Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Tlačové správy

Subaru predstaví koncept Subaru Sport Mobility na Japan Mobility Show 2023

Spoločnosť Subaru Corporation vydala informáciu o svojej výstavnej expozícii na JAPAN MOBILITY SHOW 2023. Stánok Subaru predstaví víziu budúcej mobility Subaru a reprezentuje úsilie Subaru posilniť silné puto značky s verejnosťou a umožniť návštevníkom zažiť „Pôžitok z jazdy a pocit istoty“ pre dnešok aj budúcnosť.
Matúš Bušík
Subaru predstaví koncept Subaru Sport Mobility na Japan Mobility Show 2023

Prezident Subaru Corporation Atsushi Osaki bude mať tlačovú konferenciu v stredu 25. októbra o 9:30 v stánku Subaru.

Priamy prenos z tlačovej konferencie bude dostupný na SUBARU On Tube.

Dnes bude na oficiálnej webovej stránke Subaru spustená špeciálna podstránka, ktorá bude poskytovať informácie o expozícii Subaru: www.subaru.jp.

Hlavné modely Subaru, ktoré budú vystavené na JAPAN MOBILITY SHOW 2023:

• SUBARU SPORT MOBILITY – koncept
• Levorg Layback Limited EX – model bude predstavený túto jeseň
• Levorg Layback Limited EX – model vybavený príslušenstvom, bude predstavený na jeseň tohto roku.
• Solterra ET-HS
• Forester – špeciálna edícia modelu, ktorá bude predstavená na jeseň tohto roku.
• Crosstrek Limited

Prehľad výstavných modelov

◆ SUBARU SPORT MOBILITY


Tento koncept vyjadruje pôžitok z jazdy, ktorý Subaru ponúka v novej ére elektrifikácie, stelesňuje radosť ísť kamkoľvek a kedykoľvek a jazdiť v každodennom až extrémnom prostredí. Jazda s pocitom istoty nám umožňuje pustiť sa do nových vzrušujúcich dobrodružstiev. Ide o koncept batériového elektrického vozidla (BEV), ktorý evokuje vývoj hodnôt SUBARU SPORT.

◆ Levorg Layback Limited EX

Úplne nový Levorg Layback kombinuje tri hodnoty Levorgu – pokročilú bezpečnosť, športovosť, hodnotu kombi s flexibilitou a hodnotu SUV s vysokou kvalitou. Je vyvinutý pre japonský trh ako jedinečné SUV v širokej ponuke SUV vozidiel Subaru.

◆ Levorg Layback Limited EX – model vybavený príslušenstvom
Levorg Layback s originálnym príslušenstvom Subaru, ktorý vyjadruje svoju vysokú kvalitu a sofistikovaný štýl zladením opláštenia s farbou karosérie.

◆ Solterra ET-HS


Solterra je prvým globálnym batériovým elektrickým vozidlom (BEV) Subaru, ktoré reprezentuje nové hodnoty vlastné elektrickým vozidlám, ako aj „Pôžitok z jazdy a pocit istoty“ – hodnoty, ktoré Subaru vyznáva mnoho rokov. Solterra, vyvinutá ako autentické SUV v ekologickom balení, si zachováva praktickosť existujúcich modelov Subaru a dáva zákazníkom Subaru možnosť voľby.

◆ Forester – Special Edition

Ako najpredávanejší model globálneho predaja Subaru je Forester kľúčovou súčasťou globálnej stratégie spoločnosti. Konštrukcia tohto odolného SUV, umožňuje všetkým cestujúcim užívať si radosť z jazdy a komfort, pričom priestranným interiér kombinuje s ľahkou ovládateľnosťou. Dizajn spája odolnosť SUV s užívateľsky príjemným prostredím. Špeciálna edícia modelu je vybavená funkciami, ktoré inšpirujú vodičov k tomu, aby zvládli akékoľvek výzvy v teréne.

◆ Crosstrek Limited

Kombináciou kompaktnej karosérie s robustným a športovým dizajnom sa Crosstrek vyznačuje plnohodnotným výkonom SUV, vďaka čomu je všestranným crossoverom SUV – ideálnym pre akékoľvek jazdné prostredie, či už jazdíte v meste, alebo uprednostňujete dobrodružstvá mimo spevnených ciest. V tomto modeli tretej generácie sme kládli dôraz nielen na jedinečný dizajn predchádzajúceho modelu, ale aj na vylepšenie dynamiky jazdy a bezpečnostných vlastností Crosstreku.

Aktuality

Včera 17:18 Julian Alaphilippe bol 130 km v úniku a po 11-kilometrovom sóle a neuveriteľnom výkone vyhral etapu na Giro d’Italia.

Dvojnásobný majster sveta predviedol na Gire jeden z najlepších výkonov v kariére a šéfovi tímu Soudal Quick-Step Patrickovi Lefevereovi, s ktorým mal v úvode sezóny viacero konfliktov, ukázal, že je v skvelej forme.

Včera 12:39 Fabio Jakobsen po páde na Gire končí. Tima Merliera rozhodcovia potrestali za nebezpečný šprint.

Tim Merlier výrazne zmenil dráhu šprintu v hromadnom dojazde 11. etapy Giro d’Italia, za čo ho rozhodcovia odsunuli z pôvodne druhého až na 89. miesto.

Včera 12:16 Detaily 12. etapy Giro d’Italia 2024: Dĺžka, prevýšenie a najväčší favoriti.

Kopcovitá etapa má 183 km, prevýšenie 2132 m a praje výbušným klasikárom, ale môže sa skončiť aj hromadným šprintom.

Včera 11:54 Video: Nahnevaný Jonathan Milan nadával jazdcovi UAE, lebo si nemohol zobrať tašku s jedlom.

Taliansky šprintér tímu Lidl-Trek si chcel zobrať tašku s jedlom 50 km po štarte jedenástej etapy Giro d’Italia, čo sa mu nepodarilo, keďže na kraji cesty išiel jeden z jazdcov tímu UAE Emirates.

Včera 10:56 Mathieu van der Poel sa chystá na Tour de France. Na Olympiáde pôjde na cestnom bicykli.

Van der Poel sa vyjadril, že logickou voľbou bude sústredenie sa na cestnú cyklistiku. Na Tour pôjde po etapách a bude pomáhať Jasperovi Philipsenovi v šprintoch.

Zavrieť reklamu