Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Peter Sagan v Ománe v druhej etape piaty. Na čele sa usadil Cancellara

Peter Sagan skončil aj v druhej etape pretekov Okolo Ománu tesne za pódiom, keď po 195 km z Al Hazmu do Al Bustanu finišoval na 5. priečke. O osude etapy sa rozhodovalo v jej závere, najviac síl v koncovke v súboji menšej skupiny našiel Fabian Cancellara a predstihol Alejandra Valverdeho a Grega van Avermaeta. V závere o prvenstvo bojovali cyklisti, ktorí sú výborní v klasikách, keďže sa pelotón roztrhal. Cancellara sa triumfom posunul v celkovom poradí na 1. miesto, Petrovi Saganovi patrí 5. priečka. 2. etapa (Al Hazm - Al Bustan, 195 km): 1. Fabian Cancellara (Švaj.) Trek Factory 4:36:46 h, 2. Alejandro Valverde (Šp.) Movistar, 3. Greg van Avermaet (Belg.) BMC, 4. Filippo Pozzato (Tal.) Lampre, 5. Peter Sagan (SR) Tinkoff-Saxo, 6. Julian Arredondo (Kol.) Trek Factory všetci čas ako víťaz, ... 84. Peter Velits (SR) BMC +4:37 min Poradie po 2. etape: 1. Fabian Cancellara (Švaj.) Trek Factory 8:22:14 h, 2. Alejandro Valverde (Šp.) Movistar +4 s, 3. Patrick Konrad (Rak.) IAM Cycling +5, 4. Greg van Avermaet (Belg.) BMC +6, 5. Peter Sagan (SR) Tinkoff-Saxo +10, 6. Damiano Caruso (Tal.) BMC +10, ... 83. Peter Velits (SR) BMC +4:47 min  
Biker
Peter Sagan v Ománe v druhej etape piaty. Na čele sa usadil Cancellara

https://youtu.be/fRlsF6o19jA

Peter Sagan skončil aj v druhej etape pretekov Okolo Ománu tesne za pódiom, keď po 195 km z Al Hazmu do Al Bustanu finišoval na 5. priečke. O osude etapy sa rozhodovalo v jej závere, najviac síl v koncovke v súboji menšej skupiny našiel Fabian Cancellara a predstihol Alejandra Valverdeho a Grega van Avermaeta. V závere o prvenstvo bojovali cyklisti, ktorí sú výborní v klasikách, keďže sa pelotón roztrhal. Cancellara sa triumfom posunul v celkovom poradí na 1. miesto, Petrovi Saganovi patrí 5. priečka.

2. etapa (Al Hazm – Al Bustan, 195 km):

1. Fabian Cancellara (Švaj.) Trek Factory 4:36:46 h, 2. Alejandro Valverde (Šp.) Movistar, 3. Greg van Avermaet (Belg.) BMC, 4. Filippo Pozzato (Tal.) Lampre, 5. Peter Sagan (SR) Tinkoff-Saxo, 6. Julian Arredondo (Kol.) Trek Factory všetci čas ako víťaz, … 84. Peter Velits (SR) BMC +4:37 min

Poradie po 2. etape:

1. Fabian Cancellara (Švaj.) Trek Factory 8:22:14 h, 2. Alejandro Valverde (Šp.) Movistar +4 s, 3. Patrick Konrad (Rak.) IAM Cycling +5, 4. Greg van Avermaet (Belg.) BMC +6, 5. Peter Sagan (SR) Tinkoff-Saxo +10, 6. Damiano Caruso (Tal.) BMC +10, … 83. Peter Velits (SR) BMC +4:47 min


 

Aktuality

Včera 15:34 Video: Prvé kolo Slovenského pohára XCO v Drozdove poznačili extrémne podmienky na trati.

Pretekári to vôbec nemali ľahké a počas víkendu sa museli vysporiadať s náročnými podmienkami na trati. Dážď, blato a zima skúšali pretekárov, ktorí to naozaj nemali ľahké. Z víťazstva v elitných kategóriách sa tešili poľskí pretekári Filip Helta a Gabriela Wojtyla. Zo slovenských jazdcov skončili najlepšie Matej Ulík na druhom mieste a Tereza Kurnická, ktorá obsadila 7. priečku.

Včera 11:45 Tadej Pogačar ide na Giro d’Italia v silnej zostave s jasným cieľom vyhrať ružový dres.

Tím UAE Emirates zverejnil zostavu ôsmich jazdcov pre Giro: Tadej Pogačar, Mikkel Bjerg, Felix Grossschartner, Vegard Stake Laengen, Rafal Majka, Juan Sebastián Molano, Domen Novak a Rui Oliveira.

Včera 11:24 Quintanu nazvali „malou zasranou krysou“. Kolumbijčan reaguje na vyjadrenia Gerainta Thomasa a Luka Rowea.

Thomasa a Rowe vyjadrili v podcaste Watts Occurring názor, že Nairo Quintana „by nemal pretekať“. Dôvodom kritiky je jeho pozitívny test na zakázanú látku tramadol na Tour de France 2022.

29.04.2024 Alison Jackson vyhrala v šprinte druhú etapu Vuelta España Femenina, záver poznačili hromadné pády.

Na druhom mieste skončila Blanka Vas (SD Worx – Protime), ktorá sa tiež dostala do vedenia celkovej klasifikácie a tretia finišovala Karlijn Swinkels (UAE ADQ).

29.04.2024 Značka Nike sa stala osobným sponzorom cyklistky Demi Vollering.

„Uvedomujem si svoju úlohu v ženskej cyklistike a ženských športoch všeobecne,“ hovorí o novom partnerstve víťazka Tour de France Femmes.

Zavrieť reklamu