Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Sprievodca Tour de France 2018

Všetky informácie o tohtoročnej Tour de France pokope. Novinky v pravidlách, popisy etáp s mapami, profily najzaujímavejších jazdcov, tímov a mnoho viac.
Biker
Sprievodca Tour de France 2018

Už 105. ročník Tour de France sa tento rok začína 7. júla vo Vendée a končí 29. júla v Paríži. Jazdcov čaká 21 etáp, z ktorých tri sa končia kopcom, jedna individuálna časovka, jedna tímová časovka, osem rovinatých etáp pre šprintérov a päť kopcovitých. Celková dĺžka je 3229 km.

Na Tour sa vracia aj slovenský trojnásobný majster sveta Peter Sagan a po minuloročnej diskvalifikácii za kolíziu s Cavendishom je opäť najsilnejším adeptom na výhru zeleného dresu pre víťaza bodovacej súťaže. A nielen to, profil úvodných etáp sedí práve slovenskému jazdcovi, a tak by sme Sagana mohli vidieť aj v žltom drese.

Všetky informácie o tohtoročnej Tour de France sme dali dohromady v špeciálnom vydaní časopisu Cyklistika s podtitulom Oficiálny sprievodca Tour de France 2018.

Oficiálny sprievodca Tour de France 2018 – obsah
  • Rozvrh etáp s časmi priamych prenosov
  • Podrobné mapy etáp s popisom, štatistikami z minulých rokov i prognózami na tento rok
  • Analýza desiatich najväčších favoritov na žltý dres
  • Analýza Petra Sagana – Získa šiesty zelené dres na Tour?
  • Kompletný prehľad tímov a jazdcov
  • Interview s riaditeľom pretekov Christianom Prudhommeom
  • Zmeny v pravidlách
  • Prémie a ceny – koľko zarobia víťazi jednotlivých hodnotení
  • Slovník Tour de France – vysvetlenie kľúčových fráz a výrazov spojených s Tour
  • Rekordy a listina víťazov Tour de France

Oficiálneho sprievodcu Tour de France 2018 si môžete teraz kúpiť v novinových stánkoch a vybraných obchodoch alebo online

 

Vaše komentáre

Aktuality

12:09 Ako sledovať naživo Giro d’Italia 2024?

Talianska Grand Tour sa uskutoční od 4. do 26. mája a 176 jazdcov čaká 21 etáp s celkovou dĺžkou 3 408 km a prevýšením 44 650 metrov.

09:10 Detaily 1. etapy Giro d’Italia 2024: Dĺžka, prevýšenie a najväčší favoriti.

Giro sa začne relatívne krátkou 136 km dlhou etapou s kopcovitým profilom a dá sa očakávať súboj favoritov celkovej klasifikácie.

Včera 16:43 Birell Bikefest 2024: Registrácia testovacích bicyklov je spustená!

Na webe bikefest.biker.sk pristáli prvé testovacie bicykle od značiek CTM, Forbidden, Rocky Mountain, či Wilier, no po prvýkrát si môžete rezervovať na testovanie aj cyklistické tretry. Prinesie ich so sebou Shimano.

Včera 16:38 Najhoršia bola prvá polhodina. Wout van Aert opisuje pád, pri ktorom utrpel zlomeniny rebier, kľúčnej aj hrudnej kosti.

Van Aert utrpel najhoršie zranenia zo všetkých pretekárov, ktorí skončili na zemi pri hromadnom páde na klasike Dwars door Vlaandren.

Včera 14:14 Foto: Ako to vyzeralo na prezentácii tímov na Giro d’Italia 2024.

176 jazdcov z 22 tímov má za sebou prezentáciu a najbližšie tri týždne ich čaká 21 etáp s celkovou dĺžkou 3 408 km a prevýšením 44 650 metrov.

Zavrieť reklamu