Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Video: Trnavský bikeshop Ground si pripravil skvelú vianočnú reklamu

V krátkom spote sa odohráva príbeh o vnučke, ktorá si nájde pod vianočným stromčekom nový bicykel a dedkovi, ktorému dodá vnučka čerstvú dávku motivácie...
Biker

Richard Trebatický otvoril pred rokom v Trnave nový bicyklový obchod s názvom Ground. Pandémia covidu-19 bola v plnom prúde, bicyklov bol nedostatok, no aj tak sa rozhodol, že predajňu otvorí. Začínal iba so značkou Trek, no postupne pridali aj ďalšie značky a stali sa slovenským dovozcom Rondo a NS Bikes. Rišo nám odpovedal na to, aké náročné bolo otvoriť vlastnú predajňu a aj na to, či v Trnave fungujú na zákazníkov červeno-čierne bicykle.

Ako si prišiel na myšlienku otvoriť svoj vlastný obchod s bicyklami?

S myšlienkou otvoriť si vlastný obchod som sa pohrával posledných päť rokov. Nemal som presné kontúry, kde, čo a ako, ale veľmi dlho som vedel, že chcem robiť na svojom a podľa seba.

Začínali ste primárne s Trekom. Podľa čoho si sa rozhodol, akú značku chceš predávať?

Áno, na začiatku boli dve „áčkové“ bicyklové firmy a vyšlo nám to práve s Trekom. Vo všeobecnosti sa mi páči, keď sa veci robia koncepčne. Už keď som sa rozhodol, že otváram obchod, chcel som niečo prémiové, zamerané na jednu, maximálne dve značky bicyklov. Ak by sme neotvárali v dobe covidu, asi by sme aj zostali 100 % Trek Concept Store.

Aktuality

17:40 Pogačar útočil na šprintérov, ale napokon bol v tretej etape Giro d’Italia najrýchlejší Tim Merlier.

Merlier zvíťazil v hromadnom šprinte pred Jonathanom Milanom a Biniamom Girmayom.

15:02 Skvelú formu v úvode sezóny potvrdil Denis Kohút, ktorý vyhral prvé kolo Slovenského pohára v zjazde na Košútke.

Prvý pretekársky víkend majú za sebou aj slovenskí zjazdári. V bikeparku Košútka neďaleko Hriňovej sa cez víkend odjazdilo prvé kolo slovenského pohára v zjazde. V ženskej kategórii bola najrýchlejšou pretekárkou Vanesa Petrovská.

12:37 Fotogaléria: Najlepšie zábery z prvého kola Svetového pohára v zjazde v škótskom Fort William.

Preteky vyhrali úradujúci víťazi svetového pohára z roku 2023 Vali Höll a Loic Bruni.

12:19 Vali Höll a Loic Bruni zahájili sezónu svetového pohára v zjazde víťazstvom na trati vo Fort William.

Víťazi celkového hodnotenia svetového pohára v roku 2023 Vali Höll a Loic Bruni vstúpili do zjazdovej sezóny víťazne na tradičnej trati v škótskom Fort William. Zatiaľ čo v ženskej elitnej kategórii to bol tesný súboj, Bruni deklasoval konkurenciu takmer o 2 sekundy.

10:33 Držať tempo s Tadejom Pogačarom sa nevyplatí. Ben O’Connor to skúsil a doplatil na to veľkou stratou.

Ben O’Connor bol jediný, kto sa pokúsil udržať tempo s Tadejom Pogačarom po jeho útoku v závere 2. etapy Giro d’Italia. Už po 300 metroch však zaostal a nakoniec prišiel do cieľa s minútovou stratou.

Zavrieť reklamu