Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Purple Harry – Dokonalé čistenie a mazanie Vášho bicykla.

Chlapci z Anglicka to berú naozaj vážne - všetky výrobky sú veľmi účinné a vrátia vášmu biku 100% funkčnosť a kondíciu po jazde na ceste a v teréne.
Biker

Purple Harry je mladá, inovatívna cyklistická značka z Anglicka. Firma sa špecializuje na čistiace a mazacie prostriedky vyvinuté špeciálne pre údržbu bicykla. Chlapci z Anglicka to berú naozaj vážne – všetky výrobky sú veľmi účinné a vrátia vášmu biku 100% funkčnosť a kondíciu po jazde na ceste a v teréne. Výrobky Purple Harry sú kvalitné, osvedčené a testované profesionálmi. Firma vsetkonabike.sk získala zastúpenie značky Purple Harry pre SR začiatkom roka 2015 a od septembra získala zastúpenie aj pre ČR. Kompletnú kolekciu nájdete v našom online shope www.vsetkonabike.sk.

Purple Harry Bike Cleaner & Degreaser

Náš bicyklový odmasťovač a čistič je bez aerosólov čistič a odmasťovač – všetko v jednom. Sprej sa aplikuje šetrne a bez toho, aby zanechával vodu a je určený pre rýchle a ľahké čistenie po jazde. Objem : 1000 ml

Purple Harry Maintenance spray

Univerzálny sprej na údržbu, po umytí bicykla, slúžiaci na odstránenie vlhkosti a na ochranu všetkých mechanických komponentov. Súčasne pridáva mazacie vlastnosti. Vhodný pre všetky materiály rámu a farebné povrchy, používajte sprej na celkovú údržbu od Purple Harry na prevodovú kazetu, hnacie ústrojenstvo, čapy, na oblasť stredovej osi a pedálov. Ideálny pre matné a titánové rámy. Objem: 750 ml

Purple Harry Wet Lube

Lubrikant na dlhé jazdy do vlhkého prostredia Purple Harry Wet Lube zachováva reťaz a pohyblivé časti premazané a tiché, redukuje trenie. Chráni proti korózii a predlžuje životnosť. Vysoká viskozita zaručuje dobrý adhézny účinok. Objem: 125 ml

Purple Harry Glove, Shoe and Helmet Sanitiser

Dezinfekčný prostriedok s miernou vôňou jablka, ktorý odstraňuje nežiadúce pachy z výbavy oblečenia pre cyklistov ako sú topánky, tretry, výplne prilby, rukavice a podobne. Prostriedok obsahuje biocídy, ktoré nielen jednoducho maskujú zápach parfumom ale aj hubia baktérie nachádzajúce sa v pote. Objem: 250 ml

Purple Harry Bike Polish and Frame Protector

Leštič vysokej kvality obsahujúci mazivá a silikáty zachovávajúce a chrániace nalakované rámy a dodávajúci im mimoriadne hlboký lesk. Vhodný taktiež na karbónové bicykle. Objem: 500 ml

Revolučná rada gelov od Purple Harry

Muscle Warming Cream – Hrejivý gél na svaly. Jemný avšak stimulujúci krém s olejom z eukalyptu. Pripraví svaly na vynaloženie energie pri nedostatku času na zahriatie, prípadne v chladnom počasí!

Muscle Cooling Gel – Chladivý gél na svaly. S mätou a mentolom pre upokojenie svalov po tvrdej alebo dlhej jazde a pomôcť im zotaviť sa pre tú ďalšiu!

Anti Chafing Chamois Cream – Chamois krém proti treniu. Zvlhčujúci športový krém pre poskytnutie pohodlia a predchádzanie zapareninám počas jazdy na ceste, v lese či na závodnej dráhe.

Bike Floos

Revolučný čistiaci produkt. Čistiaca „ niť “ na bicykel, lacná a súčasne účinná, zastanete s ňou všetku ťažkú prácu a bez námahy s ňou zvládnete vyčistiť mechanické súčasti bicykla. Čistiaca niť sa dá tiež použiť viackrát.

Kompletnú kolekciu výrobkov Purple Harry testovali počas celej sezóny 2015 chalani z CTM Riders Teamu, ktorý potvrdili kvalitu a účinok prípravkov v ťažkých podmienkach.

Aktuality

16:31 Carapaz vyhral kráľovskú etapu Okolo Romandie, skvelý výkon predviedol aj Egan Bernal.

Richard Carapaz (EF Education – EasyPost) rozhodol útokom 2,1 km pred vrcholom záverečného 13,8 km dlhého stúpania s priemerným sklonom 6 %, ktorým sa končila štvrtá etapa švajčiarskych pretekov. Druhý skončil Florian Lipowitz (Bora-Hansgrohe), tretí finišoval Carlos Rodríguez (Ineos Grenadiers).

25.04.2024 Kompletne hliníková prehadzovačka? Vivo Cycling ukázali, na čom pracujú.

V súčasnosti dominujú trhu s pohonom a radením dve obrovské spoločnosti Shimano a Sram. To však nebráni menším spoločnostiam pokúsiť sa zabojovať o svojich zákazníkov. S klasickým dizajnom zrejme v tejto konkurencii neuspejete a tak prichádza Vivo Cycling s kompletne hliníkovou prehadzovačkou.

25.04.2024 Canyon predstavil Neuron:ONfly, ide o vôbec prvý ľahký e-bike nemeckej značky.

Na jeho zostavenie využili v Canyon ľahký motor Bosch Performance Line SX, a tento bickykel má hmotnosť 19,1 kg.

24.04.2024 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

24.04.2024 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

Zavrieť reklamu