Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Foto: Vyhlásenie víťazov Canon fotosúťaže 2013

V stredu 12. februára 2014 sme sa v po roku opäť stretli v bratislavskom Apollo Business Centre na vernisáži najlepších bikerských a surfových amatérskych fotografií. Odborná porota mala aj tentoraz náročnú úlohu pri výbere víťazov Canon fotosúťaže 2013, ocenených fotiek (a jej autorov) bolo totiž až sedem. Špeciálna cena bola udelená fotke, ktorá získala najviac lajkov od vás na Facebooku.   Kompletnú fotogalériu z tejto slávnostnej udalosti nájdete nižšie.
Biker

Víťazi boli vyhlásení v príjemnej rodinnej atmosfére kamarátov, priateľov a známych. Tešíme sa na ďalší ročník a ešte krajšie fotky od vás.

Tu sú mená ocenených víťazov:

1. Filip Pobočík

Výhra: fotoaparát Canon EOS 600D, cyklopočítač KLS Counter, Rukavice KELLYS INSTINCT long, Prilba KELLYS ROCKET, okuliare KELLYS FORCE, tričko KELLYS, batoh KELLYS

2. Aleš Bílý

Výhra: Kompatktný fotoaparát Canon PowerShot SX 280 HS s Wi-Fi a GPS, set osvetlenia KLS Strike, prilba KELLYS DYNAMIC, tričko KELLYS SPORTSWEAR, okuliare KELLYS NUCLEON, rukavice KELLYS INSTINCT short, pumpa KLS TWIST

3. Marek Švančara

Výhra: vysokovýkonné multifunkčné zariadenie CANON PIXMA MG 6450, okuliare KELLYS PROJECT TILE, tričko KELLYS DRIVEQUIPMENT, súprava na mazanie a čistenie bicykla KLS, náradie KLS adroid

4. Miloš Čuba

Výhra: Napinák GAMUT P40 modrý Bashguard, brzdové páčky STRAITLINE

5. Filip Petrík

Výhra: Plášte INTENSE TYRE System Zero 2,4 , brzdové páčky STRAITLINE

6. Zuzana Triebušníková

Výhra: Plášte MAXXIS Ardent, brzdové páčky STRAITLINE

7. Andrej Grznár

Výhra: brzdové páčky STRAITLINE

 

Špeciálna cena podľa hlasovania FB (dostala 295 lajkov)

Zuzana Triebušníková

Výhra: DVD Where the trail ends

 

 

Víťazné fotografie budú uverejnené v prvom čísle Bikera 2014

Výstava potrvá do konca februára!

Aktuality

11:37 Slovenská polícia spustila absurdnú kampaň: Buď cyklista, nie egoista.

Minulý rok zomrelo na Slovensku 13 cyklistov a došlo k stovkám nehôd. Napriek tomu polícia nevyzýva k ohľaduplnosti vodičov áut voči cyklistom, ale naopak, cyklistov kritizuje už v slogane kampane.

10:30 Giro d’Italia 2024: Detaily trasy & dĺžky, prevýšenia a profily všetkých etáp.

Trasa Giro d’Italia 2024 je výrazne ľahšia v porovnaní s predošlými rokmi, ale stále sa môžeme tešiť na legendárne stúpania Mortirolo či Stelvio.

09:31 Red Bull-Bora-Hansgrohe bude nový názov nemeckého tímu od Tour de France 2024.

„S príchodom Red Bullu máme veľké, veľké ciele a Tour de France nie je jediným cieľom,“ hovorí šéf tímu Ralph Denk, pričom cieľom je stať sa najlepším tímom na svete.

Včera 18:03 Demi Vollering bola najsilnejšia v dojazde do kopca a vyhrala 5. etapu Vuelta España Femenina.

Etapa sa končila 3,2 km dlhým stúpaním Alto del Fuerte Rapitán s priemerným sklonom 8,1 %. Vollering zaútočila necelý kilometer pred koncom a do cieľa prišla sama pred Yarou Kastelijn a Elisou Longo Borghini.

Včera 12:04 Peter Sagan na Giro d’Italia: Jeden z najlepších výkonov v kariére a honba za cyklámenovým dresom.

„Keď sa to konečne upokojilo, začal som hrať mŕtveho chrobáka. Cítil som, že sa mi ide dobre a chcel som sa trochu pohrať s ich hlavami, aby si mysleli, že nevládzem,“ opisuje Peter Sagan desiatu etapu na Gire v roku 2020, ktorú vyhral po 133 km v úniku a 12-kilometrovom sóle.

Zavrieť reklamu