie. Hydratačný krém je najpredávanejším z celého portfólia značky Bulldog. Každých 15 sekúnd sa vo svete predá jeden kus.

Súťaž

Súťažte o balíček exkluzívnej vegánskej kozmetiky Bulldog, ktorý obsahuje produkty určené na starostlivosť o fúzy a bradu

Súťažné zadanie: Napíšte aspoň dve zložky, ktoré obsahuje Bulldog Šampón a kondicionér na fúzy.

Odpovede píšte do komentárov pod post s týmto príspevkom na Facebooku – TU.

Vaše komentáre

Aktuality

16:43 Birell Bikefest 2024: Registrácia testovacích bicyklov je spustená!

Na webe bikefest.biker.sk pristáli prvé testovacie bicykle od značiek CTM, Forbidden, Rocky Mountain, či Wilier, no po prvýkrát si môžete rezervovať na testovanie aj cyklistické tretry. Prinesie ich so sebou Shimano.

16:38 Najhoršia bola prvá polhodina. Wout van Aert opisuje pád, pri ktorom utrpel zlomeniny rebier, kľúčnej aj hrudnej kosti.

Van Aert utrpel najhoršie zranenia zo všetkých pretekárov, ktorí skončili na zemi pri hromadnom páde na klasike Dwars door Vlaandren.

14:14 Foto: Ako to vyzeralo na prezentácii tímov na Giro d’Italia 2024.

176 jazdcov z 22 tímov má za sebou prezentáciu a najbližšie tri týždne ich čaká 21 etáp s celkovou dĺžkou 3 408 km a prevýšením 44 650 metrov.

13:49 Foto: Tím EF Education musel na Giro d’Italia vymeniť ružové dresy za čierne.

Keďže ružový dres symbolizuje lídra na Gire, americký tím musel zmeniť farbu dresov, aby sa nemýlili s vedúcim jazdcom celkovej klasifikácie.

11:37 Slovenská polícia spustila absurdnú kampaň: Buď cyklista, nie egoista.

Minulý rok zomrelo na Slovensku 13 cyklistov a došlo k stovkám nehôd. Napriek tomu polícia nevyzýva k ohľaduplnosti vodičov áut voči cyklistom, ale naopak, cyklistov kritizuje už v slogane kampane.

Zavrieť reklamu